Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Tutia @ 2011 09 16, 11:35)

Vat tik nežinau, kas tas BHT.  g.gif

antioksidantas butylhidroksitoluenas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, plauku slinkimo problema kamuoja ir mane.Iki 16-os turejau storus grazius plaukus, o net iki dabar jie man vis paslenka. Gerai pagalvojus, tai nuo streso - 16-os pakeiciau mokykla, problemos seimoje, isvykimas i uzsieni, santuoke (sekminga ax.gif ) nestumas (tada turejau vel plaukus kaip paaugle grazius) ir pan... O dabar plaukai vel slenka - praejus 3 menesiams po gimdymo, jau pusantru metu. Nors vienas geras dalykas, kad vis atauga nauju smile.gif Aisku pagerdavau vis kokiu vitaminu, tai koki sampuna ar ampolias panaudodavau, bet jokio ipatingo rezultato nesulaukiau. Nors kita vertus - jei benuciau visa to naudojusi, taigal jau buciau buvusi plika...
Taigi, po vieno eilinio galvos plovimo, kai surinkau sauja plauku, neapsikenciau ir uzsisakiau internetu NOURKRIN visa plauku slinkimo gydymo kursa. Naudoju kelias dienas - plaunant per puse maziau issipese plauku,o sausus sukuojant iskrenta koki 5 plaukai (anksciau minimum 30). Jei jau pradzia tokia gera, tai panaudojus pusmeti isvis turtu buti liuks:)
Beje ta kursa sudaro (as pirkau 3 menesiams) 180 tableciu (gerti po dvi i diena), galvai itrinti losjonas ir sampunas. As dar atskirai nusipirkau viena buteliuka losjono, viena buteliuka sampuno ir du buteliukus kondicionieriaus.
Beje si priemone yra skirta gydyti genetiniam ir hormoniniam ir bele kokiam plauku slinkimui ir plonejimui. Taip pat yra skirtos priemones ir vyrams.
Beje kaina triju menesiu kursui buvo 189 svarai (180 tabelciu, sampunas ir losjonas)
bet dabar akcija - 69 svarai
Jei kam kaina nebaisi, tikrai rekomenduoju, nes jei po pirmo plovimo tokie rezultatai. tai tikrai verta.
Apsireiksiu forume ir veliau informuoti kaip sekasi.
Beje adresiukas www.nourkrin.co.uk

Atsakyti
QUOTE(Ledita1 @ 2011 09 17, 10:43)

O per kur Jus pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledita1 @ 2011 09 17, 10:43)
Sveikutes, plauku slinkimo problema kamuoja ir mane.Iki 16-os turejau storus grazius plaukus, o net iki dabar jie man vis paslenka. Gerai pagalvojus, tai nuo streso - 16-os pakeiciau mokykla, problemos seimoje, isvykimas i uzsieni, santuoke (sekminga ax.gif ) nestumas (tada turejau vel plaukus kaip paaugle grazius) ir pan... O dabar plaukai vel slenka - praejus 3 menesiams po gimdymo, jau pusantru metu. Nors vienas geras dalykas, kad vis atauga nauju smile.gif Aisku pagerdavau vis kokiu vitaminu, tai koki sampuna ar ampolias panaudodavau, bet jokio ipatingo rezultato nesulaukiau. Nors kita vertus - jei benuciau visa to naudojusi, taigal jau buciau buvusi plika...
Taigi, po vieno eilinio galvos plovimo, kai surinkau sauja plauku, neapsikenciau ir uzsisakiau internetu NOURKRIN visa plauku slinkimo gydymo kursa. Naudoju kelias dienas - plaunant per puse maziau issipese plauku,o sausus sukuojant iskrenta koki 5 plaukai (anksciau minimum 30). Jei jau pradzia tokia gera, tai panaudojus pusmeti isvis turtu buti liuks:)
Beje ta kursa sudaro (as pirkau 3 menesiams) 180 tableciu (gerti po dvi i diena), galvai itrinti losjonas ir sampunas. As dar atskirai nusipirkau viena buteliuka losjono, viena buteliuka sampuno ir du buteliukus kondicionieriaus.
Beje si priemone yra skirta gydyti genetiniam ir hormoniniam ir bele kokiam plauku slinkimui ir plonejimui. Taip pat yra skirtos priemones ir vyrams.
Beje kaina triju menesiu kursui buvo 189 svarai (180 tabelciu, sampunas ir losjonas)
bet dabar akcija - 69 svarai
Jei kam kaina nebaisi, tikrai rekomenduoju, nes jei po pirmo plovimo tokie rezultatai. tai tikrai verta.
Apsireiksiu forume ir veliau informuoti kaip sekasi.

