Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Dryzeeee @ 2011 11 06, 18:32)
laba diena.tai vat pries 2,5  menesio,pradejau naudoti plauku augimo aktyvatoriu.apie ji kazkada rasiau sitam forume,bet deja,niekas nei suregavo,nei atsiliepe biggrin.gif tai vat,dabar galiu pati pasakyt drasiai,kad jis veikia cool.gif pilna galva naujai auganciu plauku wub.gif ,isnaudojau 2 buteliukus.va toki altyvatorius,jei kam cia idomu.... http://www.vitabene....m...1449&lng=lv

O kur yra jo pirkti?
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 11 06, 18:03)
O kur yra jo pirkti?

Mane taip pat domina, kur butu galima nusipirkti.
Atsakyti
O kas nors bandete lazerines sukas?
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2011 11 06, 16:32)
laba diena.tai vat pries 2,5  menesio,pradejau naudoti plauku augimo aktyvatoriu.apie ji kazkada rasiau sitam forume,bet deja,niekas nei suregavo,nei atsiliepe biggrin.gif tai vat,dabar galiu pati pasakyt drasiai,kad jis veikia cool.gif pilna galva naujai auganciu plauku wub.gif ,isnaudojau 2 buteliukus.va toki altyvatorius,jei kam cia idomu.... http://www.vitabene....m...1449&lng=lv

kur pirkote?kaip ji naudoti?kokia kaina?aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi-plaukai slinko nerealiai-kuokštais. Viena iš priežasčių, ko gero, buvo ir dieta...Žodžiu...Siaubelis-gėriau ir vitaminus, ir kokoso kremu tepiau...,,Eurokos" parduotuvėje pasiūlė paprastas ampules plaukams nuo slinkimo. Dėžutėje 7 ampulės, ištrinti plaukus ir odą reikia prieš kiekvieną plovimą maždaug prieš valandą. Aš išsitrinu ir prieš 1, ir prieš 2 valandas-kaip kada. Su šampūnų truputi sunkiau išsiplauna, bet uždėjus kondicionieriaus viskas gerai. Kol kas sunaudojau 6 tas ampules, bet tikrai pastebiu, kad išslenka kur kas mažiau plaukų. Super-ir kaina apie 5-6 litus. Pabandykit-ne tokie jau dideli ir pinigai, o gal padės.
va taip atrodo dėžutė-gal kam pravers ši info
http://www.agafia.ru/index.php?page=21
Atsakyti
Man visada kazkikiek slenka plaukai doh.gif Padedavo Kerastaze ampules, 42vnt, 450lt ax.gif Tikrai nustodavo slinkti plaukai, bet paskui ir vel pradedavo.
Dar man labai tiko Alpecin sampunas su kofeinu+Alpecin losjonas nuo slinkimo. Losjonas biski saldanti poveiki tu, tai suaktyveja kraujuotaka.
Bet paskutini karta atradau stai koki derinuka: ax.gif

Alpecin sampunas+Alpecin losjonas (po kiekvieno plovimo itrinti i oda) ir...Karta i savaite daryti tokia kauke:
-Uzpilti verdanciu vandeniu juoda (nulupta) duona
-Uzpilu svoguno galvute (supjaustyta) virintu karstu vandeniu ir sublenderiuoju)
Ipilu ta skysti i duona.
-Ipilu gal 10ml rozmarinu hodrolato (bet sis nebutins)
-Ir butinai Rozmarinu eterinio aliejaus keleta lasu. Jai plaukai riebaluojasi greitai, galima ir arbatmedzio EA 1-2 laselius.

