QUOTE(Panele+ @ 2011 09 24, 17:48)
O kaip svoguno kauke plaukams isties padeda? Nes jau pasiryzau smirdeti, kai po mano apsilankymu, draugams nuo plauku gausos tenka kambarius siurbt
man tam kartui, savcaitei buvo padejusi kauke, dariau svogunu ir cesnaku sulciu. Bet nebenoriu kvapo. Po to vel pradejo slinkti, reikia ja nuolat daryti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 09 22, 20:03)
Ir visai jos nešlykščios, jei tu išsunksi kartu obuolių ir morkų sulčių ir viską vienodomis dalimis susipilsi į stiklinę Pamatysi , kokios jos skanios, o ir nauda superinė
kodėl manot, kad nebandžiau? skonis per daug subjektyvus dalykas, kad būtų galima ką nors teigti kaip faktą..
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 22, 13:53)
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 09 22, 14:57)
kur šito radot? aš jau bet ką išbandyčiau, kad tik plaukai neslinktų o tai jau visai prastai pastaruoju metu...
Radau Eurokose, Panoramoj, CUP yra apie 17 Lt bonkytė, šian vėl tepiau, numanau, kad nuo jo tikrai jaučiu plaukų būklės pagėrėjimą.
QUOTE(žvarba @ 2011 09 24, 20:09)
kodėl manot, kad nebandžiau? skonis per daug subjektyvus dalykas, kad būtų galima ką nors teigti kaip faktą..
O gal nebūtinai turi būti sultys? Ką tik suvalgiau mėgstamą mišrainytę iš virto burokėlio, obuolio, citrinos riekelės ir puselės svogūno (viską sutarkuoti arba supjaustyti), užpilta alyvuogių aliejumi, plius druskytė, pipiriukai. Labai skanu, rekomenduoju, gal patiks. Nesakau, kad nuo jos tuoj nustos slinkti plaukai, bet organizmui į naudą. O jeigu kasdien taip - tai labai į naudą. Sėkmės.
QUOTE(Tutia @ 2011 09 25, 17:50)
Radau Eurokose, Panoramoj, CUP yra apie 17 Lt bonkytė, šian vėl tepiau, numanau, kad nuo jo tikrai jaučiu plaukų būklės pagėrėjimą.
aciu, reiks paieskot
QUOTE(Senmergiukas @ 2011 09 25, 20:18)
O gal nebūtinai turi būti sultys? Ką tik suvalgiau mėgstamą mišrainytę iš virto burokėlio, obuolio, citrinos riekelės ir puselės svogūno (viską sutarkuoti arba supjaustyti), užpilta alyvuogių aliejumi, plius druskytė, pipiriukai. Labai skanu, rekomenduoju, gal patiks. Nesakau, kad nuo jos tuoj nustos slinkti plaukai, bet organizmui į naudą. O jeigu kasdien taip - tai labai į naudą. Sėkmės.
kaip skaniai nuskambejo salotytes reikes butinai pasigaminti , manau, organizmui tokios tikrai i nauda
As nusipirkau Vichy ampulyciu nuo plauku slinkimo Naudojau pries pora metu, tai jau nuo poros ampuliu maziau slinkt pradejo Tik pirkdavau vaistinej, jei neklystu virs 10 lt uz viena, o sitas aistruolej pirkau po 5 lt, ale akcija, nu isbandysiu, gal negali but padelka
Sveikos, damos
Man po gimdymo praėjus porai mėn pradėjo kuokštais slinkti plaukai. Tipo po 7-9 mėn baigiasi slinkimai, bet nesusilaikiau ir išbandžiau del colore stop loss tokius lašiukus. Visokių žolelių ekstraktai, kur stabdo ir stimuliuoja galvos odą. Patiko, kad galva nesiriebaluoja. Kiekvieną rytą papurškiu, įtrinu, peršukuoju plaukus ir viskas. Tai jau po savaitės pradėjo žymiai mažiau slinkt, o po 3 savaičių pastebėjau, kad atauginėja "ežiukas" . Aišku, tokius pinigus sumokėjus, gal man morališkai padėjo bet tikrai tikrai, net vyras pastebėjo Vakar iš kirpėjos nusipirkau dar vieną buteliuką ir šampūną, sako tipo geriau kartu naudot tos pačios firmos. Lauksiu dar didesnio efekto
Čia ne reklama, gal man tik sutapimas
daugiau apie tą purškaliuką čia: http://www.garbane.l...oss-100-ml.html
Man po gimdymo praėjus porai mėn pradėjo kuokštais slinkti plaukai. Tipo po 7-9 mėn baigiasi slinkimai, bet nesusilaikiau ir išbandžiau del colore stop loss tokius lašiukus. Visokių žolelių ekstraktai, kur stabdo ir stimuliuoja galvos odą. Patiko, kad galva nesiriebaluoja. Kiekvieną rytą papurškiu, įtrinu, peršukuoju plaukus ir viskas. Tai jau po savaitės pradėjo žymiai mažiau slinkt, o po 3 savaičių pastebėjau, kad atauginėja "ežiukas" . Aišku, tokius pinigus sumokėjus, gal man morališkai padėjo bet tikrai tikrai, net vyras pastebėjo Vakar iš kirpėjos nusipirkau dar vieną buteliuką ir šampūną, sako tipo geriau kartu naudot tos pačios firmos. Lauksiu dar didesnio efekto
Sveikos
Man ir slenka plaukai, naudoju šampūna su placenta ir ampoles. Dabar dairausi aliejuko galiukams, gal ką patartumėt? Ir kokius naudojat vitaminus?
Man ir slenka plaukai, naudoju šampūna su placenta ir ampoles. Dabar dairausi aliejuko galiukams, gal ką patartumėt? Ir kokius naudojat vitaminus?
QUOTE(rosia @ 2011 09 29, 20:26)
Sveikos, damos
Matyt plaukai tiesiog pradejo ataugineti po nuslinkimo, nes po triju savaiciu priemones naudojimo plauku ataugimo nebutu matyti plauko augimo faze yra 3 menesiai tai tikriausiai tiesiog atejo laikas jiem atauginet
QUOTE(Tutia @ 2011 09 25, 19:50)
Aš irgi šitą Dzintars aliejuką nusipirkau. Žiūrėsiu, kaip čia bus su tais plaukiukais mano