Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Man slinko labai labai- tai visko cia prisiskaiciau forume ir jau menuo kaip naudoju biotin+spirulina (nes lb nemegstu darzoviu)+kalogenas+ haliurono rugstis. Na tai slenka minimaliai, galima sakyti vos vos. Dabar tikiuosi, kad prades jie ataugineti.
Dar 1 syk per savaite darausi kauke, skatinanacia plauku augima. Ir plaukus dazau dazais be amoniako.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2011 11 09, 20:25)
Man slinko labai labai- tai visko cia prisiskaiciau forume ir jau menuo kaip naudoju biotin+spirulina (nes lb nemegstu darzoviu)+kalogenas+ haliurono rugstis. Na tai slenka minimaliai, galima sakyti vos vos. Dabar tikiuosi, kad prades jie ataugineti.
Dar 1 syk per savaite darausi kauke, skatinanacia plauku augima. Ir plaukus dazau dazais be amoniako.

4u.gif

cia spirulina tai tokie pakeciukai maziukai is rusisku prekiu gal?na i arbata ja galima piltis ir panasiai? blush2.gif o kolagenas ir hialurono rugstis kokiam pavidale? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 11 09, 20:30)
cia spirulina tai tokie pakeciukai maziukai is rusisku prekiu gal?na i arbata ja galima piltis ir panasiai? blush2.gif  o kolagenas ir hialurono rugstis kokiam pavidale? 4u.gif

Viskas tableciu pavidale. Perku viska is Iherb'o.
Atkreipkite demesi, kad kalogenas yra triju tipu I ir III tipo plaukams nagams odai, o II tipo daugiau sanariams. Yra ir vienoje tableteje haliuronas + kalogenas, reikia pasiskaiciuoti, kas labiau apsmoka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2011 11 09, 20:25)

4u.gif

kiek laiko jau naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KrBor @ 2011 11 09, 22:03)
kiek laiko jau naudoji?  ax.gif

jau virs menesio- po 2 savaiciu dar nemaciau rezultato, bet nepasidaviau ir tesiau- o dabar jau dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2011 11 09, 21:00)
Viskas tableciu pavidale. Perku viska is Iherb'o.
Atkreipkite demesi, kad kalogenas yra triju tipu I ir III tipo plaukams nagams odai, o II tipo daugiau sanariams. Yra ir vienoje tableteje haliuronas + kalogenas, reikia pasiskaiciuoti, kas labiau apsmoka. 4u.gif

aisku,aciu uz info,reiks pasiziuret 4u.gif tik jei nesunku,gal galit nuorodas imest?nes paskutini karta maxi hair vitaminu per paieska ziurejau iherb ir neradau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luckyme: 10 lapkričio 2011 - 08:20
QUOTE(katee @ 2011 11 06, 23:33)
Alpecin sampunas+Alpecin losjonas (po kiekvieno plovimo itrinti i oda) ir...Karta i savaite daryti tokia kauke:
-Uzpilti verdanciu vandeniu juoda (nulupta) duona
-Uzpilu svoguno galvute (supjaustyta) virintu karstu vandeniu ir sublenderiuoju)
Ipilu ta skysti i duona.
-Ipilu gal 10ml rozmarinu hodrolato (bet sis nebutins)
-Ir butinai Rozmarinu eterinio aliejaus keleta lasu. Jai plaukai riebaluojasi greitai, galima ir arbatmedzio EA 1-2 laselius.

geras derinukas, man patinka thumbup.gif
Klausimėliai- ar nesmirda svogūnais kai plaukai netyčia sušlampa g.gif
O kam rozmarinai? dėl kvapo? thumbup.gif

Ačiū- reiks bandyti, nes mano pačios beliko 1/4 plaukų verysad.gif Maitinu vaikelį ir dar žiemą ruošiuosi maitinti, bet ką su plaukais daryti neišmanau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamzele @ 2011 10 14, 16:32)
Labas, vakar bendravau su kirpėja-tai mane nuramino, kad plaukai po gimdymo 4 metus slenka ..

netiesa schmoll.gif slenka iki 8 mėn po gmdymo, tada turėtų nustoti slinkti, tačiau kai žinia, visos esam skirtingos su skirtinga sveikatos būkle ir imunine sistema.
Bet teigti, kad 4 m. po gimdymo slenka negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 11 10, 08:29)
netiesa schmoll.gif slenka iki 8 mėn po gmdymo, tada turėtų nustoti slinkti, tačiau kai žinia, visos esam skirtingos su skirtinga sveikatos būkle ir imunine sistema.
Bet teigti, kad 4 m. po gimdymo slenka negalima doh.gif

man po gimdymo praėjus kokiems 2-3 men labai slinko, bet pavartojau kapsules schwarzkopf profesional ir varnalesu alieju, apstojo, bet va ruduo atėjo (nuo gimdymo praėję jau metai, o nuo maitinimo baigimo tik pora sav.)ir vėl žiauriai slenka. bet aš pati matau kad mano organizmas išsekęs po maitinimo, tai dabar reik vėl kažką daryt, kad nenuslinktų visi plaukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2011 11 09, 14:05)
gal kas bandė Darsonvali naudoti ?

jau rasiau, kad as naudoju ax.gif ne kasdiena, bet pries kiekviena plovima, ar aliejines kaukes. Kad nauju plauku priauge tai faktas. Ir manau darsonvalio deka, na dar plius rormarinu hidrolatas man kiekviena karta irgi ezy priaugina, o dabar kaip tik ir purskiu ji.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2011 11 06, 23:33)

Alpecin sampunas+Alpecin losjonas (po kiekvieno plovimo itrinti i oda)

alpecin yra gėėėėris thumbup.gif po savaitės naudojimo kirpėja pasakė kad pilna naujų plaukučių thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti