Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(dilgelyt @ 2011 03 06, 16:52)
Taip ,ir tai darau ne prima ir nepaskutine ir parduodanti vterinare sake isbandziusi ant saves kruva veterinariniu produktu.

O as nuejau i Vet.vaistine,tai pardaveja i mane paziurejo,kaip i blush2.gif ,nejaukiai pasijutau,kad prasitariau jog pati naudosiu,na ir pasimeciau ax.gif ,isejau be BIOTINO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2011 03 08, 13:10)
O as nuejau i Vet.vaistine,tai pardaveja i mane paziurejo,kaip i  blush2.gif ,nejaukiai pasijutau,kad prasitariau jog pati naudosiu,na ir pasimeciau ax.gif ,isejau be BIOTINO doh.gif

Bet radot? bigsmile.gif

Atsakyti
Aš va šiandien užsisakiau šitą biotiną ir dar šampūną, o kaip pirmą kartą perkant pritaiko 5$ nuolaidą su tam tikru kodu, kuriuo pasidalino viena forumietė thumbup.gif Jeigu kas norit to kodo, parašykit į AŽ arba pasižiūrėkit, yra ekologiškos kosmetikos plaukams temelėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2011 03 08, 13:10)
O as nuejau i Vet.vaistine,tai pardaveja i mane paziurejo,kaip i  blush2.gif ,nejaukiai pasijutau,kad prasitariau jog pati naudosiu,na ir pasimeciau ax.gif ,isejau be BIOTINO doh.gif

O kam reikejo viska pasakoti? Maziau klausykit tu davatku,moksus baige turbut pries 30metu, zinios tam paciam stovi ir liko.
O paprastose gyvunu prekiu parduotuvese nebandete ieskoti? nes internete butent zoo prekiu pardese ir yra, o ne vaistinese.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 08, 11:11)

Matau ta vaizda.. ateinu i parde ir sakau (mano plaukai garbanoti): prasau man duokite sampuno pudeliukam  lotuliukas.gif labai man cia juokinga pasirode..  blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
anksčiau, kai mama kažkur perskaitė apie tuos šampūnus, tai irgi užsiamanė, jau ruošėsi eit pirkti, tik niekaip nesugalvojo šuns veisles, jei paklaustų pardavėja, tai ir nenuėjo.. biggrin.gif
Atsakyti
Drauge pasakojo kad jei kuokstais slinko plaukai, visur ju buvo, vitaminai plaukams nepadejo, tai isbande svoguna itrint i saknis ir 2 val palaikyt... sake padejo, jau taip neslenka jie, tai as ir sendien isbandziau tai bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 03 08, 14:28)
Bet radot?  bigsmile.gif

RAdau,taip,bet neisigyjau doh.gif ,sekanti karta nepasakosiu,kad sau perku lotuliukas.gif ir isigysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
man tas svogunas tik pablogino cray.gif dar labiau slenka plaukai cray.gif liksiu tuoj plika !!!!! bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2011 03 26, 11:28)
man tas svogunas tik pablogino  cray.gif dar labiau slenka plaukai  cray.gif liksiu tuoj plika !!!!! bijau.gif

o ilgai juo tepates? Man po svogūnų kaukės irgi daugiau plaukų išslenka, bet čia manau, išslenka tie, kurie jau ir turėjo išslinkti, gal ir jums taip?
šiandien nusipirkau varanlėšų aliejų su pipirais, žiūrėsim kaip bus. Tepsiu nakčiai prieš kiekvieną plovimą.. ax.gif
Atsakyti
kokios nuomonės apie RASOS šapmūną nuo plaukų slinkimo? (atleiskit, jei kartojuos)
Atsakyti
QUOTE(Cukrine @ 2011 03 27, 19:35)
kokios nuomonės apie RASOS šapmūną nuo plaukų slinkimo? (atleiskit, jei kartojuos)

as manau, kad joks sampunas nepades nuo plauku slinkimo.... rolleyes.gif

o del svoguno kaukes vis irgi pagalvoju apie ja bet bijau kad dar labiau nepradetu slinkti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 26, 15:22)
o ilgai juo tepates? Man po svogūnų kaukės irgi daugiau plaukų išslenka, bet čia manau, išslenka tie, kurie jau ir turėjo išslinkti, gal ir jums taip?
šiandien nusipirkau varanlėšų aliejų su pipirais, žiūrėsim kaip bus. Tepsiu nakčiai prieš kiekvieną plovimą.. ax.gif

pirma kart tepiau, tai tik daugiau slinkt pradejo cray.gif + smarve gavau kai susiriebaluoje biski schmoll.gif
Atsakyti