Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Mama pasakojo,kai jai buvo gelezies stygius,gydytojai pasiule paprasta dalyka,i obuoli ismeigti stora dezinfekuota vini,palikti per nakti,tada ryte suvalgyti obuoli,labai greit pasitaise kraujas, nors pries tai ir burokeliu sultis gere,dar kazka kita.
O man atrodo,kad vel plaukai slenka,nu nezinau,labai daug ju issisukuoja pries plovima, po plovimo,plaunant su rankom nemazai istraukiu g.gif ant galvos nesijaucia stygiaus,bet matau,kad jie mane palieka biggrin.gif Nors siandien gatvej moteris uzklause, ka darau,kad tokie geri plaukai, tai gal tas slinkimas tik isivaizdavimas, nes plaukai ilgi,tai ir vienas jau susisukes atrodo kaip 2 trumpesni g.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 21, 21:59)
Aš taip pat pastaruoju metu kovoju su plaukų slinkimu. Kažkaip man tos sintetinės priemonės nelabai patinka, tai darau kaukes iš eterinių aliejų: lavandų, atlasinių kedrų, rozmarino, čiobrelių ir kaip bazinius aliejus naudoju jojobą ir vynuogiu kauliukų al.

Siuo misiniu itrinat galvos oda ar ir visus plaukus?Kur ea susipirkot?
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 22, 14:20)
Mama pasakojo,kai jai buvo gelezies stygius,gydytojai pasiule paprasta dalyka,i obuoli ismeigti stora dezinfekuota vini,palikti per nakti,tada ryte suvalgyti obuoli,labai greit pasitaise kraujas, nors pries tai ir burokeliu sultis gere,dar kazka kita.
O man atrodo,kad vel plaukai slenka,nu nezinau,labai daug ju issisukuoja pries plovima, po plovimo,plaunant su rankom nemazai istraukiu g.gif  ant galvos nesijaucia stygiaus,bet matau,kad jie mane palieka biggrin.gif  Nors siandien gatvej moteris uzklause, ka darau,kad tokie geri plaukai, tai gal tas slinkimas tik isivaizdavimas, nes plaukai ilgi,tai ir vienas jau susisukes atrodo kaip 2 trumpesni g.gif

Vajej kaip įdomu bigsmile.gif

O bandei skaičiuoti plaukus? Nu tikiu, kad su Tavo ilgio plaukais pavargtum beskaičiuodama, bet dėl tos šventos ramybės rolleyes.gif
Nes ir man atrodo, kad daugiau, nei kad vasarą išslenka, bet kai suskaičiavau, tai per vsia dieną iki 80 buvo, ir tai plaukus ploviau po 2 d. g.gif tai gal nieko.. g.gif Bet va šiandien pasidariau FE tyrimus, skydliaukės-žiūrėsim rolleyes.gif

Beje, turbūt girdėjot apie PUKKA BHRINGARAJ aliejų, kuris ne tik gražina plaukus, bet ir stabdo slinkimą. Tai viena BIO krautuvėlės konsultantė patarė tiesiog nusipirk sezemų al. ir įlašint eukaliptų ea rolleyes.gif nes būtent tokia jo sudėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 09 22, 14:34)

O bandei skaičiuoti plaukus?

Ne,neturiu kantrybes tam biggrin.gif be to kazkiek ir taip issitraukia,nesukuojant,nors tai maza dalis visai.
Atsakyti

Burokėlius tarkuoju per bulvinę tarką, bet sunku ,su marle išsunkiu, arba elektrine bulvių mašina, arba sulčiaspaude ir dar sutarkuoju pakaitom , morkų , ar obuolių ir padarau sulčių. Labai gerai pamaišyt, papildomi vitaminai, ir geriasi skaniai , ypač su obuoliais. Čia tiesiog priminėt, man taip pat atstatė kraują labai greitai, kai buvo didelis nukraujavimas ir silpnas kraujas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 21, 22:50)
Užsimerkit ir galvokit, kad Havajuose su kokteiliu rankoj gulit  cool.gif  thumbup.gif

O aš, merginos, naudoju apie savaitę-dvi šitą aliejuką http://www.dzintars....es/?product=276 kai pasakiau tetai, kad plaukai slenka, ji parekomendavo, sakė jai labai padėjo, tia šiaip ne taip radau jo LT pirkti, - galiu pasakyt, kad po plovimo ištraukiu tikrai mažesnį kiekį plaukų.  g.gif  Žiūrėsim, kaip bus toliau. Jo sudėtis nebloga tokia, daug žolyčių visokių, manau, turėtų būti veiksmingas.

