Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(nomeda.b @ 2011 03 06, 22:34)
Man nuo slinkimo labiausiai padejo Banbuko silicis... Pries tai gal 3 men vartojau Fitoval - nebuvo jokio paveikio...

Man Bambuko silicis visiškai nepadėjo schmoll.gif
Prieš geriant vienus ar kitus preparatus, žinoma, reiktų išsitirt, ar jo aplamai trūksta organizme.
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 03 07, 16:20)
ir jis padeda? man tai kazkaip nelabai viliojanciai atrodo bijociau pradeti vartoti tokius dalykus neskirtus zmonems unsure.gif

Sudeti reikia ziureti, tai naturalus grynas biotinas, is mieliu fermentu ir pieno mieliu.
Koks jums skirtuams ,kas nupiesta ant buteliuko ar suniukas ar nesuniukas? Man tai jokio smile.gif
SM skaiciau ,kad yra kam padejo ,pati dar negeriu nei savaites.
Kazkas klause ar buna vet. vaistiense, nezinau ,bet internetinese parduotuvese- pilna.
Atsakyti
Pradejau naudoti Franco Battahlia sampuna nuo slinkimo ir ampules,kol kas ,atrodo,net labai padeda smile.gif ,pirkau Kosmadoj.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 03 07, 21:25)
Sudeti reikia ziureti, tai naturalus grynas biotinas, is mieliu fermentu ir pieno mieliu.
Koks jums skirtuams ,kas nupiesta ant buteliuko ar suniukas ar nesuniukas? Man tai jokio smile.gif

Bet gal tarkim gyvunam tas biotinas kaip nors nesvariau gaminamas ir t.t nu zinot kaip ir gyvunam.. zmogui gal biski kitaip daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 03 07, 16:20)
ir jis padeda? man tai kazkaip nelabai viliojanciai atrodo bijociau pradeti vartoti tokius dalykus neskirtus zmonems unsure.gif

Mano draugė ne tik biotiną, skirtą šuniukams gėrė (nes slinko plaukai), bet ir kažkokį šampūną bei aliejuką naudojo biggrin.gif Jos plaukai nuostabūs wub.gif Sakė, kad ne viena jos pažįstama šunų augintoja yra tą dariusi ax.gif Net aš susigundžiau pabandyt, nes paskaičius sudėtį nieko blogo ten neradau. O vat sakė, buvo kas pabandė šuniuką žmogišku šampūnu išplauti, tai vargšą išbėrė ir ėmė plikti verysad.gif
Beje, tie šampūnai ir aliejukai, kuriuos man ji rodė, tai brangesni nei kai kurie žmonių doh.gif vidutiniškai po 40-50Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 07 kovo 2011 - 21:23
QUOTE(amber123 @ 2011 03 07, 23:05)
Bet gal tarkim gyvunam tas biotinas kaip nors nesvariau gaminamas ir t.t nu zinot kaip ir gyvunam.. zmogui gal biski kitaip daro unsure.gif

Cha, o tokį dalyką žinojot, kad šunims skirtų šampūnų sudėtyje yra žymiai mažiau pavojingos chemijos, kurios deda į mūsų -žmonių šampūnus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 07, 22:39)
Cha, o tokį dalyką žinojot, kad šunims skirtų šampūnų sudėtyje yra žymiai mažiau pavojingos chemijos, kurios deda į mūsų -žmonių šampūnus.  biggrin.gif

Matyt tie chemikalai brangiai kainuoja.. tai sunim neapsimoka det lotuliukas.gif o jei rimtai tai ziauru.. unsure.gif tai daeisim, kad pradesim tuoj sunu edala valgyt, nes jis be E.. cia be ironijos.. o rimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 07, 22:45)
Matyt tie chemikalai brangiai kainuoja.. tai sunim neapsimoka det lotuliukas.gif o jei rimtai tai ziauru.. unsure.gif tai daeisim, kad pradesim tuoj sunu edala valgyt, nes jis be E.. cia be ironijos.. o rimtai biggrin.gif

bet tai as maciau kikoj sunu sampunai apie 60 lt kainuoja doh.gif kai pagalvoji tai mes maksiminius kai kurios vartojam, o va jie.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 03 07, 22:55)
bet tai as maciau kikoj sunu sampunai apie 60 lt kainuoja doh.gif  kai pagalvoji tai mes maksiminius kai kurios vartojam, o va jie..  doh.gif  doh.gif  doh.gif

va va biggrin.gif
čia off topic, bet kai gydžiau triušiuką, jam vaistai 200Lt kainavo, o sau nuo peršalimo tai tokių brangių neperku, gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 07, 22:05)

