QUOTE(zivvilte @ 2011 01 25, 10:43)
As tai gavau vakar siuos ilgai lauktus baciukus ir labai nusivyliau,kad jie be jokio pasiltinimo viduje. Man atrode,kad jei kailis is isores,tai ir viduj kazkoks bus...Zodziu,su tokiais tik masinoj.... Gaila,kad nei viena to neparasete,kai klausiau
Na as tai kazkodel ir nesitikejau kailiuko viduj o siaip, gal dar nelabai kas ir buvo gavusios
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 25, 12:29)
Šiandien ir aš gavau tuos populiariuosius bačiukus
Tikrai SM nares pagal juos bus galima gatvėje atpažinti
Būčiau pirkus kitus iš ebay, bet šitų kaina dabar geresnė.
Man taip pat kažkaip iš karto buvo aišku, kad jie rudeniniai/pavasariniai labiau Bet vat, ėmiau 6 dydį, kadangi LT aviu 38/39 ir man didoki Ot, geriau iš balbetkos būčiau perpirkus, juolab, kad rūdžių spalvos 6 dydžio nebuvo, o 5 buvo o rūdžių spalva man gražesnė, nors juodi, aišku, labiau pritaikomi...
Tai dabar su šiltom kojinėm gal reiks avėti ir gausis man žieminiai batai
Tikrai SM nares pagal juos bus galima gatvėje atpažinti
Būčiau pirkus kitus iš ebay, bet šitų kaina dabar geresnė.
Man taip pat kažkaip iš karto buvo aišku, kad jie rudeniniai/pavasariniai labiau Bet vat, ėmiau 6 dydį, kadangi LT aviu 38/39 ir man didoki Ot, geriau iš balbetkos būčiau perpirkus, juolab, kad rūdžių spalvos 6 dydžio nebuvo, o 5 buvo o rūdžių spalva man gražesnė, nors juodi, aišku, labiau pritaikomi...
Tai dabar su šiltom kojinėm gal reiks avėti ir gausis man žieminiai batai
Aha, sitie batai nemazinti tai tikrai. As nesioju 36-37, tai uk4 man buvo gerokai per dideli, dabar turiu uk3, tai ir tai dar vietos lieka kojinei
O siaip sakyciau gali bandyt parduot uz savikaina, ir pagaudyt tuos rudziu spalvos, karts nuo karto atsirasdavo, nors gal ir retokai