QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 12, 22:59)
Tai gal koks stresas buvo ?
idomu kokia slinkimo priezastis
nes as savo zinau, ir zinau kad man reikia Regaine naudoti...bet vis nesamonem uzsiimineju...nes labai nenoriu jo naudoti...Visu pirma ne faktas kad jis tiks, nes gali pasireiksti salutiniai poveikiai jo, o antra taip nesinori paskui visa gyvenima juo tepliotis
As geriau puse metu Pantogara, ir pleistriukus klijavau Revlono nuo slinkimo, biski maziau slinko...bet nezinau ar nuo pantogaro ar nuo pleistriuku
paskui nustojau viska naudoti, ir po poros menesiu prasidejo ziaurus slinkimas...vel pradejau pantogara ir dabar dar tepu Ell-Cranell...jau sunaudojau buteliuka, pradejau antra, bet poveikio jokio..o pantogara va tik nupirkau sia savaite.. Ziauru matyt kad vis maziau ir maziau plauku lieka
kadangi pati turiu sia beda tai pastoviai dairausi i kitu merginu galvas, tai nemazai matau turinciu tokiu bedu
Prieš 5 mėn. man gydytoja nustatė androgeninę alopeciją. Baisu buvo išgirsti tokią diagnozę, atrodo, būtų kokia nors kita priežastis - dar būtų vilties išsigydyti, o jei alopecija - tai gali tik sustabdyt procesą, bet nebeatsiauginsi tokių plaukų kokie buvo...
Taigi tepiau su Ell-Cranell ir minoxidiliu, nors tikrai baisu paskaičius jo šalutinį poveikį... Po 3 mėnesių naudojimo, atrodo, truputėlį atsigavo plaukučiai, vos sustorėjo, nebeslenka. Dar gėriau pakaitom Priorin ir Wellwoman Tricologic papildus. Padariau 2 mėnesių pertrauką, dabar ir vėl žadu pratęsti gydymą. O iš papildų šiuo metu geriu biotiną.
Aš irgi dabar pradėjau pastebėti, kad nemažai moterų ir merginų turi šią bėdą
Jaunos moteriškės, dar nei 30 m. nėra, o jau plikė šviečia per plonus plaukučius
Dar iki šiol negaliu susitaikyti, kad alopecija, giminėje nėra plikių, tai vis abejoju, ar gali būti man būti šis genetinis susirgimas... Ėjau tyriausi skydliaukę - viskas normoj. Dar įtariu, kad gali būti streso pasekmė - esu labai jautrus žmogus ir per daug į viską reaguoju. Dar turiu polinkį į mažakraujystę, bet paskutiniu metu kraujo tyrimai buvo geri.