Sveikutes,as ir jungiuosi i jusu bureli,del plaukuciu,jau kuri laika smarkiai slenka plaukuciai,isbandziau lietuvoje daug vitaminu ir sampunu,nu niekas nepadejo,na jau,kuri laika naudot pradejau priorin,jau 3men geriu ,taigi nenoriu prisikalbeti,bet sis preparatas man atrodo padeda na ir nauju plaukuciu priaugo,ir slinkimas zymiai sumazejo,nu matysiu kaip bus toliau
O man jau nustojo slinkti, tikiuosi atsigaus plaukai nepradėjus vėl slinkti. Sėkmės mergytės ir jums. Gaila, kad tas procesas taip sunkiai kontroliuojamas
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 01, 15:48)
Aš irgi šitą Dzintars aliejuką nusipirkau. Žiūrėsiu, kaip čia bus su tais plaukiukais mano
aš jau irgi jį turiu bet tik neseniai užmačiau, kad eurokos jam akcija
QUOTE(sandra1234 @ 2011 10 02, 15:19)
Sveikutes,as ir jungiuosi i jusu bureli,del plaukuciu,jau kuri laika smarkiai slenka plaukuciai,isbandziau lietuvoje daug vitaminu ir sampunu,nu niekas nepadejo,na jau,kuri laika naudot pradejau priorin,jau 3men geriu ,taigi nenoriu prisikalbeti,bet sis preparatas man atrodo padeda na ir nauju plaukuciu priaugo,ir slinkimas zymiai sumazejo,nu matysiu kaip bus toliau
Ir aš PRIORIN geriu beveik tris mėn. Rezultatais taip pat esu patenkinta Nes instrukcijoje yra parašyta, kad reikia gerti 3 mėn., kasdien po 3 kaps ; 2 ryte ir 1 vakare , o vėliau, jei nori , kad plaukučiai dar labiau sustiprėtų, tai po trijų mėn užtenka kasdien gerti tik po 1 kaps. , kol pati pamatysi , kad su tavo plaukučiais viskas OK.
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 10 02, 20:11)
aš jau irgi jį turiu bet tik neseniai užmačiau, kad eurokos jam akcija
Aš pirkau be akcijos, reiks užbėgt dar pasijamt,jei akcija nebloga, nes patinka man
QUOTE(kkamon @ 2011 10 03, 01:44)
Sveikutės O kokia to Priorin kaina ir kur būtų galima jo rasti?
Mane irgi tas domina. Dar domina Dzinstar kaina ir kuriam laikui jo uztenka
Mergaitės, gal galit nufotkinti to Priorin dėžutę-vyriškis važiuoja į Vokietiją, paprašyčiau, kad nupirktų, bet jam reikia vaizdinės medžiagos Ir kiek maždaug jis kainuoja? Ačiū
QUOTE(Mil@na @ 2011 10 03, 10:41)
Mergaitės, gal galit nufotkinti to Priorin dėžutę-vyriškis važiuoja į Vokietiją, paprašyčiau, kad nupirktų, bet jam reikia vaizdinės medžiagos Ir kiek maždaug jis kainuoja? Ačiū
Jų būna dėžutėse po 30, 120 ir 270 kaps.
Aš visada perku vidurinę pakuotę, t.y. 120 kaps. Jos kaina Vokietijoje yra 42 e., bet aš visada internetu užsisakinėju, tai 10 e pigiau
Dabar Vokietijoje DIANA vaistinėse iki lapkričio 6 d. akcija - 120 kaps galima nusipirkti už 26 e. , o mano kaimelyje kaip tik yra šita vaistinė, tai rytoj reikės varyti ir nusipirkti kokias dvi dėžutes.
PRIORIN kaps. yra ir Lietuvoje Vokiečių vaistinėse. Kaina kažkur 120 -130 lt.