Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Tutia @ 2011 09 17, 15:49)
ačiū  4u.gif

beje, nelabai kaip sekės man su tuo aliejum. Išsitepiau taip "iš širdies" , užsimaukšlinau kepuraitę ir nuėjau tvarkytis namų, po pusvalandžio labai jau atidžiai išsiploviau galvą, tai, nežinau, ar šampūnai per silpni (egologiški, gna natūralūs), ar kas, bet išdžiovinus galvą, plaukai paliko visi riebaluoti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš visada plaunu po du kartus, nes tie ekologiški šampūnai nelabai putoja.
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 17, 22:24)
niu atlikau kraujo testa, parode, kad 13 yra gelezies, idomu ar tai normalu?? kita sav eisiu pas daktara, kad jis ivertintu rezultatus,skydliaukes hormonai per viduriuka g.gif

Mano geležis - 12.28, rekomendavo gerti geležies papildą 3mėn., po 100mg. (po 1 kapsulę ryte ir vakare)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 18 rugsėjo 2011 - 11:09
QUOTE(ambicija @ 2011 09 17, 22:08)
Nevertas jis dėmesio, rafinuotas iki niekalo konsistencijos smile.gif

o ar parašyta ant bonkutės, kad rafinuotas (nemoku skaityt rusiškai blush2.gif )? Iš kur žinote? smile.gif Bet užtepus jautėsi tokia kaitra nuo pipiriukų, bet , sakot, visiškas niekalas?
Atsakyti
Negasdibkit, mergytes...taip jau be plaukuciu,o dar paaiskejo,kad mano gelezies kiekis kraujyje per mazas blink.gif reiks gert papildomai gelezies preparata,bet jau ir taip daug visokiu vitaminu geriu blush2.gif
P.s kur jus uzsakynejate priorin papilda???
Atsakyti
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 09 18, 10:50)
http://www.topevis.l...s-plaukams.html

Gal kas bandet? Kaip atsiliepimai apie si?

Esu bandžius. GAL ir padėjo, nežau, bet slinkimas tuo kartu apstojo tikrai thumbup.gif Šiaip man jis malonus toks- šaldo odą, neriebina thumbup.gif Dabar mačiau akcija visai RASAi Eurovaistinej (apie 11 kainuoja, jei neklystu) mirksiukas.gif Siūlau išmėgint, blogiau nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 18, 15:22)
Negasdibkit, mergytes...taip jau be plaukuciu,o dar paaiskejo,kad mano gelezies kiekis kraujyje per mazas blink.gif reiks gert papildomai gelezies preparata,bet jau ir taip daug visokiu vitaminu geriu blush2.gif
P.s kur jus uzsakynejate priorin papilda???

butent del to , kad per mazai gelezies ir slenka plaukai
Atsakyti
man nestumo metu labai labai buvo nukrites gelezes kiekis - iki zemutines ribos. ir labai padejo skystos gelezes ampules - nebrangios, ir greit padeda - sugeriau 10 kapsuliu (skonis slykstus - skiedziau su apelsinu sultimis). ir dar geriant gelezes preparatus - pora valandu iki ir pora valandu po negalima vartoti pieno produktu, nes jie neleidzia organizmui isisavinti gelezi.

http://www.100metu.l..._raides/tothema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beatka1983: 18 rugsėjo 2011 - 21:04
Jaučiu, man irgi trūksta geležies, nes nuo vasaros pradžios laikausi dietos...
Atsakyti
niu va siandien nubegau ir apsirupinau gelezies atsargomis, bei prigriebiau dar B vitaminu complekta
Nusipirkau skystos gelezies SPASTONE..reikia gert viena pakeli i diena,bet as gersiu po du ax.gif ir dar prigriebiau tableciu,tai gert viena i diena reik...tai po menesio busiu su gaurais lotuliukas.gif po tokiu doziu thumbup.gif jupkauju, tikiuos pakils mano gelezis kraujyje
Atsakyti
jūs su tom geležim atsargiai, reikia kad gydytojas po kraujo tyrimų nustatytų jums reikiamą dozę, o ne pačios eksperementuokit, kad kuo daugiau tuo geriau... geležies perteklius yra toksiškas, sukelia pavojų susirgti širdies ligomis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 09 19, 17:40)
jūs su tom geležim atsargiai, reikia kad gydytojas po kraujo tyrimų nustatytų jums reikiamą dozę, o ne pačios eksperementuokit, kad kuo daugiau tuo geriau... geležies perteklius yra toksiškas, sukelia pavojų susirgti širdies ligomis ir pan.

Aš irgi norėjau rašyti, kad negalima eksperimentuoti.
Viską reikia protingai dozuoti, pradedant vaistažolėmis, baigiant vaistais.
Atsakyti
mano daktaras dbr atostogauja...sad.gif o vaistininke patare gert dvi pakuotes,nes man truksta lb gelezies..o kai grys daktaras,tada jau bus matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2011 09 17, 12:14)
O per kur Jus pirkot? 4u.gif

Visa ta serija tableciu ir sampunu pirkau internetu, adresas www.nourkrin.co.uk
Cia ju oficialus tinklapis.
Atsakyti