Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Eve-line @ 2011 09 21, 16:50)
ar yra gerianciuju Biotina? uzsisakiau Biotina, prisiskaiciau, kad eziukas intensyviai auga merginom, tai paemiau sau ir MB. Idomu kaip kitoms...
unsure.gif

Jeigu problema yra iš vidaus,tos priemonės tik pristabdyti gali,bet deja,nepanaikina priežasties,bet manau puikiai tai ir pati žinote 4u.gif Kai man slinko,nieko negėriau papildomai,jau bijojau aplamai ką begerti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 09 21, 15:50)
ar yra gerianciuju Biotina? uzsisakiau Biotina, prisiskaiciau, kad eziukas intensyviai auga merginom, tai paemiau sau ir MB. Idomu kaip kitoms...
unsure.gif

As geriau 4 menesius, augo plaukai greiciau, ir nagas po traumos susitvarke thumbup.gif nors pries tai kelis metus, nekoks buvo...
Papildyta:
QUOTE(angelute @ 2011 09 21, 15:04)
Zinau,kad skalavimas ajeru saknu nuoviru padeda nuo slinkimo,tai vakar pabandziau pasidaryti ji,isskalavau galva,bet vis tiek po to buvau priversta perskalauti vandeniu,nes nuovire buvo daug smulkiu daleliu,kurios liko plaukuose. Kazin ar taip gerai,ar vis tik nereiketu nuplauti vandeniu g.gif

Kai isdziuna plaukai, tai issisukuoja, tos daleles, bent man po ramuneliu issisukuodavo. Geriau vandeniu neskalauti, po skalavimo nuoviru, nes nuoviras, kaip losjonas, turi pabuti ant saknu, kad intensyviau veiktu.
Papildyta:
QUOTE(*Nikė* @ 2011 09 21, 12:04)
nepadauginkit B grupės vitaminų, nes plaukai gali slinkti ir nuo jų trūkumų ir nuo pertekliaus.  4u.gif
O šiaip tai pati galvoju kokius vitaminus gerti, bet dabar bijausi, nes viena gydytoja sakė mano sesei, kad geriau nevartoti sintettinių vitaminų, nes taip sugadina kepenis, kad neįmanoma poto išgydyti. Atsiranda kepenų cirozė, ir sako, kad sunkesnė nei nuo alkoholio. Dar mama, sakė, kad girdėjo autobuse, kaip šnekėjo dvi senutės, kad susigadino vienos sūnus ar anūkas kepenis.  verysad.gif  Tai dabar sėdžiu, ir nežinau ką daryti.. doh.gif
Beje, savaitę laiko geriu nakvišų aliejų ir linų sėmenų. Žinoma, ant plaukų nepasimatė dar ( biggrin.gif ), bet šiaip dėl bendros savijautos, tai tas nakvišų aliejus tikrai palengvina pms ir mm. Tai tikiuosi gert ji dar ilgokai, kad pasimatytų ir ant plaukų. (Na bet jau skonis  doh.gif  ).
Taip pat, geriu dilgėlių arbatą porą dienų. Gal dar kas žino, ką dar galėčiau ką nors panašaus pavartoti, kad būtų 'natūraliau'? blush2.gif

PLaukams turbut visi aliejai gerai, bandysiu ir as kokiu nors riesutu aliejaus pagerti, kaip zinia riesutai plaukams yra labai naudingi. Bet aisku laiko reikia.
Atsakyti
panos, kurios turi problemu su krauju, truksta gelezies ar hemoglobinas mazas, siulau nebegti i vaistine ir neskubeti pirkti visokiu gelezies papildu 4u.gif mano grupiokes kraujas buvo labai prastas, hemoglobinas ziauriai mazas, jokie skysti gelezies papildai ar piliules nepadejo daug metu, kol gydytoja nepasiule jai gerti tokias svieziai spaustas sultis is buroko, morku ir citrinos. per savaite kraujas super pasitaise, beveik iki normos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2011 09 21, 22:32)
panos, kurios turi problemu su krauju, truksta gelezies ar hemoglobinas mazas, siulau nebegti i vaistine ir neskubeti pirkti visokiu gelezies papildu 4u.gif mano grupiokes kraujas buvo labai prastas, hemoglobinas ziauriai mazas, jokie skysti gelezies papildai ar piliules nepadejo daug metu, kol gydytoja nepasiule jai gerti tokias svieziai spaustas sultis is buroko, morku ir citrinos. per savaite kraujas super pasitaise, beveik iki normos 4u.gif

Joa, žinau, kad burokėlių sultys tikrai stebuklus daro, bet aš jų niekaip neprisiverčiu išgerti..man toks vaizdas, kad rankoj ne burokėlių, o kraujo stiklinė doh.gif kvaila, bet nieko negaliu sau padaryt
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 09 21, 21:36)
Joa, žinau, kad burokėlių sultys tikrai stebuklus daro, bet aš jų niekaip neprisiverčiu išgerti..man toks vaizdas, kad rankoj ne burokėlių, o kraujo stiklinė  doh.gif  kvaila, bet nieko negaliu sau padaryt

Užsimerkit ir galvokit, kad Havajuose su kokteiliu rankoj gulit cool.gif thumbup.gif

