Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

[quote=Mil@na,2011 09 17, 20:46]
[quote=myliuvasara,2011 09 09, 15:05]
nusprendziau parodyti irodyma,trinu saknis su degtine kurioje uzmegti 2ciliai puslitriuke,po kiekvieno plovimo
Gal galit truputi išsamiau parašyti apie čili ir degtinės mišinį-kas ir su kiek ??? Ačiū 4u.gif
[/quote]

ech patekome i avarija,laimei viskas gerai baigesi,bet jau kita diena kuokstais plaukai slinkt pradejo,valytoja palatoje isigandusi buvo,matai dideli sresa gavau,bet jau gryzau namo ir kad pulsiu prie savo degtinaites su ciliukais

o receptelis,paprastas,ciliukus (emiau 2vnt) galima supjaustyti,ir uzmerkti + - 0.5l degtineje,palaikyki kokias 3 savaites,bet as jau po 1.5savaites pradejau trint saknis saziningai po kiekvieno plovimo

P.S. tiesa mano saknys plauku riebios,o galai sausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 20 rugsėjo 2011 - 11:11
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 09 19, 17:02)
o plius skysta geležis labai geltonina dantis  doh.gif

Ir dar nuo gelezies sviesiai dazyti plaukai negraziai isryzeja, zinau ant saves, nes pas mane perteklius gelezies organizme, tai nudazo baltai, po poros savaiciu visa ryza, nesvarbu kokiais dazais bedazytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 09 20, 12:04)
Ir dar nuo gelezies sviesiai dazyti plaukai negraziai isryzeja, zinau ant saves, nes pas mane perteklius gelezies organizme, tai nudazo baltai, po poros savaiciu visa ryza, nesvarbu kokiais dazais bedazytu  doh.gif

oho, šito dar nesu girdėjus blink.gif
Atsakyti
Sveikos,man irgi jau 2 menesius slenka plaukai.esu labai sunerimusi, nes man taip yra pirma karta gyvenime.mano plaukai ir taip labai silpni ir ploni is prigimties, o dabar ir slenka nezmoniskai verysad.gif nezinau ka ir bedaryti...naktimis net kosmarus sapnuoju kad plika esu, kad plaukai slenka ir t.t. pirma menesi geriau priorin padejo truputi, paskui nusipirkau tokia visa sistema nuo plauku slinkimo Labo Crescina (sampuna,kapsules ir vitaminus) bet matau kad vistiek plaukai krenta kuokstais verysad.gif poryt eisiu pas gyditojus darytis kraujo tyrimo.Norejau paklausti koks tas gelezies kiekis turi buti normalus kraujyje?
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2011 09 20, 10:42)
,dabar jau menuo geriu priorin,ir nieko nepadeda,tik pinigu begalybe isleidau doh.gif jau nebezinau ko ir griebtis

Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2011 09 20, 12:31)
pirma menesi geriau priorin padejo truputi, paskui nusipirkau tokia visa sistema nuo plauku slinkimo Labo Crescina (sampuna,kapsules ir vitaminus) bet matau kad vistiek plaukai krenta kuokstais  verysad.gif  poryt eisiu pas gyditojus darytis kraujo tyrimo.Norejau paklausti koks tas gelezies kiekis  turi buti normalus kraujyje?

Merginos, kad būtų veiksmingas efektas - PRIORIN reikia gerti 3 mėn . po 3 kaps. kasdien [ 2 kaps ryte ir 1 kaps. vakare] mirksiukas.gif Juk instrukcijoje aiškai parašyta, koks yra gėrimo kursas doh.gif O jūs kas mėnesi lakstote nuo vieno produkto prie kito ir norite, kad kas padėtų. Jei jūs sau pasirinkote kokį produktą nuo plaukų slinkimo tai visada juk yra parašyta po kiek laiko laukti efekto ir reikėtų stengtis maždaug tiek laiko ir naudoti tą produktą, o paskui žiūrėti - padėjo jis, ar nepadėjo g.gif
Čia tik mano nuomonė, todėl jei kas su ja nesutinkate, tai prašau perdaug neužpykti, kad kišuosi kur nereikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitana1965: 20 rugsėjo 2011 - 13:22
QUOTE(myglle @ 2011 09 20, 13:31)
Sveikos,man irgi jau 2 menesius slenka plaukai.esu labai sunerimusi, nes man taip yra pirma karta gyvenime.mano plaukai ir taip labai silpni ir ploni is prigimties, o dabar ir slenka nezmoniskai  verysad.gif nezinau ka ir bedaryti...naktimis net kosmarus sapnuoju kad plika esu, kad plaukai slenka ir t.t.  pirma menesi geriau priorin padejo truputi, paskui nusipirkau tokia visa sistema nuo plauku slinkimo Labo Crescina (sampuna,kapsules ir vitaminus) bet matau kad vistiek plaukai krenta kuokstais  verysad.gif  poryt eisiu pas gyditojus darytis kraujo tyrimo.Norejau paklausti koks tas gelezies kiekis  turi buti normalus kraujyje?

