Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

kiek esu girdejusi, LT priorin nebera, nebent su receptu uzsako. ir LT jie brangiau kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2011 10 03, 11:46)
kiek esu girdejusi, LT priorin nebera, nebent su receptu uzsako. ir LT jie brangiau kainuoja

Nu, kai aš jo Lietuvoje nepirkau, todėl tiksliai ir nežianu, bet buvau iš merginų girdėjusi, kad jos randa Vokiečių vaistinėse g.gif Tai gal dabar jau jo nebėra . Va dar viena Priorin nuotraukėlė 120 kaps dėžutė

user posted image

Kai jį perka, tai būtinai turi pasakyti, kad jis nuo didelio plaukų slinkimo, nes jo įvairaus būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 10 03, 11:35)
Dar domina Dzinstar kaina ir kuriam laikui jo uztenka smile.gif

Be akcijos EUROKOS mokėjau apie 17 lt. Šiaip nežinau, kuriam laikui užtenka, nes saviškio neišnaudojau dar. Manau, kad kokiam mėnesiui, na dviems daugiausiai ax.gif nėra tas buteliukas labai didelis, o aš ir nepagailiu, nes plaukai ilgi
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 03, 13:27)
Be akcijos EUROKOS mokėjau apie 17 lt. Šiaip nežinau, kuriam laikui užtenka, nes saviškio neišnaudojau dar. Manau, kad kokiam mėnesiui, na dviems daugiausiai ax.gif  nėra tas buteliukas labai didelis, o aš ir nepagailiu, nes plaukai ilgi

O kaip jis atrodo? gal galite numesti nuoroda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 10 03, 14:52)
O kaip jis atrodo? gal galite numesti nuoroda? smile.gif

4u.gif
http://www.dzintars....ts/?product=276
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 03, 14:28)

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra1234 @ 2011 10 02, 15:19)
Sveikutes,as ir jungiuosi i  jusu bureli,del plaukuciu,jau kuri laika smarkiai slenka plaukuciai,isbandziau lietuvoje daug vitaminu ir sampunu,nu niekas nepadejo,na jau,kuri laika naudot pradejau priorin,jau 3men geriu smile.gif ,taigi nenoriu prisikalbeti,bet sis preparatas man atrodo padeda smile.gif na ir nauju plaukuciu priaugo,ir slinkimas zymiai sumazejo,nu matysiu kaip bus toliau g.gif

QUOTE(Gitana1965 @ 2011 10 02, 21:42)
Ir aš PRIORIN geriu beveik tris mėn. Rezultatais taip pat esu patenkinta  thumbup.gif  Nes instrukcijoje yra parašyta, kad reikia gerti 3 mėn., kasdien po 3 kaps  ; 2 ryte ir 1 vakare , o vėliau, jei nori , kad plaukučiai dar labiau sustiprėtų, tai po trijų mėn užtenka kasdien gerti tik po 1 kaps. , kol pati pamatysi , kad su tavo plaukučiais viskas OK.  drinks_cheers.gif

Apie PRIORIN labai negerų dalykų girdėjau unsure.gif Jūs, kurios vartrojate ar ruošiatės, sudėtį skaitėte jo, tikrai nėra ten nieko įtartino?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 10 03, 15:32)
Apie PRIORIN labai negerų dalykų girdėjau unsure.gif Jūs, kurios vartrojate ar ruošiatės, sudėtį skaitėte jo, tikrai nėra ten nieko įtartino?? g.gif

Taip , skaičiau g.gif Bet nieko baisaus neatradau, kas mane labai nugazdintų. g.gif O kas ? Ką taip baisaus išstudijavai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 10 03, 15:56)
Taip , skaičiau  g.gif  Bet nieko baisaus neatradau, kas mane labai nugazdintų.    g.gif  O kas ? Ką taip baisaus išstudijavai ?  g.gif

aš nieko, ax.gif nebandžiau jų ir sudėties pati neskaičiau, gal galit surašyt sudėtį?? g.gif nes nete nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 10 03, 15:59)
aš nieko, ax.gif  nebandžiau jų ir sudėties pati neskaičiau, gal galit surašyt sudėtį?? g.gif nes nete nerandu blush2.gif

PRIORIN sudėtis:

1 kapsule:
--------------
1. soru ekstraktas (Hirseextrakt) 140 mg
2. pantoteno rugstis - vitaminas B5 (Pantothensaure - Vitamin B5) 9mg
3. L-Cystinas (amino rugstis) 2mg

100g:
kvieciu daigu aliejus, zelatina (galviju, kiauliu)
soru ekstraktas (kaip supratau, aliejinis - "öliger" ) (8,2g), soru ekstraktas (sito zodzio nezinau, gal vandeninis - "wässriger") (9,65g); kitos sudedamosios dalys: sorbitolio sirupas, biciu vaskas, glicerinas, emulgatorius - sojos lecitinas, stabilizatorius - magnio oksidas, kalcio-D pantenolis (1,28g); dazomosios medziagos: L-Cystinas (0,26g), gelezies oksidas ir gelezies hidroksidas; aromatines medz.

Vartojimas:
Slenkant plaukams - 3men. po 2 kapsules ryte, 1 vakare, uzgeriant skysciu.
Tolimesniam gydymui - 1 kapsule per diena.
Plauku stiprinimui - 1 kapsule per diena.
Atsakyti
Labai ačiū už informaciją aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 10 03, 16:28)
PRIORIN sudėtis:

1 kapsule:
--------------
1.  soru ekstraktas (Hirseextrakt) 140 mg
2.  pantoteno rugstis - vitaminas B5 (Pantothensaure - Vitamin B5) 9mg
3.    L-Cystinas (amino rugstis) 2mg

100g:
kvieciu daigu aliejus, zelatina (galviju, kiauliu)
soru ekstraktas (kaip supratau, aliejinis - "öliger" ) (8,2g), soru ekstraktas (sito zodzio nezinau, gal vandeninis  - "wässriger") (9,65g); kitos sudedamosios dalys: sorbitolio sirupas, biciu vaskas, glicerinas, emulgatorius - sojos lecitinas, stabilizatorius - magnio oksidas, kalcio-D pantenolis (1,28g); dazomosios medziagos: L-Cystinas (0,26g), gelezies oksidas ir gelezies hidroksidas; aromatines medz.

Vartojimas:
Slenkant plaukams - 3men. po 2 kapsules ryte, 1 vakare, uzgeriant skysciu.
Tolimesniam gydymui - 1 kapsule per diena.
Plauku stiprinimui - 1 kapsule per diena.

ačiū, nu aš čia nieko nematau blink.gif
Ir turiu atsiprašyti už dezinformaciją, nes ne Priorin, o Pantagor tie minėtieji vaistai blush2.gif
Atsakyti