Atsiprasau, bet po pirmo plovimo tikrai niekas pasikeist taip radikaliai negalejo schmoll.gif gal jus naudojot anksciau kokias priemones, ir cia ju nuopelnas g.gif bet kad viena karta uztepet ta losjona, ir jau plaunant galva iskrito zymia maziau plauku...abejotina doh.gif idomu kokia sudetis tableciu ir losjono , gal galit parasyt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 09 16, 20:26)
antioksidantas butylhidroksitoluenas  4u.gif

ačiū 4u.gif

beje, nelabai kaip sekės man su tuo aliejum. Išsitepiau taip "iš širdies" , užsimaukšlinau kepuraitę ir nuėjau tvarkytis namų, po pusvalandžio labai jau atidžiai išsiploviau galvą, tai, nežinau, ar šampūnai per silpni (egologiški, gna natūralūs), ar kas, bet išdžiovinus galvą, plaukai paliko visi riebaluoti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=myliuvasara,2011 09 09, 15:05]
nusprendziau parodyti irodyma,trinu saknis su degtine kurioje uzmegti 2ciliai puslitriuke,po kiekvieno plovimo

Gal galit truputi išsamiau parašyti apie čili ir degtinės mišinį-kas ir su kiek ??? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 17, 13:49)
Atsiprasau, bet po pirmo plovimo tikrai niekas pasikeist  taip radikaliai negalejo  schmoll.gif  gal jus naudojot anksciau kokias priemones, ir cia ju nuopelnas  g.gif bet kad viena karta uztepet ta losjona, ir jau plaunant galva iskrito zymia maziau plauku...abejotina  doh.gif idomu kokia sudetis tableciu ir losjono , gal galit parasyt ?  ax.gif

Ta pati mintis ir mano galvoje sukasi g.gif Kaip gali padeti po pirmo plovimo ??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitana1965: 17 rugsėjo 2011 - 19:40
niu atlikau kraujo testa, parode, kad 13 yra gelezies, idomu ar tai normalu?? kita sav eisiu pas daktara, kad jis ivertintu rezultatus,skydliaukes hormonai per viduriuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 17, 22:24)
niu atlikau kraujo testa, parode, kad 13 yra gelezies, idomu ar tai normalu?? kita sav eisiu pas daktara, kad jis ivertintu rezultatus,skydliaukes hormonai per viduriuka g.gif

http://www.jurgita.l...plauku-slinkimo

"Jei organizme per mažai geležies, t.y. mažiau nei 40mg, tai gali sąlygoti plaukų slinkimą. Daugelis medikų mano jog plauko folikului normaliai funkcionuoti reikia net 80mg šios medžiagos. Po tyrimo sužinojau jog mano kraujyje jos tik 19mg".

tai mažai ...ir tai nėra normalu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 08 26, 22:09)
is lauku tu  tai feee...o is vaistines tai pakenciamas,jei su medum sakyciau net visai nieko  ax.gif
naudojau ir tokias ir tokias,kai tingiu nueit prisirinkt tai dziovintas is vaistines ,bet vos kelis kartus,kol yra laukuose naudojuos tuo (sviezias parsinesu,uzsiplikau arba jei daugiau prisirenku,padziovinu kazkiek) smile.gif

va va, geriat vaistinės birzgaliuką užtai ir teslenka tik perpus mažiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2011 09 16, 11:35)
Pats buteliukas va toks: http://www.spekuliac...i...82&vmcchk=1

Sudėtis: Vegetable Oil, SC-CO2-extract Arctium Lappa (Burdock), Capsicum Annuum Resin, BHT.

Vat tik nežinau, kas tas BHT.  g.gif

Nevertas jis dėmesio, rafinuotas iki niekalo konsistencijos smile.gif
Atsakyti
O tai kas verta dėmesio, nes man labai aktualu??
Atsakyti
http://www.topevis.l...s-plaukams.html

Gal kas bandet? Kaip atsiliepimai apie si?
Atsakyti