undyteee, bijau, kad tikrai bus dideli... nebent jeigu tas modelis iš pamažintų
sokate, o Tu batukus SM išparduotuvėje pardavei ar
grąžinai atgal į ASOS?
Aš užsisakiau vieną sunkutę su viskoze, tik šiek tiek bijau, kad 6 dydis gali būti mažokas, nors viskozė tamposi ir aptempti dydžiai 8 kartais būna laisvoki, bet ar neteks keisti 6 į 8
QUOTE(Mitsouko @ 2011 01 25, 14:38)
kokiu adresu siųsti, jei noriu grąžinti?
spėju,kad geriau siųsti tuo,kuris lapelyje,pridėtame prie siuntinio?
nuskanuotas pašto siuntimo išlaidas,kaip suprantu,galiu ir vėliau nusiųsti?ar visada grąžina pinigus už pašto išlaidas?
spėju,kad geriau siųsti tuo,kuris lapelyje,pridėtame prie siuntinio?
nuskanuotas pašto siuntimo išlaidas,kaip suprantu,galiu ir vėliau nusiųsti?ar visada grąžina pinigus už pašto išlaidas?
QUOTE(NIDA* @ 2011 01 25, 20:52)
man irgi ta pats rupi, atsakykit kad patyre.
ir kaip tas pasto islaidas "parodyt" ? Juk paste , kai siunti siuntini gauni tik mazyti ceki lietuviskai. ar uzteks jiems to nuskanuoto cekio?
beje, kaip grazinate prekes, siunciate paprastu pastu ar registruotu?
ir kaip tas pasto islaidas "parodyt" ? Juk paste , kai siunti siuntini gauni tik mazyti ceki lietuviskai. ar uzteks jiems to nuskanuoto cekio?
beje, kaip grazinate prekes, siunciate paprastu pastu ar registruotu?
As asmeniskai, grazinimus siusdama, Asos adresa nulupu nuo to lapo, kuris atkeliauja siuntinyje. JIs ten tam ir priklijuotas. Tik kampe uzrasau savo adresa ir uzklijuoju ant siuntinio.
Jei yra kokia nors Asos kalte, jie kompensuoja patirtas pasto islaidas. Grazinimo ir kompensavimo klausimus derinu ir siunciu nufotografuota pasto islaidu ceki el. adresu care@asos.com
QUOTE(undyteee @ 2011 01 25, 21:51)
[uzsisakiau siuo batukus, nesioju 39 dydi, o uzsisakiau UK7, kai kur skaiciau kad asos pamazinti..idomu ar nebusiu nusipirkus tikro 40 dydzio )) taip db bijau
Na as su 39 paprastai uzsisakau asos UK6, bet turiu vienus Asos batus, kurie UK7 kaip tik. Taip kad nebutinai sitie netiks.
As sita modeli realiai ciupinejau, tai pasirode kulnas laabai aukstas - ne mano jegom , nors siaip visai dailus.
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 25, 22:37)
undyteee, bijau, kad tikrai bus dideli... nebent jeigu tas modelis iš pamažintų
grąžinai atgal į ASOS?
Aš užsisakiau vieną sunkutę su viskoze, tik šiek tiek bijau, kad 6 dydis gali būti mažokas, nors viskozė tamposi ir aptempti dydžiai 8 kartais būna laisvoki, bet ar neteks keisti 6 į 8
grąžinai atgal į ASOS?
Pardaviau SM uz savikaina, nes siunciant atgal nuostolis butu
Sveikos
noriu pabandyti pati užsisakyti prekes iš Asos, ir man iškilo keletas klausimų: ar jūs perkate svarais, ar eurais? Ir gal kas nors žinote ar galima atsiskaityti american express kortele? Ačiū
noriu pabandyti pati užsisakyti prekes iš Asos, ir man iškilo keletas klausimų: ar jūs perkate svarais, ar eurais? Ir gal kas nors žinote ar galima atsiskaityti american express kortele? Ačiū
QUOTE(undyteee @ 2011 01 25, 22:51)
nesioju 39 dydi, o uzsisakiau UK7, kai kur skaiciau kad asos pamazinti..idomu ar nebusiu nusipirkus tikro 40 dydzio )) taip db bijau
Aš asos perku 6 dydį, nešioju 39. Visad tinka. Turbūt teks jums pasikeisti į kitą dydį Nors visko būna, nesijaudinkit iš anksto, gal kaip tyčia jūsiškiai bus pamažinti
Merginos,
o skiltyje Your Address Book reikia pasirinkti Billing ir Shipping. Ar kurį nors vieną?
o skiltyje Your Address Book reikia pasirinkti Billing ir Shipping. Ar kurį nors vieną?
ar kas pirkot Warehouse suknutes? jos padidintos, pamazintos?
koks dydis tiktu tokiems ismatavimams : 84-61-92
koks dydis tiktu tokiems ismatavimams : 84-61-92
QUOTE(Deverax @ 2011 01 26, 00:04)
Merginos,
Tai Billing yra užsakymo adresas, o Shipping - siuntimo jie vienodi gali būti. O pasirinkti į kur siųsti
QUOTE(Milmar @ 2011 01 25, 22:39)
As asmeniskai, grazinimus siusdama, Asos adresa nulupu nuo to lapo, kuris atkeliauja siuntinyje. JIs ten tam ir priklijuotas. Tik kampe uzrasau savo adresa ir uzklijuoju ant siuntinio.
Jei yra kokia nors Asos kalte, jie kompensuoja patirtas pasto islaidas. Grazinimo ir kompensavimo klausimus derinu ir siunciu nufotografuota pasto islaidu ceki el. adresu care@asos.com
Dėkui labai,taip ir padariau,klijavau adresą iš siuntinio.
o dėl asos kaltės,tai manau tikrai yra kažkiek jos.
tik užsisakiusi čia paskaičiau,kad batų dydžiai sumakaluoti toje lentelėje,tad atkeliavo batai,kurie man šiek tiek spaudžia.
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 25, 23:16)
Tai Billing yra užsakymo adresas, o Shipping - siuntimo jie vienodi gali būti. O pasirinkti į kur siųsti
Tai aš kaip blondinė paklausiu reikia pasirinkti Shipping?
QUOTE(Deverax @ 2011 01 26, 00:27)
Tai aš kaip blondinė paklausiu reikia pasirinkti Shipping?
Taip