Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(zivvilte @ 2011 01 25, 10:43)
As tai gavau vakar siuos ilgai lauktus baciukus ir labai nusivyliau,kad jie be jokio pasiltinimo viduje.  doh.gif  Man atrode,kad jei kailis is isores,tai ir viduj kazkoks bus...Zodziu,su tokiais tik masinoj....  bigsmile.gif  Gaila,kad nei viena to neparasete,kai klausiau  unsure.gif

Na as tai kazkodel ir nesitikejau kailiuko viduj g.gif o siaip, gal dar nelabai kas ir buvo gavusios mirksiukas.gif

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 25, 12:29)
Šiandien ir aš gavau tuos populiariuosius bačiukus  biggrin.gif
Tikrai SM nares pagal juos bus galima gatvėje atpažinti  hihihi.gif
Būčiau pirkus kitus iš ebay, bet šitų kaina dabar geresnė.
Man taip pat kažkaip iš karto buvo aišku, kad jie rudeniniai/pavasariniai labiau  ax.gif Bet vat, ėmiau 6 dydį, kadangi LT aviu 38/39 ir man didoki  g.gif Ot, geriau iš balbetkos būčiau perpirkus, juolab, kad rūdžių spalvos 6 dydžio nebuvo, o 5 buvo  doh.gif o rūdžių spalva man gražesnė, nors juodi, aišku, labiau pritaikomi...
Tai dabar su šiltom kojinėm gal reiks avėti ir gausis man žieminiai batai  biggrin.gif

Aha, sitie batai nemazinti tai tikrai. As nesioju 36-37, tai uk4 man buvo gerokai per dideli, dabar turiu uk3, tai ir tai dar vietos lieka kojinei ax.gif
O siaip sakyciau gali bandyt parduot uz savikaina, ir pagaudyt tuos rudziu spalvos, karts nuo karto atsirasdavo, nors gal ir retokai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as sulaukiau siuntiniu 4u.gif
Pakomentuosiu ka gavau:
http://www.asos.com/...spx?iid=1109640
labai tiko ir patiko, tik kai pirkau jis kainavo per puse pigiau, emiau 10 dydi, atitinka.

http://www.asos.com/...spx?iid=1094874
Kokybiski, dydi atitinka, emiau 6, nesioju 39, viskas ok su jais.

Dar pirkau palaidine, bet neberodo jos, vyrui laisvalaikio batelius, bet ant kulno matos "iskastas" medziagos gabaliukas, ta prasme brokas kazkoks, nezinau ar duotu kokia nuolaida, jei nuspresciau pasilikt ir negrazint?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 01 25, 17:51)
Pagaliau ir as sulaukiau siuntiniu  4u.gif
Pakomentuosiu ka gavau:
http://www.asos.com/...spx?iid=1109640
labai tiko ir patiko, tik kai pirkau jis kainavo per puse pigiau, emiau 10 dydi, atitinka.

Tai navy spalvos ir kainuoja 15 svaru, jei ta spalva pirkot rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, grazus tiek batai, tiek megztinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2011 01 25, 14:38)
kokiu adresu siųsti, jei noriu grąžinti?
pridėtame lapelyje adresas skiriasi nuo to, kuris paskelbtas jų internetiniame psl,kaip adresas grąžinimui.
jų psl:

ASOS.com
Maylands Avenue
Hemel Hempstead
HP2 7DE

pridėtame lapelyje:
asos
eaton road
hemel hempstead
hp2 7dr
uk

spėju,kad geriau siųsti tuo,kuris lapelyje,pridėtame prie siuntinio?

nuskanuotas pašto siuntimo išlaidas,kaip suprantu,galiu ir vėliau nusiųsti?ar visada grąžina pinigus už pašto išlaidas?

man irgi ta pats rupi, atsakykit kad patyre.
ir kaip tas pasto islaidas "parodyt" ? Juk paste , kai siunti siuntini gauni tik mazyti ceki lietuviskai. ar uzteks jiems to nuskanuoto cekio?
beje, kaip grazinate prekes, siunciate paprastu pastu ar registruotu?

