kiek esu girdejusi, LT priorin nebera, nebent su receptu uzsako. ir LT jie brangiau kainuoja
QUOTE(Princesė. @ 2011 10 03, 11:46)
kiek esu girdejusi, LT priorin nebera, nebent su receptu uzsako. ir LT jie brangiau kainuoja
Nu, kai aš jo Lietuvoje nepirkau, todėl tiksliai ir nežianu, bet buvau iš merginų girdėjusi, kad jos randa Vokiečių vaistinėse Tai gal dabar jau jo nebėra . Va dar viena Priorin nuotraukėlė 120 kaps dėžutė
Kai jį perka, tai būtinai turi pasakyti, kad jis nuo didelio plaukų slinkimo, nes jo įvairaus būna
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 10 03, 11:35)
Dar domina Dzinstar kaina ir kuriam laikui jo uztenka
Be akcijos EUROKOS mokėjau apie 17 lt. Šiaip nežinau, kuriam laikui užtenka, nes saviškio neišnaudojau dar. Manau, kad kokiam mėnesiui, na dviems daugiausiai nėra tas buteliukas labai didelis, o aš ir nepagailiu, nes plaukai ilgi
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 03, 13:27)
Be akcijos EUROKOS mokėjau apie 17 lt. Šiaip nežinau, kuriam laikui užtenka, nes saviškio neišnaudojau dar. Manau, kad kokiam mėnesiui, na dviems daugiausiai nėra tas buteliukas labai didelis, o aš ir nepagailiu, nes plaukai ilgi
O kaip jis atrodo? gal galite numesti nuoroda?
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 10 03, 14:52)
O kaip jis atrodo? gal galite numesti nuoroda?
http://www.dzintars....ts/?product=276
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 03, 14:28)
Aciu
QUOTE(sandra1234 @ 2011 10 02, 15:19)
Sveikutes,as ir jungiuosi i jusu bureli,del plaukuciu,jau kuri laika smarkiai slenka plaukuciai,isbandziau lietuvoje daug vitaminu ir sampunu,nu niekas nepadejo,na jau,kuri laika naudot pradejau priorin,jau 3men geriu ,taigi nenoriu prisikalbeti,bet sis preparatas man atrodo padeda na ir nauju plaukuciu priaugo,ir slinkimas zymiai sumazejo,nu matysiu kaip bus toliau
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 10 02, 21:42)
Ir aš PRIORIN geriu beveik tris mėn. Rezultatais taip pat esu patenkinta Nes instrukcijoje yra parašyta, kad reikia gerti 3 mėn., kasdien po 3 kaps ; 2 ryte ir 1 vakare , o vėliau, jei nori , kad plaukučiai dar labiau sustiprėtų, tai po trijų mėn užtenka kasdien gerti tik po 1 kaps. , kol pati pamatysi , kad su tavo plaukučiais viskas OK.
Apie PRIORIN labai negerų dalykų girdėjau Jūs, kurios vartrojate ar ruošiatės, sudėtį skaitėte jo, tikrai nėra ten nieko įtartino??
QUOTE(žvarba @ 2011 10 03, 15:32)
Apie PRIORIN labai negerų dalykų girdėjau Jūs, kurios vartrojate ar ruošiatės, sudėtį skaitėte jo, tikrai nėra ten nieko įtartino??
Taip , skaičiau Bet nieko baisaus neatradau, kas mane labai nugazdintų. O kas ? Ką taip baisaus išstudijavai ?
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 10 03, 15:56)
Taip , skaičiau Bet nieko baisaus neatradau, kas mane labai nugazdintų. O kas ? Ką taip baisaus išstudijavai ?
aš nieko, nebandžiau jų ir sudėties pati neskaičiau, gal galit surašyt sudėtį?? nes nete nerandu
QUOTE(žvarba @ 2011 10 03, 15:59)
aš nieko, nebandžiau jų ir sudėties pati neskaičiau, gal galit surašyt sudėtį?? nes nete nerandu
PRIORIN sudėtis:
1 kapsule:
--------------
1. soru ekstraktas (Hirseextrakt) 140 mg
2. pantoteno rugstis - vitaminas B5 (Pantothensaure - Vitamin B5) 9mg
3. L-Cystinas (amino rugstis) 2mg
100g:
kvieciu daigu aliejus, zelatina (galviju, kiauliu)
soru ekstraktas (kaip supratau, aliejinis - "öliger" ) (8,2g), soru ekstraktas (sito zodzio nezinau, gal vandeninis - "wässriger") (9,65g); kitos sudedamosios dalys: sorbitolio sirupas, biciu vaskas, glicerinas, emulgatorius - sojos lecitinas, stabilizatorius - magnio oksidas, kalcio-D pantenolis (1,28g); dazomosios medziagos: L-Cystinas (0,26g), gelezies oksidas ir gelezies hidroksidas; aromatines medz.
Vartojimas:
Slenkant plaukams - 3men. po 2 kapsules ryte, 1 vakare, uzgeriant skysciu.
Tolimesniam gydymui - 1 kapsule per diena.
Plauku stiprinimui - 1 kapsule per diena.
Labai ačiū už informaciją
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 10 03, 16:28)
PRIORIN sudėtis:
1 kapsule:
--------------
100g:
soru ekstraktas (kaip supratau, aliejinis - "öliger" ) (8,2g), soru ekstraktas (sito zodzio nezinau, gal vandeninis - "wässriger") (9,65g); kitos sudedamosios dalys: sorbitolio sirupas, biciu vaskas, glicerinas, emulgatorius - sojos lecitinas, stabilizatorius - magnio oksidas, kalcio-D pantenolis (1,28g); dazomosios medziagos: L-Cystinas (0,26g), gelezies oksidas ir gelezies hidroksidas; aromatines medz.
Vartojimas:
1 kapsule:
--------------
100g:
Vartojimas:
ačiū, nu aš čia nieko nematau
Ir turiu atsiprašyti už dezinformaciją, nes ne Priorin, o Pantagor tie minėtieji vaistai