Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(*Nikė* @ 2011 10 16, 20:17)
O ką sakė odos gydytoja? Nesakė, kad čia gal alopecia? O ar buvo streso paskutiniu metu? Ar geriate kokius vitaminus, papildus?
Kad rugsėjį paūmėjo, tai bent jau sakoma, normalu, nes čia tas a la rudeninis slinkimas.

tokios ligos neminėjo. Parašė nerandinis plikimas. Streso nemažai patiriu. Turiu psichinės sveikatos problemų. Plaukams šiuo metu geriu perfectil. Jau gerą mėnesį geriu. Bet jeigu taip kasmet slinks, greit be plaukų liksiu verysad.gif jų nedaugėja, o tik mažėja...ir mažėja...
Atsakyti
Yra spec pleistriuku nuo plauku slinkimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2011 10 16, 21:26)
tokios ligos neminėjo. Parašė nerandinis plikimas. Streso nemažai patiriu. Turiu psichinės sveikatos problemų. Plaukams šiuo metu geriu perfectil. Jau gerą mėnesį geriu. Bet jeigu taip kasmet slinks, greit be plaukų liksiu verysad.gif  jų nedaugėja, o tik mažėja...ir mažėja...

Tai aš manau, kad jums čia ir prasidėjo viskas nuo streso+ prisidėjo rudeninis plaukų slinkimas. schmoll.gif Tiesa pasakius, tai net nežinau ką jums dabar vertėtų gerti, nes svarbiausia stiprinti nervinę sistemą. O jei jau geritae perfectil, tai gerkite 6 mėn.
Darykites kaukes- labai gera, bet labai "kvapni" svogūno (kad kvapo nebūtų kokio eterinio aliejaus palašinkite). Ir dar yra daug kitų kaukių, pasiskaitykite forumuose.
Niekada nenaudojau, bet girdėjau, kad geros, bet brangokos vichy ampules.. g.gif
ar nėra pas jus mieste kur darytų masažą su elektra (tiksliau, tai su darsonvaliu)? Pasiklauskite poliklinikose ar paiseškokite privačiuose, nes elektra pažadina svogūnėlius.
Dar yra toks Regaine preparatas. Bet jis labai stiprus ir veiksmingas kol ji naudoji, jį naudoti reikia jau kai būna alopecia. Tai nežinau, ar jums verta jį naudoti ir ar nebus blogiau, bet galite pasikonsultuoti su gydytoju..
Bet kaip minėjau, svarbiausia yra susitvarkyti su savo nervais, nes naudoti galite daug ko, bet jei nuolat stresuosite niekas nepagelbės..
Atsakyti
kai minejau as naudoju Regaine,retkarciais patepu smilkinius, ataugineja plaukuciai thumbup.gif bet nuo kitur slenka ziauiriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2011 10 16, 22:34)
Yra spec pleistriuku nuo plauku slinkimo smile.gif

Man nepadėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 10 17, 08:37)
Niekada nenaudojau, bet girdėjau, kad geros, bet brangokos vichy ampules.. g.gif
ar nėra pas jus mieste kur darytų masažą su elektra (tiksliau, tai su darsonvaliu)? Pasiklauskite poliklinikose ar paiseškokite privačiuose, nes elektra pažadina svogūnėlius.

Darsonvalis labai geras dalykas, bet reikia tureti ampole, kad iskart po jo itrintu i galvos oda. Tuomet efektas tikrai stiprus ir zymus buna thumbup.gif
Atsakyti
as irgi is tu, kur su asarom akyse nesu saujas plauku i siuksliadeze.....
kirpeja patare pasidaryti plauko tyrima.Tipo buna net grozio salonuose kazkokie kompai,kurie tiria plauko bukle, o jeigu jie slenka,tai nustato kokioj stadijoj jie mirsta ir tada galima tiksliau pritaikyti gydyma.Bet musu mieste nera tokio reikaliuko.Gal kuri bandet ta tyrima ir galetumet patarti -kur tokie kompai ir kokia kainyte ax.gif
Atsakyti
kam slenka plaukai rekomenduoju amla alieju ir gerti biotina,tik reikia biotina nepamirsti kasdien gerti ir amlos aliejaus kauke laikyti pries kiekviena plovima.tikrai daug visko isbandzius, tai man sis duetas patinka , per menesi juos naudodama pajutau skirtuma , pagerejima ir nebeslenka plaukai

Atsakyti
QUOTE(*spanguolyte @ 2011 10 20, 19:01)
kam slenka plaukai rekomenduoju amla alieju ir gerti biotina,tik reikia biotina nepamirsti kasdien gerti ir amlos aliejaus kauke laikyti pries kiekviena plovima.tikrai daug visko isbandzius, tai man sis duetas patinka , per menesi juos naudodama pajutau skirtuma , pagerejima ir nebeslenka plaukai

Na va, kaip tik dabar ir bandau šį derinį, tik vietoj biotino, geriu b grupės vitaminus+ magnį+ silicį+ nakvišų aliejų+ linų sėmenų aliejų 4u.gif Žiūrėsim kas gausis.. biggrin.gif
O dėl amlos. Jei aš kasdien plaunu galvą, tai man kasdien ir teptis? g.gif Galvoju ar ne per dažnai čia būtų, nes visvien užsikemša poros, iškrenta daugiau plaukų.. Bet šiaip, naudojau savaitę laiko- diena iš dienos, poto pertrauką padariau, tai tikrai mažiau išslinko beplaunant.. biggrin.gif
Nors asmeniškai, galvoju šį amlą aliejų užbaigt ir pirktis dabur vatika, nes ten pagrindas kokosų aliejus, o amloje- mineralinis aliejus (naftos roduktas). O nuo jo dar lb užsikemša poros.. g.gif be to, dabur vatika daugiau žolelių..
Gal kas bandė dabur vatika? 4u.gif
Atsakyti
Kai man baisiai slinko plaukai isbandziau Franco Battaglia Professional ampules ir sampuna nuo plauku slinkimo. Man tikrai padejo 4u.gif po ampuliu kurso kaip ir rekomendavo pasilikau naudoti tik sampuna, bet jis jau i pabaiga sad.gif visa laime radau nete info, kad rytoj Juaros parduotuviu gimtadienis, o ten kaip tik beveik visoms prekems -40% nuolaida, kaip tik bus proga nusipirkti ampules ir keleta sampunu su nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif) na man po vasaros lyg ir pradejo slinkti vis daugiau ir daugiau, kol dar nepalieku ant pagalves nusipirkau vitaminu wellwoman trilogic, kaina nemaza, 140lt 60kapsuliu - menesiui. Pradejau snd, matysim kas bus po triju menesiu smile.gif atsiliepimai grazus smile.gif http://ligos.sveikas...man_tricologic/
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 10 20, 19:47)

Gal kas bandė dabur vatika? 4u.gif

štai tokį turiu
user posted image
net nežinau ką pasakyti, šiaip man apskritai grynas kokosų aliejus niekam (nei plaukam, nei odai) netiko, tai ir šis pas mane lentynoj stovi nenaudojamas, nes sausino plaukus. O jūs sakot naudoti norit jį nuo slinkimo? g.gif tai pačią galvos odą tepsit?
Atsakyti