Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(labo @ 2011 02 13, 09:30)
mokausi pakankamai  smile.gif apie ką aš ir rašau - po sąvoka "letinis plaukų slinkimas" yra konkretesnė diagnozė. kiekvienam žmogui atskirai jį pasakys medikas. nebediskutuoju šia tema - tik iš posto supratau, kad gydymas nepaskirtas...  g.gif gal supratau blogai...

mergaitės klausė apie biotiną - aš pati jį užsisakydavau iš drugstore.com per tarpininkes - arkliška dienos dozė ( biggrin.gif )60 dienų kainavo po nepilnai 20 litų už pakelį. ten jų daugybė skirtingų gamintojų ir kiekio - galima išsirinkti koks jums prie širdies  smile.gif

Prašau,įmeskit biotino nuorodą 4u.gif Kokį rekomenduotumėt ?Labai jų daug ax.gif ,o angliškai nemoku...Patarkit mirksiukas.gif
http://www.drugstore...s...x=6&Go.y=16
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 13 vasario 2011 - 09:46
As irgi noreciau paprasyti, kad gerusi ir sulaukiusi teigiamo poveikio nuo biotino imestu nuoroda su konkreciu pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
sveikos mielos merginos,
esu po nelengvos operacijos, po siai dar esu stebima kardiologu, taigi nervu tikrai netruksta, geriu tyroksina, nes visai pasalinta skydlaiuke, dar geriu ir kitu vaistu.....
plaukai labai slinko,
taigi mano priemones panaudotos , ir beje naudojamos dabar, dave rezultatu-slinkimas sustabdytas...
visu pirma negeriau jokiu vit, o stiprinau imuniteta-alkymer, po 1 kap per diena, nakvisu aliejaus kapsule 1 kart dienoje , Lakme sampunas slenkantiems plaukams
pries kieviena plovima-duonos kauke,
nupjaunu pluta, uzpilu labai karstu vandeniu, padarau tyrele ir kada jau temp leidzia tepu ant galvos, laikau val, kai kada ir pramiegu ir ilgiau:))))
alkymer dezutes uztenka 2 men, nors kaina apie 40 lt, o nakvisas pirkau per akcijas euruose...
ir viena karta i savaite geriu Balvociutes arbata nuo plauku slinkimo,
taigi....rekomenduoju, gal kam pades....

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 13, 05:20)
As irgi noreciau paprasyti,  kad gerusi ir sulaukiusi teigiamo poveikio nuo biotino imestu nuoroda su konkreciu pavyzdziu smile.gif

Aš šituos naudoju, iš to pačio puslapio ir siunčiausi.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 14, 00:38)

Cia pats silpniausias, 5 mg? Ar dazniausiai toks ir tebuna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 14, 00:38)

agl turi argumentu kodel rinkaisi toki? Aciu 4u.gif

As suzinojau ,akd naturaliausiais didziausias biotino saltinis yra zalias kiausinio trinys ( jei kartu su baltymu blogiau isisavinama)bigsmile.gif O juk is naturaliu medziagu isisavinama zymiai geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 14, 22:04)

As suzinojau ,akd naturaliausiais didziausias biotino saltinis yra zalias kiausinio trinys ( jei kartu su baltymu blogiau isisavinama)bigsmile.gif  O juk is naturaliu medziagu isisavinama zymiai geriau  rolleyes.gif

As as esu girdejusi apie zalia kiausiny is fitneso dalyviu - zalias zymiai prasciau ysisavinamas, negu virtas ar keptas. Trynyje daugiausia cholesterolio, kad naudingiausias yra baltymas. Didele tikimybe gauti dovanu salmonelioze. Kiausiniu doze, jeigu neaugini mases, 1-2 kiausiniai per savaite. Nezinau, ar cia daugiau naudos ar zalos butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 14, 22:19)
As as esu girdejusi apie zalia kiausiny is fitneso dalyviu - zalias zymiai prasciau ysisavinamas, negu virtas ar keptas. Trynyje daugiausia cholesterolio, kad naudingiausias yra baltymas. Didele tikimybe gauti dovanu salmonelioze. Kiausiniu doze, jeigu neaugini mases, 1-2 kiausiniai per savaite. Nezinau, ar cia daugiau naudos ar zalos butu g.gif

