Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(_mažule_ @ 2011 01 28, 18:27)
Kituose parduotuvese tokiu atveju nucencilina ne iskart po pirkimo, nes pinigeliai jug ir nenusiskaiciuoja iskart po pirkimo, o tik rezervuojami, ir tik po dienos dvieju po pirkimo, kuomet parduotuve megina nuskaiciuoti nuo kortelej rezervuotos sumos pinigus uz padaryta uzsakyma,  paaiskeja ar pirkejas yra korteles turetojas ar ne.
Tad siulyciau smarkiai nesidziaugti, o palaukti kelias dieneles ir tuo metu tikrinti pasta, nes nucencelinus uzsakyma, parduotuve tures atsiusti Jums laiskuti, kur atsiprasys kad negalejo priimti uzsakymo vykdymui del iskilusiu problemu su atsiskaitymu smile.gif
O jeigu jie praleis Jusu uzsakymuka, tai liuks  thumbup.gif, pasidziaugsime pirkiniams  kartu su Jumis  thumbup.gif

ASOS parašė, kad išsiuntė siuntinuką, vadinasi, pavyko padaryt užsakymą su savo kortele, su siuntimu kitam žmogui biggrin.gif valio! thumbup.gif
Atsakyti
Gal gavot kuri šiuos batukus?
http://www.asos.com/...spx?iid=1137678
niekaip nerandu internete "gyvo" vaizdo schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit tokius daiktus?
Striukė
user posted image

Paltukas
user posted image

Kaip su dydžiais? Jeigu nešioju M, tai atitiktų 10? Kaip kokybė, pagal sudėtį neblogai turėtų būti..

P.S. Iškart atsiprašau už dydį fotkių, tiesiai iš psl, tai nesusimažina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvile: 30 sausio 2011 - 19:42
batukai

ar kuri nors uzsisaket ir gavot tokio modelio batukus? Ar atitinka dydziai ? kaip pakulnis, kokio aukscio be platformos ?
Atsakyti
Mane domintų atsiliepimai apie šitą tašę. Kokia ji viduje? Ar atsidaro kaip portfelis (atsiverčia visa ta dalis su užtrauktuku), ar viskas kišasi į vidų atsegus tą užtrauktuką? g.gif

Gal dar atsiras turinčių šituos batus? Kažin, patogūs?
Atsakyti
QUOTE(Happyendless @ 2011 01 30, 19:58)
niekaip nerandu internete "gyvo" vaizdo  schmoll.gif

fainuoliai, aš juos irgi vis ziuriu, bet nedrįstu pirkti, kazkaip atrodo, kad sunku bus eiti g.gif
Atsakyti
Gal kažkam teko keisti prekę į visai kitokią, ar įmanoma būtų, pvz., pakeisti į brangesnę prekę, sumokant kainų skirtumą? g.gif
Arba jei, tarkim, suknelę nori keisti į batelius, ar galima taip? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 31 sausio 2011 - 16:21
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 31, 16:17)
Gal kažkam teko keisti prekę į visai kitokią, ar įmanoma būtų, pvz., pakeisti į brangesnę prekę, sumokant kainų skirtumą?  g.gif
Arba jei, tarkim, suknelę nori keisti į batelius, ar galima taip?  ax.gif

Manau ne 4u.gif Man nekeite to paties maudomuko i kita spalva... Grazino pinigus uz ana ir teko uzsisakinet norimos spalvos per nauja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2011 01 31, 18:43)
Manau ne 4u.gif  Man nekeite to paties maudomuko i kita spalva... Grazino pinigus uz ana ir teko uzsisakinet norimos spalvos per nauja unsure.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Galvoju, ar grąžint prekę ir tada užsisakyt kitą, ar daryti keitimą, bet nesu tikra ar vėl tiks man dydis g.gif
Jeigu darai grąžinimą, tai pinigų už suntimą, aišku, neatgauni?
Atsakyti
QUOTE(Happyendless @ 2011 01 30, 20:58)
niekaip nerandu internete "gyvo" vaizdo  schmoll.gif

QUOTE(Monrutė @ 2011 01 31, 17:03)
fainuoliai, aš juos irgi vis ziuriu, bet nedrįstu pirkti, kazkaip atrodo, kad sunku bus eiti g.gif

Mergaitės, aš juos nusipirkau, bet pamiršau nufotografuoti jums parodyti. Atsiprašau doh.gif Grąžinau juos. Na dar negrąžinti - mėginu parduoti. Šiaip realiai vaizdas geras, gražūs jie, patogūs taip pat, manau. Dydį atitiko - nešioju 39, pirkau 6, įprastai. Bet mano blauzda stamboka, ant manęs jie nesižiūrėjo unsure.gif Maniau, kad bus trumpesni... Norėjau vos virš kauliuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 01 31, 16:03)

Esu turėjus tokio pat modelio tik ne iš asos, tai begalo patogūs, nors aišku labai daug priklauso nuo paduko išformavimo.. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Norejau paklausti, ar galima dvejus siuntinukus (skirtingi orderiu nr) sudeti i viena paketa ir siusti atgal? ar vis tik geriau siusti atskirai?

Atsakyti