QUOTE(Eighteen @ 2011 09 12, 23:50)
Prieš 5 mėn. man gydytoja nustatė androgeninę alopeciją. Baisu buvo išgirsti tokią diagnozę, atrodo, būtų kokia nors kita priežastis - dar būtų vilties išsigydyti, o jei alopecija - tai gali tik sustabdyt procesą, bet nebeatsiauginsi tokių plaukų kokie buvo...
Taigi tepiau su Ell-Cranell ir minoxidiliu, nors tikrai baisu paskaičius jo šalutinį poveikį... Po 3 mėnesių naudojimo, atrodo, truputėlį atsigavo plaukučiai, vos sustorėjo, nebeslenka. Dar gėriau pakaitom Priorin ir Wellwoman Tricologic papildus. Padariau 2 mėnesių pertrauką, dabar ir vėl žadu pratęsti gydymą. O iš papildų šiuo metu geriu biotiną.
Aš irgi dabar pradėjau pastebėti, kad nemažai moterų ir merginų turi šią bėdą Jaunos moteriškės, dar nei 30 m. nėra, o jau plikė šviečia per plonus plaukučius
Dar iki šiol negaliu susitaikyti, kad alopecija, giminėje nėra plikių, tai vis abejoju, ar gali būti man būti šis genetinis susirgimas... Ėjau tyriausi skydliaukę - viskas normoj. Dar įtariu, kad gali būti streso pasekmė - esu labai jautrus žmogus ir per daug į viską reaguoju. Dar turiu polinkį į mažakraujystę, bet paskutiniu metu kraujo tyrimai buvo geri.
Taigi tepiau su Ell-Cranell ir minoxidiliu, nors tikrai baisu paskaičius jo šalutinį poveikį... Po 3 mėnesių naudojimo, atrodo, truputėlį atsigavo plaukučiai, vos sustorėjo, nebeslenka. Dar gėriau pakaitom Priorin ir Wellwoman Tricologic papildus. Padariau 2 mėnesių pertrauką, dabar ir vėl žadu pratęsti gydymą. O iš papildų šiuo metu geriu biotiną.
Aš irgi dabar pradėjau pastebėti, kad nemažai moterų ir merginų turi šią bėdą Jaunos moteriškės, dar nei 30 m. nėra, o jau plikė šviečia per plonus plaukučius
Dar iki šiol negaliu susitaikyti, kad alopecija, giminėje nėra plikių, tai vis abejoju, ar gali būti man būti šis genetinis susirgimas... Ėjau tyriausi skydliaukę - viskas normoj. Dar įtariu, kad gali būti streso pasekmė - esu labai jautrus žmogus ir per daug į viską reaguoju. Dar turiu polinkį į mažakraujystę, bet paskutiniu metu kraujo tyrimai buvo geri.
Tikriausiai buvai pas Grigaitiene , GK klinikoj ? man ten ta pati nustate...bet ejau jau zinodama kad pas mane toks slinkimas ten tiesiog patvirtino... Smagu kad padejo Regaine, kad nepasireiske salutiniu poveikiu jokiu...As irigi jau nusiteikusi naudoti ta regaine, bet vis pamastau, o jei man netiks, kas tada... o gal gali placiau papasakoti, kaip plaukai atrodo pasitepus tuo regaine? nes girdejau kad riebina plauka ? kaip daznai tepei ji? 2 ar 5 procentu ? as va ell-craneli naudou jau trecia men, bet nematau kazkaip poveikio
Merginos, o is kur siunciates Priorina ?
Papildyta:
QUOTE(Džinė79 @ 2011 09 14, 10:21)
man irgi tokia bėda plaukai pradėjo slinkti kuokštais prieš kokį mėnesį, siaubas ima. Skaitau patarimus ir svarstau, kurį geriausią būdą pasirinkti, kad plaukai liautųsi slinkti.
Tai gal cia tas rudeninis slinkimas, arba stresas koks buvo , gal metet kontraceptikus neseniai gerti ? Menuo tai nera daug, svarbu kad laiku susigriebet as Jusu vietoj pradeciau gerti vitaminus paluku stiprinimui, ju pasiula vaistinese tikrai didele, viskas priklauso kiek galit skirti gygymui pinigeliu Taip pat galit naudoti ampoles nuo plauku slinkimo galiu duot patarima, jei pradejot kazka naudoti, naudokit maziausiai tris menesius as kaip save prisimenu dabar, tai menesi panaudoju kazka, ir metu, pereinu prie kitos priemones, vel menesi ir vel metu Nesvarbu, vitaminai, arba ampoles, kaukes, jei jau pradejot naudoti, nenutraukit gydymo, nes rezultatas visad pasireiskia ne iskart Galiu patarti dar svogunu sultis, tikrai pigi ir veiskimga priemone (jei galit sau leisti tai ).