Salmonelioze realus pavojus kai imunitetas labai silpnas, zinau kam per 3 jus metus nepavyko gaut, nes jei viskas tvarkoj tu tiesiog ishsitustini :)bet visada yra pavojus kazkoks. Del Cholesterolio, tai jis skirstomas i blogaji ir geraji. Blogasis dar vadinamas Oxiduotoju, kitaip sakant atsiranda kaitinimo proceso metu mutavus gerajam, taigi virtame daugiau blogojo , o keptame dar daugiau blogojo, o va zaliame bogojo nera beveik smile.gif D el sisisavinimo nzn negirdejau nieko idomu kieno isisavinima turi omeni, konkreciu vitaminu isissavinama g.gif nes kulturistam aisku rupi tik baltymu isisavinimas.
Beje jei vieno trynio skinis ,be baltymo priemaisos -primena vanile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 14, 22:55)
Salmonelioze realus pavojus kai imunitetas labai silpnas, zinau kam per 3 jus metus nepavyko gaut, nes jei viskas tvarkoj tu tiesiog ishsitustini :)bet visada yra pavojus kazkoks. Del Cholesterolio, tai jis skirstomas i blogaji ir geraji. Blogasis dar vadinamas Oxiduotoju, kitaip sakant atsiranda kaitinimo proceso metu mutavus gerajam, taigi virtame daugiau blogojo , o  keptame dar daugiau blogojo, o va zaliame bogojo nera  beveik smile.gif D el sisisavinimo nzn negirdejau nieko idomu kieno isisavinima turi omeni, konkreciu vitaminu isissavinama g.gif nes  kulturistam aisku rupi tik baltymu isisavinimas.
Beje jei vieno trynio skinis ,be baltymo priemaisos -primena vanile wub.gif

Niekad nebandziau, visada tik plaukus tepu biggrin.gif Kazkaip turiu antipatija nuo senu laiku, kai tetis su alum gerdavo kiausiny biggrin.gif Jeigu bandysi, pranesk rezultatus, bet realiai kazkaip abejoju kiausinio nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 14, 11:11)
Cia pats silpniausias, 5 mg? Ar dazniausiai toks ir tebuna? 4u.gif

Atskirai geriant visokių jų būna, paprastai 1 (333% dienos normos), 5 ir 10 mg.

QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 14, 14:04)

As suzinojau ,akd naturaliausiais didziausias biotino saltinis yra zalias kiausinio trinys ( jei kartu su baltymu blogiau isisavinama)bigsmile.gif  O juk is naturaliu medziagu isisavinama zymiai geriau  rolleyes.gif

Todėl, kad patiko dozė ir kaina smile.gif Labai nesvarsčiau, tiesą sakant. Kompanija patikima, atsiliepimai geri, tai per daug ir nedvejojau. Be to tabletės dydis labai mažas, patogu nuryti, kas man aktualu, nes nemėgstu griozdiškų. Turiu kitos firmos 1mg tabletes, tai vos ne dvigubai didesnės, nei tos Swanson firmos 5mg.

Tikrai iš maisto geriausiai pasisavina, bet kad tokias dideles dozes gautum, apsiryt reiktų kasdien. Be to, kai maistas apdorojamas termiškai, dalis biotino sunyksta. Biotino šaltiniai:
Biotin can be found in beans, breads, brewer's yeast, cauliflower, chocolate, egg yolks, fish, kidney, legumes, liver, meat, molasses, dairy products, nuts, oatmeal, oysters, peanut butter, poultry, wheat germ, and whole grains. Good dietary sources of biotin include organ meats, oatmeal, egg yolk, soy, mushrooms, bananas, peanuts, and brewer's yeast. Egg whites contain a chemical that binds to biotin very strongly and prevents it being absorbed into the blood from the intestines. Food-processing techniques can destroy biotin. Less-processed versions of the foods listed above will contain more biotin. In the intestines, bacteria produce a small amount of biotin, which may be absorbed and contribute to daily needs.

Pastoviai vartoju praktiškai visus išvardintus produktus, bet poveikis plaukams pasimatė tik papildus pradėjus gert.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 15 vasario 2011 - 01:43
Aš naudoju ricinos aliejų, man padeda, man plaukų slinkimas labai sumažėjo, beto greičiau atauga nauji smile.gif
Na jei nuolat nervuotis, tai nepadės jokios priemonės...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 13, 13:20)
As irgi noreciau paprasyti,  kad gerusi ir sulaukiusi teigiamo poveikio nuo biotino imestu nuoroda su konkreciu pavyzdziu smile.gif

Man padėjo šitie:
Biotin 10mg
Parvežta iš Vokietijos. Vartoju beveik du mėnesius.

Plius geriu Feroglobin nuo mažakraujystės. Irgi du mėnesius.
Plius l-Tiroksiną dėl skydliaukės (bet šitą jau ne pirmus metus geriu).

Poveikis toks superinis, kad po pusantrų metų pertraukos leidau sau nusidažyti žilus plaukus nebijodama slinkimo padidėjimo 4u.gif .
Atsakyti