Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Eighteen @ 2011 09 12, 23:50)
Prieš 5 mėn. man gydytoja nustatė androgeninę alopeciją. Baisu buvo išgirsti tokią diagnozę, atrodo, būtų kokia nors kita priežastis - dar būtų vilties išsigydyti, o jei alopecija - tai gali tik sustabdyt procesą, bet nebeatsiauginsi tokių plaukų kokie buvo...
Taigi tepiau su Ell-Cranell ir minoxidiliu, nors tikrai baisu paskaičius jo šalutinį poveikį... Po 3 mėnesių naudojimo, atrodo, truputėlį atsigavo plaukučiai, vos sustorėjo, nebeslenka. Dar gėriau pakaitom Priorin ir Wellwoman Tricologic papildus. Padariau 2 mėnesių pertrauką, dabar ir vėl žadu pratęsti gydymą. O iš papildų šiuo metu geriu biotiną. 
Aš irgi dabar pradėjau pastebėti, kad nemažai moterų ir merginų turi šią bėdą  cray.gif Jaunos moteriškės, dar nei 30 m. nėra, o jau plikė šviečia per plonus plaukučius sad.gif
Dar iki šiol negaliu susitaikyti, kad alopecija, giminėje nėra plikių, tai vis abejoju, ar gali būti man būti šis genetinis susirgimas... Ėjau tyriausi skydliaukę - viskas normoj. Dar įtariu, kad gali būti streso pasekmė - esu labai jautrus žmogus ir per daug į viską reaguoju. Dar turiu polinkį į mažakraujystę, bet paskutiniu metu kraujo tyrimai buvo geri.

Tikriausiai buvai pas Grigaitiene , GK klinikoj ? 4u.gif man ten ta pati nustate...bet ejau jau zinodama kad pas mane toks slinkimas ten tiesiog patvirtino... Smagu kad padejo Regaine, kad nepasireiske salutiniu poveikiu jokiu...As irigi jau nusiteikusi naudoti ta regaine, bet vis pamastau, o jei man netiks, kas tada... verysad.gif o gal gali placiau papasakoti, kaip plaukai atrodo pasitepus tuo regaine? nes girdejau kad riebina plauka ? kaip daznai tepei ji? 2 ar 5 procentu ? 4u.gif as va ell-craneli naudou jau trecia men, bet nematau kazkaip poveikio schmoll.gif
Merginos, o is kur siunciates Priorina ?
Papildyta:
QUOTE(Džinė79 @ 2011 09 14, 10:21)
man irgi tokia bėda  cray.gif plaukai pradėjo slinkti kuokštais prieš kokį mėnesį, siaubas ima. Skaitau patarimus ir svarstau, kurį geriausią būdą pasirinkti, kad plaukai liautųsi slinkti.

Tai gal cia tas rudeninis slinkimas, arba stresas koks buvo , gal metet kontraceptikus neseniai gerti ? 4u.gif Menuo tai nera daug, svarbu kad laiku susigriebet 4u.gif as Jusu vietoj pradeciau gerti vitaminus paluku stiprinimui, ju pasiula vaistinese tikrai didele, viskas priklauso kiek galit skirti gygymui pinigeliu 4u.gif Taip pat galit naudoti ampoles nuo plauku slinkimo 4u.gif galiu duot patarima, jei pradejot kazka naudoti, naudokit maziausiai tris menesius 4u.gif as kaip save prisimenu dabar, tai menesi panaudoju kazka, ir metu, pereinu prie kitos priemones, vel menesi ir vel metu doh.gif Nesvarbu, vitaminai, arba ampoles, kaukes, jei jau pradejot naudoti, nenutraukit gydymo, nes rezultatas visad pasireiskia ne iskart mirksiukas.gif Galiu patarti dar svogunu sultis, tikrai pigi ir veiskimga priemone (jei galit sau leisti tai biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 09 13, 10:52)
O kiek jis kainuoja?