Ar nevartoji jokių vaistų,kad ir augalinės kilmės?? kas yra plaukų slinkimas jau žinau,išties baisi patirtis,kai niekada gyvenime nesusidūrus,aš ko tik nedariau,kad išsiaiškinti priežastį,visi tyrimai buvo geri.Gydytojas buvo išrašęs gerti ''Agnucaston'',pradėjau vartoti pirmajį buteliuką ir su lyg juo pradėjo stipriai slinkti plaukai,bet tikrai negalvojau,kad čia vaistai,juolab,kai jie augaliniai.Po pirmojo buteliuko reikėjo daryti pertrauką,per ją plaukai slinkti nustojo,galvoju-keista.Tada sekė antrasis buteliukas ir vėl viskas kaip iš naujo,tik plaukų dar mažaiu likę,nes nespėjo nauji ataugti pilnai per pertrauką.Sugėrus antrąjį,vėl petraukėlė ir vėl plaukai atsigauna.Ateina laikas trečiajam buteliukui ir kai vėl analogiškai viskas kartojos,spjoviau ir nebegėriau,praėjo nuo to laiko pusantrų metų,mano plaukai kaip buvę visą gyvenimėlį,vėl džiaugiuosi savo kasom ir jau tik nuotraukos primena,kokia bebuvo likusi pelytės uodegytė.Tad tokia mano istorija smile.gif O kraują išsitirk būtinai ir skydliaukę,jei nevartoji nei jokių preparatų ar nauju kt.
Sėkmytės
Atsakyti
Atejo ruduo....tema atgijo doh.gif Gali buti ,merginos, kad tai sezoninis slinkimas 4u.gif Nepulkim i panika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 20, 14:56)
Atejo ruduo....tema atgijo  doh.gif Gali buti ,merginos, kad tai sezoninis slinkimas  4u.gif Nepulkim i panika  4u.gif

drinks_cheers.gif gali būti,bet jeigu slenka saujomis,tada vertėtų susirūpinti drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ir dar nuo gelezies sviesiai dazyti plaukai negraziai isryzeja, zinau ant saves, nes pas mane perteklius gelezies organizme, tai nudazo baltai, po poros savaiciu visa ryza, nesvarbu kokiais dazais bedazytu  doh.gif

kokia tavo natūrali plaukų spalva?koks odos atspalvis,ar turi strazdanėlių? smile.gif į ryžumą plaukai pereidinėja,kada pas žmogų daug raudono pigmento yra 4u.gif
Atsakyti

visa gyvenima kankinuosi su mazakraujyste, nuolat geriu gelezi tabletemis, turiu baltus dantis, o del plauku ir nieko panasaus nepastebejau, esu satene, bet neryzeja jie man smile.gif
o nuo slinkimo labai padejo BIOTIN , geriau 5 mcg , tai super kaip su lizdu virs galvos vaikstau , nauju plauku auga daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *spanguolyte: 20 rugsėjo 2011 - 15:06
Dar karteli paklausiu...is kur Jus sunciates priorin??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*spanguolyte @ 2011 09 20, 16:04)
visa gyvenima kankinuosi su mazakraujyste, nuolat geriu gelezi tabletemis,  turiu baltus dantis, o del plauku ir nieko panasaus nepastebejau, esu satene, bet neryzeja jie man smile.gif
o nuo slinkimo labai padejo BIOTIN , geriau 5 mcg , tai super kaip su lizdu virs galvos vaikstau , nauju plauku auga daug.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=myliuvasara,2011 09 20, 11:04]
ech patekome i avarija,laimei viskas gerai baigesi,bet jau kita diena kuokstais plaukai

Tikiuosi, kad viskas dabar gerai 4u.gif Ačiū, kad atsakėt-dabar stosiu su vyru į kovą dėl butelaičio degtinės lotuliukas.gif Ir dar-kaip suprantu, išplovus ir ištepus šaknis nuskalauti nereikia? g.gif
Atsakyti