QUOTE(Eve-line @ 2011 09 21, 15:50)
ar yra gerianciuju Biotina? uzsisakiau Biotina, prisiskaiciau, kad eziukas intensyviai auga merginom, tai paemiau sau ir MB. Idomu kaip kitoms...
As geriau 4 menesius, augo plaukai greiciau, ir nagas po traumos susitvarke
nors pries tai kelis metus, nekoks buvo...
Papildyta:
QUOTE(angelute @ 2011 09 21, 15:04)
Zinau,kad skalavimas ajeru saknu nuoviru padeda nuo slinkimo,tai vakar pabandziau pasidaryti ji,isskalavau galva,bet vis tiek po to buvau priversta perskalauti vandeniu,nes nuovire buvo daug smulkiu daleliu,kurios liko plaukuose. Kazin ar taip gerai,ar vis tik nereiketu nuplauti vandeniu
Kai isdziuna plaukai, tai issisukuoja, tos daleles, bent man po ramuneliu issisukuodavo. Geriau vandeniu neskalauti, po skalavimo nuoviru, nes nuoviras, kaip losjonas, turi pabuti ant saknu, kad intensyviau veiktu.
Papildyta:
QUOTE(*Nikė* @ 2011 09 21, 12:04)
nepadauginkit B grupės vitaminų, nes plaukai gali slinkti ir nuo jų trūkumų ir nuo pertekliaus.
O šiaip tai pati galvoju kokius vitaminus gerti, bet dabar bijausi, nes viena gydytoja sakė mano sesei, kad geriau nevartoti sintettinių vitaminų, nes taip sugadina kepenis, kad neįmanoma poto išgydyti. Atsiranda kepenų cirozė, ir sako, kad sunkesnė nei nuo alkoholio. Dar mama, sakė, kad girdėjo autobuse, kaip šnekėjo dvi senutės, kad susigadino vienos sūnus ar anūkas kepenis.
Tai dabar sėdžiu, ir nežinau ką daryti..
Beje, savaitę laiko geriu nakvišų aliejų ir linų sėmenų. Žinoma, ant plaukų nepasimatė dar (
), bet šiaip dėl bendros savijautos, tai tas nakvišų aliejus tikrai palengvina pms ir mm. Tai tikiuosi gert ji dar ilgokai, kad pasimatytų ir ant plaukų. (Na bet jau skonis
).
Taip pat, geriu dilgėlių arbatą porą dienų. Gal dar kas žino, ką dar galėčiau ką nors panašaus pavartoti, kad būtų 'natūraliau'?
PLaukams turbut visi aliejai gerai, bandysiu ir as kokiu nors riesutu aliejaus pagerti, kaip zinia riesutai plaukams yra labai naudingi. Bet aisku laiko reikia.