kaip supratau- 500 dolerių 3 mėnesiams. Na nežinau, asmeniškai man atrodo, kad šis prreparatas turėtų būti geras, nes ir video žiūrėjau, kur mergaitė tepėsi ir jai padėjo, ir paskaičiau nete apie jį. O dar mama sako, kad turėtų būti geras, nes žydai gamino biggrin.gif blush2.gif , ta prasme, kad š.. belekokio nedės.. Apie sudėtį skaičiau- kad labai daug visokių žolelių ir pan. Filialas yra dar Rusijoje, o centras tai Izraelyje, bet siunčia ir į kitas valstybes.
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 09 14, 17:19)
kaip supratau- 500 dolerių 3 mėnesiams. Na nežinau, asmeniškai man atrodo, kad šis prreparatas turėtų būti geras, nes ir video žiūrėjau, kur mergaitė tepėsi ir jai padėjo, ir paskaičiau nete apie jį. O dar mama sako, kad turėtų būti geras, nes žydai gamino  biggrin.gif  blush2.gif  , ta prasme, kad š.. belekokio nedės.. Apie sudėtį skaičiau- kad labai daug visokių žolelių ir pan.  Filialas yra dar Rusijoje, o centras tai Izraelyje, bet siunčia ir į kitas valstybes.

Na nėra dar visai neįkandama kaina, tik gydymo laikotarpis skiriasi kiekvienam, iš jų puslapio supratau.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 14, 14:46)
Tikriausiai buvai pas Grigaitiene , GK klinikoj ?  4u.gif man ten ta pati nustate...bet ejau jau zinodama kad pas mane toks slinkimas ten tiesiog patvirtino... Smagu kad padejo Regaine, kad nepasireiske salutiniu poveikiu jokiu...As irigi jau nusiteikusi naudoti ta regaine, bet vis pamastau, o jei man netiks, kas tada... verysad.gif o gal gali placiau papasakoti, kaip plaukai atrodo pasitepus tuo regaine? nes girdejau kad riebina plauka ? kaip daznai tepei ji?  2 ar 5 procentu ?  4u.gif as va ell-craneli naudou jau trecia men, bet nematau kazkaip poveikio  schmoll.gif
Merginos, o is kur siunciates Priorina ?

Taip, ta pati klinika smile.gif Aš naudoju 2 proc. minoxidil, tepu vakarais. Prieš tai turėjau gamintą vaistinėje, dabar nusipirkau Foligain Įtrinu nedidelį kiekį į problemines vietas, išsukuoju, nelabai ir matosi. Dėl riebinimo nežinau, nepastebėjau, kad labiau riebaluotųsi, nes mano ir taip labai riebūs plaukai, plaunu galvą kasdien.
Dabar gyvenu ne LT, tai Priorin yra pas mus vaistinėse.
QUOTE(*Nikė* @ 2011 09 14, 16:19)
kaip supratau- 500 dolerių 3 mėnesiams. Na nežinau, asmeniškai man atrodo, kad šis prreparatas turėtų būti geras, nes ir video žiūrėjau, kur mergaitė tepėsi ir jai padėjo, ir paskaičiau nete apie jį. O dar mama sako, kad turėtų būti geras, nes žydai gamino  biggrin.gif  blush2.gif  , ta prasme, kad š.. belekokio nedės.. Apie sudėtį skaičiau- kad labai daug visokių žolelių ir pan.  Filialas yra dar Rusijoje, o centras tai Izraelyje, bet siunčia ir į kitas valstybes.

Man tai truputį įtartini tokie puslapiai, nes nėra tiesioginių firmos kontaktų, gali susisiekti tik e. paštu. Kainų ir sudėties irgi niekur nenurodo svetainėje. Bandžiau pagooglinti ir rasti atsiliepimų kituose puslapiuose (nes pas save, aišku, įkels tik gerus atsiliepimus), bet nieko nepešiau.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2011 09 14, 16:07)
Taip, ta pati klinika smile.gif Aš naudoju 2 proc. minoxidil, tepu vakarais. Prieš tai turėjau gamintą vaistinėje, dabar nusipirkau  Foligain Įtrinu nedidelį kiekį į problemines vietas, išsukuoju, nelabai ir matosi. Dėl riebinimo nežinau, nepastebėjau, kad labiau riebaluotųsi, nes mano ir taip labai riebūs plaukai, plaunu galvą kasdien.
Dabar gyvenu ne LT, tai Priorin yra pas mus vaistinėse.

