Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

O as nuo siandien pradejau mezoterapija plaukams, tai nera maloni procedura, bet isipirkau penkias kas savaite bigsmile.gif Ziuresim ar apstos kiek tas slinkimas, nes veliau isvaziuoju menesiui atostogu ir galvoju gryzus vel pakartoti ax.gif
Beje kiek mano pazystamu daresi tai labai patenkintos ir plauku bukle ir slinkimo sumazejimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 05 02, 23:52)
o į temą, gal kas bandėte Alphactif šampūną nuo slinkimo? Kaina nedidelė atrodo g.gif

Mane irgi jis domina, o ir akcija gintarinej vaistinej biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
mano baisiai slenka plaukai,jau po gimdymo praejo 1,8 men. bet nuo vasaros pradzios baigia visi isslinkti plaukai.Noriu patarimo-ar sis geras
http://www.hiperfarm...7341-e104f6f907
ar vichi dercos sampunai geri.

labai reikia patarimo sad.gif
Atsakyti
kur jus perkate priorin-pasiskaiciau,kad daugelis si preparata naudojate?
Atsakyti
QUOTE(agnika @ 2011 10 13, 13:45)
kur jus perkate priorin-pasiskaiciau,kad daugelis si preparata naudojate?

Vokiečių vaistinėje smile.gif
Atsakyti
Na va pasipasakosiu ir as, buvo praeje 3 men po gimdymo ir pradejo ne tas zodis kaip ziauriai slinkti plaukai doh.gif po nepilno menesio jau sviete virsugalvis, lova po nakties budavo pilna, o jau kaip vaikuti reikejo saugoti nes jei pasiguldydavau salia visas tuoj besimuistydamas apkibdavo blink.gif plaukuciai buvo iki peciu (neperilgiausi, bet kadangi tamsus tai matesi kiekvienas doh.gif ) rink nerinkes s... per viena plovima reikedavo po 2 kartus kriaukle atkisti, nes vanduo nenubegdavo, o kiek nubegdavo tai vyras nekarta arde ten po kriaukle is saujom mete. Na zodziu... nuejau pas kirpeja ta net issigando blink.gif is tankiu, vesliu like tiek kad net baisu, na nukirpo trumpai... ALELIUJA bigsmile.gif kazkuri laika (~ savaite) niekas nesikeite, prisipirkau priemoniu visokiu na ir ka galiu jau dziaugtis slinkimas galima sakyti visiskai dingo bigsmile.gif
O naudojau: Kosmetini zibala nuo slinkimo (rusu kosmetikos skyriuose buna pirkti), 4 bio botanical seruma va toki http://sim.fi/en-biobotanical-serum (~48 ar 46 lt tiksliai jau nepamenu) gerulis toks saldantis thumbup.gif ir rasos dilgeliu sampuna. Dabar nusprendziau kad reikia dar pastiprinti ir kad atsiauginti nusipirkau pantogar kapsuliu ( zinau kad padeda nes po vyresneles gimimo su slinkimu greitai susitvarke) + is kaaral lasiukus http://www.grietinel...plauku-slinkimo (bet ju dar nepanaudojau tad nezinau kaip jie) Ieskojau dar Dzintars tokio skystuko irgi padeda atstatyti plaukus, bet nepasiseke man jo rasti niekur pirkti schmoll.gif
Sekmes ir jums kovojant drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat ta pati problema su plaukų slinkimu verysad.gif naudojau daugybe priemonių tačiau rezultato nesulaukiau. Ir man po plovimo būna pilna kriauklė plaukų. Girdėjau gerų atsiliepimų apie "Regaine" priemones (purškiklius) tačiau ir tai nepadėjo.. Negaliu net normaliai pasišukuoti plaukų, nes tada krenta tiesiog kuokštais.. Paskutiniu metu tiesiog susirišu plaukus ir neliečiu, bijau, kad išvis poto nieko plaukų nebeliks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemontaste @ 2011 10 14, 12:08)
Pas mane taip pat ta pati problema su plaukų slinkimu  verysad.gif  naudojau daugybe priemonių tačiau rezultato nesulaukiau. Ir man po plovimo būna pilna kriauklė plaukų. Girdėjau gerų atsiliepimų apie "Regaine" priemones (purškiklius) tačiau ir tai nepadėjo.. Negaliu net normaliai pasišukuoti plaukų, nes tada krenta tiesiog kuokštais.. Paskutiniu metu tiesiog susirišu plaukus ir neliečiu, bijau, kad išvis poto nieko plaukų nebeliks  doh.gif