kur šito radot? aš jau bet ką išbandyčiau, kad tik plaukai neslinktų doh.gif o tai jau visai prastai pastaruoju metu...
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 09 22, 13:51)
Pritariu tau, Princese , visom keturiom    drinks_cheers.gif    Tas pats ir man buvo, kai su dideliu kraujo nusėdimu paguldė į ligoninę  doh.gif  Jokie papildai, jokie vitaminai neatstatė kraujo ir nepakėlė geležies iki normos,  kol gydytoja nepatarė, kad iš namų kažkas tai turi atnešti šviežiai spaustų raudonujų burokėlių sulčių  doh.gif  Ir po savaitės aš išėjau iš ligoninės sveikutukė  thumbup.gif

man tai ne tik sveikos, bet ir labai skanios sultys thumbup.gif
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 22, 13:53)
Tutia, o kur radot Dzintars aliejuka  4u.gif

o kaip darot tas sultis is buroko, kokios poporcijos svieziu darzoviu  4u.gif kuo spaudziat, as neturiu sulciaspaudes, tai kaip jas padaryt  blush2.gif

as tai spaudziausi maximoj, tai 40 proc morku, 40 proc. obuoliu ir 20 buroku 4u.gif bet nepersistenkit su siuo gerimu, nes irgi bedos galima prisidaryti 4u.gif o siaip per sulciaspaude galima isspausti, mano tai buroko neisspaustu, tai maximoj issispaudziau biggrin.gif
Atsakyti
o kaip ilgai galima gerti tas sultis ? nes girdejau, kad reikia pradeti jas gerti po truputuka, nes gali net bloga pasidaryti, jei iskart kokia stikline isgerti...

bet maximoj tos darzoves kazi kokios..geriau aisku butu su ekologiskom.. blush2.gif
Atsakyti
Dėl burokėlių sulčių- būkit taip pat protingos 4u.gif nes pvz. prieš geriant burokėlių sultis būtina palaikyti 2 – 3 valandas šaldytuve, atvirame inde, taip pat kai kuriems žmonėms burokėlių s. negalima gerti (sergant inkstų lig., skrandžio ir dvylikapirštės ž. opalige) 4u.gif
Ir dar žinau, kad jas gerti reikia palaipsniui pradedant nuo vieno arbatinio šaukštelio per dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 22, 15:21)
Siuo misiniu itrinat galvos oda ar ir visus plaukus?Kur ea susipirkot?

Trinu tik galvos odą, o ea vienus siunčiausi iš aromanatural, kitus pirkau eurovaistinėje.. aišku, geriausiai, turbūt, būtų buvę visus atsisiųsti iš ten, bet man gaila pinigų buvo, pagalvojau, kad ne ant veido tepsiu, tai gal nieko tokio..
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 09 22, 13:51)
Pritariu tau, Princese , visom keturiom    drinks_cheers.gif    Tas pats ir man buvo, kai su dideliu kraujo nusėdimu paguldė į ligoninę  doh.gif  Jokie papildai, jokie vitaminai neatstatė kraujo ir nepakėlė geležies iki normos,  kol gydytoja nepatarė, kad iš namų kažkas tai turi atnešti šviežiai spaustų raudonujų burokėlių sulčių  doh.gif  Ir po savaitės aš išėjau iš ligoninės sveikutukė  thumbup.gif

o jau šlykštumas tų sulčių blink.gif negaliu net pagalvoti cool.gif
Atsakyti
Man labai padeda kokosų aliejus, į kurį įlašinu rozmarinų eterinio aliejaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2011 09 22, 14:52)
Burokėlius tarkuoju per bulvinę tarką, bet sunku ,su marle išsunkiu, arba elektrine bulvių mašina, arba sulčiaspaude ir dar sutarkuoju pakaitom , morkų , ar obuolių ir padarau sulčių. Labai gerai pamaišyt, papildomi vitaminai, ir geriasi skaniai , ypač su obuoliais. Čia tiesiog priminėt, man taip pat atstatė kraują labai greitai, kai buvo didelis nukraujavimas ir silpnas kraujas. rolleyes.gif

Va va, apie tai aš irgi kalbu. mirksiukas.gif Nes tai yra geriausia už bet kokią chemiją kapsulėse drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2011 09 22, 16:11)
o jau šlykštumas tų sulčių blink.gif negaliu net pagalvoti cool.gif

Ir visai jos nešlykščios, jei tu išsunksi kartu obuolių ir morkų sulčių ir viską vienodomis dalimis susipilsi į stiklinę mirksiukas.gif Pamatysi , kokios jos skanios, o ir nauda superinė thumbup.gif
Atsakyti