O, minoxidilis net putu pavidalu yra bigsmile.gif gal del to ne taip riebina g.gif o uztepus nera jokiu nemaloniu pojuciu, dilgciojimo, ar panasiai ? 4u.gif kazi ar LT yra tokiu pirkti ? kiek maciau tai pas mus vaistinej tik tas Regaine schmoll.gif o nebandet vitamiu kur ten kaip akcija siulo kartu su siuo Foligaine ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 14, 14:46)
Galiu patarti dar svogunu sultis, tikrai pigi ir veiskimga priemone (jei galit sau leisti tai  biggrin.gif ).

o, šitą priemonę esu bandžiusi vieną kartą, bet daugiau nenoriu doh.gif savaitę malonų kvapą skleidžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2011 09 15, 09:53)
o, šitą priemonę esu bandžiusi vieną kartą, bet daugiau nenoriu  doh.gif  savaitę malonų kvapą skleidžiau doh.gif

Tai, kad neskleidžia, kol nesušlampa plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 14, 21:42)
O, minoxidilis net putu pavidalu yra  bigsmile.gif gal del to ne taip riebina  g.gif o uztepus nera jokiu nemaloniu pojuciu, dilgciojimo, ar panasiai ?  4u.gif kazi ar LT yra tokiu pirkti ? kiek maciau tai pas mus vaistinej tik tas Regaine  schmoll.gif o nebandet vitamiu kur ten kaip akcija siulo kartu su siuo Foligaine ?  4u.gif

Tų vitaminų nebandžiau.
Man patinka Foligaine putos, kad ten galima lengvai dozuoti - vieno purštelėjimo užtenka vienam kartui. Jokių nemalonių pojūčių nepatyriau. Iš Biovea siunčia preparatus ir į Lietuvą, man gydytoja iš GK klinikos ir rekomendavo šią svetainę.
Atsakyti
Vakar buvau p.c. "Parkas" ir užėjau į kažkokią kosmetikos parduotuvę, "Martina", daug ten visko, tai radau kažkokį ukrainietišką aliejų su varanlėšų aliejum ir pipirais, nuo plaukų slinkimo. Patiko, kad sudėtis visiškai natūrali ir tik 5 Lt 100 ml buteliukas, tai pabandysiu, gal padės kaip ta cilli užpiltinė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 15, 12:35)
Vakar buvau p.c. "Parkas" ir užėjau į kažkokią kosmetikos parduotuvę, "Martina", daug ten visko, tai radau kažkokį ukrainietišką aliejų su varanlėšų aliejum ir pipirais, nuo plaukų slinkimo. Patiko, kad sudėtis visiškai natūrali ir tik 5 Lt 100 ml buteliukas, tai pabandysiu, gal padės kaip ta cilli užpiltinė.  thumbup.gif

Jei nesunku, gal galite nurašyti sudėtį? Būčiau be galo dėkinga rolleyes.gif
Atsakyti
jei pradejote naudoti kokius papildus tai po vienos bonkutes nesitikekit rezultato, Jeigu mūsų organizmui trūksta kokios nors medžiagos, pirmiausia tai pajus plaukai. Kai pradėsite vartoti maisto papildą, kol organizmas nepripildys
medžiaga visų kitų organų, plaukai jos negaus. Todėl vartoti maisto
papildus, skirtus plaukams, reikia ne mažiau kaip 6 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 09 15, 16:12)
Jei nesunku, gal galite nurašyti sudėtį? Būčiau be galo dėkinga  rolleyes.gif

Pats buteliukas va toks: http://www.spekuliac...i...82&vmcchk=1

Sudėtis: Vegetable Oil, SC-CO2-extract Arctium Lappa (Burdock), Capsicum Annuum Resin, BHT.

Vat tik nežinau, kas tas BHT. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 16 rugsėjo 2011 - 10:38