Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 28, 16:51)
Hmm  g.gif Padariau užsakymą ir gavau patvirtinimą, kad užsakymas priimtas, pinigus nuskaičiavo  rolleyes.gif Tai gal viskas bus gerai, tikiuosi... Šiaip suma labai nedidelė, gal todėl?

Kituose parduotuvese tokiu atveju nucencilina ne iskart po pirkimo, nes pinigeliai jug ir nenusiskaiciuoja iskart po pirkimo, o tik rezervuojami, ir tik po dienos dvieju po pirkimo, kuomet parduotuve megina nuskaiciuoti nuo kortelej rezervuotos sumos pinigus uz padaryta uzsakyma, paaiskeja ar pirkejas yra korteles turetojas ar ne.
Tad siulyciau smarkiai nesidziaugti, o palaukti kelias dieneles ir tuo metu tikrinti pasta, nes nucencelinus uzsakyma, parduotuve tures atsiusti Jums laiskuti, kur atsiprasys kad negalejo priimti uzsakymo vykdymui del iskilusiu problemu su atsiskaitymu smile.gif
O jeigu jie praleis Jusu uzsakymuka, tai liuks thumbup.gif, pasidziaugsime pirkiniams kartu su Jumis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 28 sausio 2011 - 17:56
Ateinu pagirti rolleyes.gif Niekaip negaliu atsidziaugti siais batukais wub.gif

user posted image

Tokie minkstuciai ir patogus thumbup.gif
Atsakyti
Labai laukiu siuntinuko, paziurejau, kad jis jau yra Kaune. Gal zinote ar sestadieni DPD pristatineja? 4u.gif
Atsakyti
CACFD35471CF

Vėlgi netikrinau, nežinau ar veiks.
O dėl siuntinių - per dpd sekimą matau, kad jau mano mieste, bet nepristatė šiandien, tai nuėjus į paštą aš galėčiau atsiimti savo siuntinį, ar čia tik po to, kai dpd neranda tavęs namuose? Iki Lietuvos atvežė labai greitai, bet toks vaizdas, kad greičiau aš pati pasiimčiau nei čia man privežiotų ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Gal zinote, kur galima paziureti koks svaro kursas bus nuskaiciuotas atsiskaitant is seb banko? Kazkaip kiekviena kart jis buna vis kitoks. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2011 01 28, 22:01)
Labas vakaras. Gal zinote, kur galima paziureti koks svaro kursas bus nuskaiciuotas atsiskaitant is seb banko? Kazkaip kiekviena kart jis buna vis kitoks. Aciu  4u.gif

Tai turbut cia http://fin.seb.lt/vb...List.fw?lang=lt prie skilties 'negrynaisiais pinigais' parduoda smile.gif Pasirinkite data ir laika smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kur geriausia ieškoti nuolaidų kodukų? Kol kas tik keletą kartų pirkau ASOS, bet patiko, paskutinė siunta iš viso buvo wub.gif

QUOTE(Sunreja @ 2011 01 28, 19:41)

user posted image

Per tris dienas Vilniuje jau mačiau dvi paneles su šitais batukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 28, 22:54)
CACFD35471CF

Vėlgi netikrinau, nežinau ar veiks.
O dėl siuntinių - per dpd sekimą matau, kad jau mano mieste, bet nepristatė šiandien, tai nuėjus į paštą aš galėčiau atsiimti savo siuntinį, ar čia tik po to, kai dpd neranda tavęs namuose? Iki Lietuvos atvežė labai greitai, bet toks vaizdas, kad greičiau aš pati pasiimčiau nei čia man privežiotų  ax.gif

O man kodukas neveikia..sad.gif Raso, kad pasibaiges galiojimo laikas arba jau buvo panaudotas..sad.gif

Gal dar koki nors zinote?
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2011 01 29, 01:16)
Keista, nes as juo ka tik pasinaudojau  mirksiukas.gif  -10%  thumbup.gif

susinervinau.. doh.gif O nuo ko priklauso, kam kodukas galios o kam ne?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2011 01 29, 00:27)
susinervinau.. doh.gif  O nuo ko priklauso, kam kodukas galios o kam ne?

Na to tai jau tikrai nezinau smile.gif tiesiog cia pamaciau, pabandziau ir pavyko mirksiukas.gif Gal jis tik sale prekem galioja, nes bent jau pas mane jos visos buvo is ten.
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2011 01 29, 01:28)
Na to tai jau tikrai nezinau  smile.gif tiesiog cia pamaciau, pabandziau ir pavyko  mirksiukas.gif  Gal jis tik sale prekem galioja, nes bent jau pas mane jos visos buvo is ten.

pas mane taip pat sale prekiu buvo..Na, Asos nemegsta manes, nors ir uzsakymas didelis doh.gif
Atsakyti
Niekaip neapsisprendžiu, kurio laikroduko labiau noriu. Noriu abiejų biggrin.gif Kaip manot, kuris labiau? g.gif

http://www.asos.com/...spx?iid=1175441

ARBA

http://www.asos.com/...spx?iid=1371917

unsure.gif
Atsakyti