Atsakyti
Extraordinary, gražūs pirkinukai, ypač kardiganas mirksiukas.gif

sokate, ačiū už patarimą, galvojau apie tai, bet ai, tingiu šiek tiek biggrin.gif
Pasiliksiu, man regis, neatrodau kaip Mukas su tais batais, tai su storesne kojine sueis kaip nors irnesakyk.gif

Jeigu kam dar aktualu ir įdomu, tie batai gyvai

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2011 01 25, 19:52)
ir kaip tas pasto islaidas "parodyt" ? Juk paste , kai siunti siuntini gauni tik mazyti ceki lietuviskai. ar uzteks jiems to nuskanuoto cekio?

Šiandien jau išsiunčiau adresu,kuris užrašytas ant tų pridėtų lapų smile.gif
siunčiau registruotu,manau kitaip gan neramu būtų...
o kokiu adresu tiksliai siųsti tą čekį?gal užtektų nufotkinti jį?ar būtina skanuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2011 01 25, 20:18)
Tai navy spalvos ir kainuoja 15 svaru, jei ta spalva pirkot rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, grazus tiek batai, tiek megztinis  smile.gif

Navy emiau, nenuziurejau kad 15 svaru, kazkaip pamaciau, kad dabar 30 tai ir pamaniau, kad abiems spalvoms.
Dekoju 4u.gif

QUOTE(NIDA* @ 2011 01 25, 20:52)

As jiems siunciau nufotkinta ceki, sake, kad grazins islaidas, kai gaus siuntini, bet jau daugiau nei menuo negavo, o cekio as neberandu, tik ta nuotrauka doh.gif reikes keliaut i pasta, gal bus kokia nauda, visgi registruotu siunciau.

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 25, 21:22)
Extraordinary, gražūs pirkinukai, ypač kardiganas  mirksiukas.gif

sokate, ačiū už patarimą, galvojau apie tai, bet ai, tingiu šiek tiek  biggrin.gif
Pasiliksiu, man regis, neatrodau kaip Mukas su tais batais, tai su storesne kojine sueis  kaip nors irnesakyk.gif

Dekoju, man sitie bateliai irgi labai grazus wub.gif

Vasarai dar pasiemiau basutes:
http://www.asos.com/...e...t=3&clr=Tan
Atsakyti
http://www.asos.com/...e...3&clr=Black

uzsisakiau siuo batukus, nesioju 39 dydi, o uzsisakiau UK7, kai kur skaiciau kad asos pamazinti..idomu ar nebusiu nusipirkus tikro 40 dydzio smile.gif)) taip db bijau blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Gal žinot kodėl Chilli Pepper firmos drabužius siunčia tik į UK? Gal ir Lietuvoj kokioj nors parduotuvėj galima jų nusipirkt?
Atsakyti
Gal zinot, kada bus ispardavimas naujos kolekcijos biggrin.gif biggrin.gif Prisipirkau keleta rubeliu is ispardavimo, bet reikia vienai sventei sukneles, is dabartiniu nelabai randu, ko noreciau, o vat naujoj kolekcijoj daug patinkanciu bigsmile.gif Gal zinot kada butu ispardavimas mazdaug? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(undyteee @ 2011 01 25, 20:51)
http://www.asos.com/...e...3&clr=Black

uzsisakiau siuo batukus, nesioju 39 dydi, o uzsisakiau UK7, kai kur skaiciau kad asos pamazinti..idomu ar nebusiu nusipirkus tikro 40 dydzio smile.gif)) taip db bijau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

o su 39 ne uk6 reikia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 25, 20:22)
Extraordinary, gražūs pirkinukai, ypač kardiganas  mirksiukas.gif

sokate, ačiū už patarimą, galvojau apie tai, bet ai, tingiu šiek tiek  biggrin.gif
Pasiliksiu, man regis, neatrodau kaip Mukas su tais batais, tai su storesne kojine sueis  kaip nors irnesakyk.gif

user posted image

user posted image

Man irgi patiko uzlenkus kailiuka nesioti, ne taip sviecia jis, kai nesinori sviesti smile.gif
Na as tai pardaviau uk4 ir turiu uk3, todel ir tau pasiuliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undyteee @ 2011 01 25, 20:51)

uzsisakiau siuo batukus, nesioju 39 dydi, o uzsisakiau UK7, kai kur skaiciau kad asos pamazinti..idomu ar nebusiu nusipirkus tikro 40 dydzio smile.gif)) taip db bijau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

40užsisakėte,deja.
Atsakyti