Sveiki, kiek laiko vartojot Regaine?
Atsakyti
QUOTE(agnika @ 2011 10 13, 13:14)
Sveikos
mano baisiai slenka plaukai,jau po gimdymo praejo 1,8 men. bet nuo vasaros pradzios baigia visi isslinkti plaukai.Noriu patarimo-ar sis geras
http://www.hiperfarm...7341-e104f6f907
ar vichi dercos sampunai geri.

labai reikia patarimo sad.gif

Labas, vakar bendravau su kirpėja-tai mane nuramino, kad plaukai po gimdymo 4 metus slenka ..
Atsakyti
QUOTE(Mamzele @ 2011 10 14, 15:32)
Labas, vakar bendravau su kirpėja-tai mane nuramino, kad plaukai po gimdymo 4 metus slenka ..

Nieko sau nuraminimas doh.gif Po tų keturių metų jau gali nebelikti ir kam slinkti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Panos, padėkit, nebežinau kaip stabdyt plaukų slinkimą. Jau verkti net norisi. Bijau į save žiūrėt veidrodyje. Plaukų belikę mažiau nei pusė kiek turėjau. Pavasarį buvau pas odos gydytoją. Konsultavo mane, žiūrėjo plaukus, tada prirašė kapsulių Anacaps ir šampūną bei toniką Plantur39. Viską susipirkau išskyrus Anacaps, nes jų galima tik Vilniuj įsigyti. Pirkau perfectil vietoj jų. Šiaip ne taip apstabdžiau slinkimą. O dabar nuo rugsėjo mėnesio vėl paūmėjo slinkimas verysad.gif Nusipirkau žibalo. Naudoju. Bet kol kas jokio poveikio. O plaukai masiškai krenta. Bijau kad reiks pirkt peruką verysad.gif
beje skydliaukė tirta - pakitimų nėra. Kraujo tyrimai irgi daryti, irgi nieko bloga. Nebeįsivaizduoju nuo ko jie man slenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4blueflower: 16 spalio 2011 - 18:55
QUOTE(4blueflower @ 2011 10 16, 20:55)
Panos, padėkit, nebežinau kaip stabdyt plaukų slinkimą. Jau verkti net norisi. Bijau į save žiūrėt veidrodyje. Plaukų belikę mažiau nei pusė kiek turėjau. Pavasarį buvau pas odos gydytoją. Konsultavo mane, žiūrėjo plaukus, tada prirašė kapsulių Anacaps ir šampūną bei toniką Plantur39. Viską susipirkau išskyrus Anacaps, nes jų galima tik Vilniuj įsigyti. Pirkau perfectil vietoj jų. Šiaip ne taip apstabdžiau slinkimą. O dabar nuo rugsėjo mėnesio vėl paūmėjo slinkimas verysad.gif Nusipirkau žibalo. Naudoju. Bet kol kas jokio poveikio. O plaukai masiškai krenta. Bijau kad reiks pirkt peruką verysad.gif
beje skydliaukė tirta - pakitimų nėra. Kraujo tyrimai irgi daryti, irgi nieko bloga. Nebeįsivaizduoju nuo ko jie man slenka.

O ką sakė odos gydytoja? Nesakė, kad čia gal alopecia? O ar buvo streso paskutiniu metu? Ar geriate kokius vitaminus, papildus?
Kad rugsėjį paūmėjo, tai bent jau sakoma, normalu, nes čia tas a la rudeninis slinkimas.
Atsakyti