O aš, merginos, naudoju apie savaitę-dvi šitą aliejuką http://www.dzintars....es/?product=276 kai pasakiau tetai, kad plaukai slenka, ji parekomendavo, sakė jai labai padėjo, tia šiaip ne taip radau jo LT pirkti, - galiu pasakyt, kad po plovimo ištraukiu tikrai mažesnį kiekį plaukų. g.gif Žiūrėsim, kaip bus toliau. Jo sudėtis nebloga tokia, daug žolyčių visokių, manau, turėtų būti veiksmingas.
Atsakyti
Aš taip pat pastaruoju metu kovoju su plaukų slinkimu. Kažkaip man tos sintetinės priemonės nelabai patinka, tai darau kaukes iš eterinių aliejų: lavandų, atlasinių kedrų, rozmarino, čiobrelių ir kaip bazinius aliejus naudoju jojobą ir vynuogiu kauliukų al. Kažkada Himalaya jau buvo įkėlusi šį receptą ir studiją apie tokią aromaterapiją. Aišku, kol kas jokių pokyčių nematau, nes dar trumpai naudoju, bet gal kas jau esate seniau tokį mišinį naudoję? 4u.gif įdomu ar verta čia juo tepliotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 09 21, 21:36)
Joa, žinau, kad burokėlių sultys tikrai stebuklus daro, bet aš jų niekaip neprisiverčiu išgerti..man toks vaizdas, kad rankoj ne burokėlių, o kraujo stiklinė  doh.gif  kvaila, bet nieko negaliu sau padaryt

Įsivaizduok, gražius savo plaukus, oda, ir gerk mirksiukas.gif pradėk nuo mažo kiekio. Galvok apie rezultatą.

Aš geriau pavasari 10 dienų kasdien, man buvo skanu, jos saldžios, gerdama įsivaizdavau, kad jau super sveikai aš čia geriu, ir taip skanu man biggrin.gif
Beje skaičiau, kad žmonės kuriems bloga nuo šių sulčių, turi daug toksinų savo organizme. Ir jei pykina, reiškia organizmas labai užterštas.
Aš geriau nuo pirmo karto po visa stikline, ir man skanu, saldu, taip. Reiškia "švari" cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Princesė. @ 2011 09 21, 21:32)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo t@msiaplauke: 22 rugsėjo 2011 - 06:56
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 21, 23:59)
Aš taip pat pastaruoju metu kovoju su plaukų slinkimu. Kažkaip man tos sintetinės priemonės nelabai patinka, tai darau kaukes iš eterinių aliejų: lavandų, atlasinių kedrų, rozmarino, čiobrelių ir kaip bazinius aliejus naudoju jojobą ir vynuogiu kauliukų al. Kažkada Himalaya jau buvo įkėlusi šį receptą ir studiją apie tokią aromaterapiją. Aišku, kol kas jokių pokyčių nematau, nes dar trumpai naudoju, bet gal kas jau esate seniau tokį mišinį naudoję? 4u.gif  įdomu ar verta čia juo tepliotis doh.gif

aš buvau pradėjus darytis vasaros gale, gal kokius 3-4 k, bet mečiau, nes tiek plaukų poto išslinkdavo beplaunant, kad siaubas (+ dar šukuojant kiek).. doh.gif Tik aš bazinius aliejus kitus naudojau.. Dabar vėl norėčiau daryti, bet baisu, kad jei naudosiu tai dar labaiu slinks.. verysad.gif O kiek laiko jau naudojate šią kaukę ir kiek laikote?
Papildyta:
QUOTE(Princesė. @ 2011 09 21, 23:32)

kaip manot, profilaktiškai galima gerti tokias sultis (pvz. 1k.per savaitę)? Nes neesu išsityrus kraujo dėl geležies, bet kiek žinau, tai kiekvienai moteriai dėl mm sumažėja geležies kiekis.. g.gif Ar geriau bandyti valgyti hematogeną? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2011 09 21, 22:32)
kol gydytoja nepasiule jai gerti tokias svieziai spaustas sultis is buroko, morku ir citrinos. per savaite kraujas super pasitaise, beveik iki normos 4u.gif

koks skanus man šitas sulčių kokteiliukas, tik citrinos anksčiau nedėdavau, o jei dar morkos supersaldžios pasitaiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 09 22, 08:25)
aš buvau pradėjus darytis vasaros gale, gal kokius 3-4 k, bet mečiau, nes tiek plaukų poto išslinkdavo beplaunant, kad siaubas (+ dar šukuojant kiek).. doh.gif  Tik aš bazinius aliejus kitus naudojau.. Dabar vėl norėčiau daryti, bet baisu, kad jei naudosiu tai dar labaiu slinks..  verysad.gif  O kiek laiko jau naudojate šią kaukę ir kiek laikote?

Na aš irgi dariausi gal tik 3-4 kartus, tai taip greitai jokio poveikio nematau. Kad plaukų daugiau slinktų po šitų aliejų nepastebėjau.. na bandysiu ir toliau daryti, žiūrėsiu kokie bus rezultatai. Šiaip kiek visko esu tepusi, tai geriausiai padėdavo alijošiaus sultys, svogūno sultys, na ir kaukė su medum, cinamonu ir aliejumi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2011 09 21, 21:32)

Pritariu tau, Princese , visom keturiom drinks_cheers.gif Tas pats ir man buvo, kai su dideliu kraujo nusėdimu paguldė į ligoninę doh.gif Jokie papildai, jokie vitaminai neatstatė kraujo ir nepakėlė geležies iki normos, kol gydytoja nepatarė, kad iš namų kažkas tai turi atnešti šviežiai spaustų raudonujų burokėlių sulčių doh.gif Ir po savaitės aš išėjau iš ligoninės sveikutukė thumbup.gif
Atsakyti
Tutia, o kur radot Dzintars aliejuka 4u.gif

o kaip darot tas sultis is buroko, kokios poporcijos svieziu darzoviu 4u.gif kuo spaudziat, as neturiu sulciaspaudes, tai kaip jas padaryt blush2.gif
Atsakyti