QUOTE(katee @ 2011 11 06, 22:33)
Alpecin sampunas+Alpecin losjonas (po kiekvieno plovimo itrinti i oda) ir...Karta i savaite daryti tokia kauke:
-Uzpilti verdanciu vandeniu juoda (nulupta) duona
-Uzpilu svoguno galvute (supjaustyta) virintu karstu vandeniu ir sublenderiuoju)
Ipilu ta skysti i duona.
-Ipilu gal 10ml rozmarinu hodrolato (bet sis nebutins)
-Ir butinai Rozmarinu eterinio aliejaus keleta lasu. Jai plaukai riebaluojasi greitai, galima ir arbatmedzio EA 1-2 laselius.
Visa ta kose sumaisau. Ir uztepu ant galvos, gerai itrindama i saknys). Smarve nereali Bet padeda Uzdedu celofanini maisa ir apvynioju ranksluosciu, kad laikytusi siluma. Laikau 2 val. O kai yra laiko ir 4val Paskui visa tai nuplaunu Man tikrai-tikrai padejo
Veliau galima nemaisyti visu tu komponentu is kart. Galima, pvz., tik duona ir EA. Bet kad svogunas labai gerai plauku saknims, tai faktas!
-Uzpilti verdanciu vandeniu juoda (nulupta) duona
-Uzpilu svoguno galvute (supjaustyta) virintu karstu vandeniu ir sublenderiuoju)
Ipilu ta skysti i duona.
-Ipilu gal 10ml rozmarinu hodrolato (bet sis nebutins)
-Ir butinai Rozmarinu eterinio aliejaus keleta lasu. Jai plaukai riebaluojasi greitai, galima ir arbatmedzio EA 1-2 laselius.
Visa ta kose sumaisau. Ir uztepu ant galvos, gerai itrindama i saknys). Smarve nereali Bet padeda Uzdedu celofanini maisa ir apvynioju ranksluosciu, kad laikytusi siluma. Laikau 2 val. O kai yra laiko ir 4val Paskui visa tai nuplaunu Man tikrai-tikrai padejo
Veliau galima nemaisyti visu tu komponentu is kart. Galima, pvz., tik duona ir EA. Bet kad svogunas labai gerai plauku saknims, tai faktas!
bet ar nesmirda po to plaukai svogūnu? kad svogūnai padeda tai taip, bet visa laiką kvepėt žaliais svogūnais tai
man kažkada mama buvo davus iš rusiškos kosmetikos - varnalėšų aliejaus, tai man po pirmo karto buvo efektas, bet jo ten buvo likutis, tai mano ilgiems ir storiems plaukams užteko vienam kartui.
bet va atėjo ruduo ir vėl taip nerealiai slenka plaukai, o parduotuvėse nemačiau tokio pačio varnalėšų aliejaus, mačiau tik iš rusiškos kosmetikos šiek tiek brangesnes nei tos babuški priemones su varnalėšų aliejum, ten yra ir grynas varnalėšų aliejus (kaina apie 10-12 Lt), tų priemonių yra pirkt ir Norfoj ir eurokos, gal kas bandėt?