Visa ta kose sumaisau. Ir uztepu ant galvos, gerai itrindama i saknys). Smarve nereali biggrin.gif Bet padeda tongue.gif Uzdedu celofanini maisa ir apvynioju ranksluosciu, kad laikytusi siluma. Laikau 2 val. O kai yra laiko ir 4val biggrin.gif Paskui visa tai nuplaunu ax.gif Man tikrai-tikrai padejo thumbup.gif
Veliau galima nemaisyti visu tu komponentu is kart. Galima, pvz., tik duona ir EA. Bet kad svogunas labai gerai plauku saknims, tai faktas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 11 06, 23:34)
kur pirkote?kaip ji naudoti?kokia kaina?aciu 4u.gif

Pirkau Rokiskyje,rusiskos kosmetikos parduotuveje.kainuoja gal 11lt...bet manau,kad ir vilniuje rasti galima.naudojau apie 2men,vienas buteliukas menesiui bigsmile.gif
Naudot tai po plovimo itrint i saknis ir pabut su ranksluosciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dryzeeee: 07 lapkričio 2011 - 11:21
QUOTE(Dryzeeee @ 2011 11 07, 11:19)
Pirkau Rokiskyje,rusiskos kosmetikos parduotuveje.kainuoja gal 11lt...bet manau,kad ir vilniuje rasti galima.naudojau apie 2men,vienas buteliukas menesiui bigsmile.gif

aisku aciu,tik kad as siuo metu ne Vilniuje,bet lyg ir cia esu macius rusisku prekiu reiks paziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2011 11 07, 11:19)

O neriebina plauku?
Idomu ar Martinoje butu jis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 07 lapkričio 2011 - 13:12
Plaukai labai slinko ~6 mėnesius, svarsčiau kad gal streso įtaka, o gal koks sezoninis slinkimas, bandžiau visokias namines bei pirktines kaukytes, ampules su placenta, Alpecin losjoną, bet niekas aiškiai matomo efekto nedavė, bet štai dabar jau kelias savaites geriu biotino papildą bei stengiuos suaktyvint galvos kraujotaką(masažai ir pan) ir nežinau ar nuo to, ar savaime pradėjo gerėt, bet lyginant kiek slinko per tuos mėnesius ir kiek išslenka dabar, skirtumas tikrai aiškiai matomas bigsmile.gif Ir tikiuosi, kad tas efektas ne laikinas ir viskas tik gerės, nes tas slinkimas irgi nervus išėdė neblogai, kas prideda streso ir taip gaunasi uždaras ratas smile.gif Kiekvienai skirtingai su tuo slinkimu ir priemonės skirtingos veikia, bet galit pabandyt, blogiau tikrai nebus 4u.gif Sėkmės ir gražių, tvirtų, tankių plaukučių visoms thumbup.gif Na ir prirašiau, jau ilgą laiką stebiu forumą, nes naudingų patarimų galima rasti išties daug, o dabar pagaliau ir pati prisiruošiau užsiregistruoti, tikiuosi priimsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 07, 15:11)
O neriebina plauku?
Idomu ar Martinoje butu jis g.gif

Neriebina plauku,jis panasus i tonika,sakyciau....bet galva vietoj kas4d. plaudavau kas 3d.bet nezinau,ar cia del jo ax.gif
Atsakyti
štai tokį turiu
user posted image
net nežinau ką pasakyti, šiaip man apskritai grynas kokosų aliejus niekam (nei plaukam, nei odai) netiko, tai ir šis pas mane lentynoj stovi nenaudojamas, nes sausino plaukus. O jūs sakot naudoti norit jį nuo slinkimo? g.gif tai pačią galvos odą tepsit?
[/quote]

Nusipirkau savaitgali ir as sita alieju, parodoj man uzpasakojo, kad nuo plauku slinkimo, tai susigundziau pabandyti g.gif cia atejusi paskaiciau jau po laiko, tai galvojau ir vel pinigus i bala ismeciau doh.gif na bet pabandziau, vakar issitepiau visus plaukus ir saknis visa diena isbuvau taip, vakare issiploviau ir nuejau miegoti slapiais, siryt buvau nustebinta, labai svelnus glotnus, o jau blizga ir jokio kondicionieriaus netepiau bigsmile.gif tai dabar panaudosiu ziuresiu ar slinkima dar pristabdys smile.gif ir vel pasitvirtino taisykle kas vienam netinka, nereiskia, kad kitam irgi netiks smile.gif
Atsakyti