Juokaujat jus?! Ukyje gal gyvuliams semininkes ne taip svariai gamina ,kai zmonesm,bet ne farmacijoj. Juk gyvuliuku organizmai netokie atsparus, zymiai silpnesni ,net taip gerai perdirba chmijia kaip musu, todel ju papildai grynesni ,tyresni ir t.t
Bet pasirinkau sita biotina ne todel ,kad tikiu jog geresnis uz skirtus zmonems, labiau todel kad Lietuvos vaistinese nera gryno biotino, o siuntinetis tingiu.

Suns maisto nevalgysim,nes neskanus,receptoriai skiriasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 03 07, 22:45)

Esu tikra kad neturite jokio naminio gyvuno? Turbut niekada nematet gyvunu sampunu? Juk chemikalai pigus, todel juos apsimoketu deti, bet gyvunams negalima, nugrauztu oda, pleiskanotu, jie laizytusi kaili apsinuodytu ir t.t todel ju sampunai yra brangus ir geresnes sudeties nei ,kad vartojame mes.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 03 08, 01:00)
Juokaujat jus?! Ukyje gal gyvuliams semininkes ne taip svariai gamina ,kai zmonesm,bet ne farmacijoj.  Juk gyvuliuku organizmai netokie atsparus, zymiai silpnesni ,net taip gerai perdirba chmijia kaip musu, todel ju papildai grynesni ,tyresni ir t.t
Suns maisto nevalgysim,nes neskanus,receptoriai skiriasi  smile.gif
Esu tikra kad neturite jokio naminio gyvuno? Turbut niekada nematet gyvunu sampunu? Juk chemikalai pigus, todel juos apsimoketu deti, bet gyvunams negalima, nugrauztu oda, pleiskanotu, jie laizytusi kaili apsinuodytu ir t.t  todel ju sampunai yra brangus ir geresnes sudeties nei ,kad  vartojame mes.

Nu ne.. nejuokauju biggrin.gif tiesiog nesidomiu taip labai, cia buvo tik pasvarstymas biggrin.gif
Nu man pvz tie konservai visai skaniai atrodo lotuliukas.gif
klystat.. esu turejus ir ne viena, tiek sunu tiek kaciu 4u.gif tiesiog niekad nenagrinejau tu sampunu kazkaip.. g.gif ot grazu ka.. zmonem visas s.. doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2011 03 07, 22:55)
bet tai as maciau kikoj sunu sampunai apie 60 lt kainuoja doh.gif  kai pagalvoji tai mes maksiminius kai kurios vartojam, o va jie..  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Matau ta vaizda.. ateinu i parde ir sakau (mano plaukai garbanoti): prasau man duokite sampuno pudeliukam lotuliukas.gif labai man cia juokinga pasirode.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 08, 10:11)
Nu ne.. nejuokauju  biggrin.gif tiesiog nesidomiu taip labai, cia buvo tik pasvarstymas biggrin.gif
Nu man pvz tie konservai visai skaniai atrodo  lotuliukas.gif
klystat.. esu turejus ir ne viena, tiek sunu tiek kaciu  4u.gif tiesiog niekad nenagrinejau tu sampunu kazkaip..  g.gif ot grazu ka.. zmonem visas s..  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Matau ta vaizda.. ateinu i parde ir sakau (mano plaukai garbanoti): prasau man duokite sampuno pudeliukam  lotuliukas.gif labai man cia juokinga pasirode..  blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti