Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(Žm@nytė @ 2011 01 27, 13:50)
o sale prekėms veikia?
ačiū,. manau supratau, čia panašiai kaip laredoute kažkas bus.
dar renkuosi rolleyes.gif

Kiek zinau veikia, nors as ne sale pirkau. Jei neveiks, tiesiog ivedus koda ir paspaudus update, parasys, kad neveikia.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 01 27, 15:06)
Kiek zinau veikia, nors as ne sale pirkau. Jei neveiks, tiesiog ivedus koda ir paspaudus update, parasys, kad neveikia.

Kad veikia is sale prakem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ar. @ 2011 01 27, 15:29)
Kad veikia is sale prakem wink.gif

drinks_cheers.gif veikia, veikia ir sale'ui
Atsakyti
QUOTE(wanted @ 2011 01 26, 16:56)
Palaukit porą dienų- aš kaip tik vienos laukiu, turėtų ryt-poryt ateiti, tai pasidalinsiu patirtim smile.gif

Gavau šiandien thumbup.gif kokybė faina, dydį atitinka, bet jau ASOS įpakavimas šį kartą blink.gif viena suknelė įdėta į maišą, kur buvo visa tų suknelių partija, kai ASOS ją gavo blink.gif ir atrodo kaip iš šiknos ištraukta blink.gif aišku, išsilyginsiu ir bus ok, bet vis tiek kažkaip apstulbino unsure.gif
Atsakyti
Vakar asos gavo mano grazinima, nuejo gana geitai apie 10 dienu, iskart parase laiska ir perves pinigus smile.gif
Atsakyti
Merginos, juk ASOS galima užsakyti kitam žmogui? T.y. aš mokėčiau savo kortele, o billing ir shipping address būtų kito žmogaus? rolleyes.gif
Atsakyti
galima.
Atsakyti
Billing adresas BUTINAI turi sutapti su kortreles, kuria atsiskaitoma uz prekes, turietojo duomenimis, kitaip ASOS, kaip ir bet kuri kita parduotuve, gerbianti savo gera varda, nucancelins uzsakyma, patikrinus atsiskaityma ir pamacius kad pirkejas ir korteles seimeninkas ne tas pats zmogus. Taip yra daroma, kad apsisaugoti nuo el.vagiu
Atsakyti
jau ne kartą panos sakė, kad keičia adresus. Ir gauna būtent ten kur nurodo.
Atsakyti
Billing ir Delivery adresai gali nesutapti, bet Billing ir pacios korteles ar paypal'o accounto duomenys su pirkejo vardu, pavarde ir gyvenamoju ardesu turi buti butinai vienodi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 28 sausio 2011 - 15:29
QUOTE(_mažule_ @ 2011 01 28, 15:28)
Billing ir Delivery adresai gali nesutapti, bet Billing ir pacios korteles ar paypal'o accounto duomenys  su pirkejo vardu, pavarde ir gyvenamoju ardesu turi buti butinai vienodi

Mano draugei ir užstrigo prekė, kai pirko su draugo kredtine (ji neturi kreditinės), tai nenucancelino užsakymo, bet reikėjo kažką patvirtint ir praėjo. Dėl to vakar sukūriau accountą savo draugui ir jis nupirko rūbelį, kad nebūtų nesusipratimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2011 01 28, 16:06)
Billing adresas BUTINAI turi sutapti su kortreles, kuria atsiskaitoma uz prekes, turietojo duomenimis, kitaip ASOS, kaip ir bet kuri kita parduotuve, gerbianti savo gera varda, nucancelins uzsakyma,  patikrinus atsiskaityma ir pamacius kad pirkejas ir korteles seimeninkas ne tas pats zmogus. Taip yra daroma, kad apsisaugoti nuo el.vagiu

Hmm g.gif Padariau užsakymą ir gavau patvirtinimą, kad užsakymas priimtas, pinigus nuskaičiavo rolleyes.gif Tai gal viskas bus gerai, tikiuosi... Šiaip suma labai nedidelė, gal todėl?
Atsakyti