Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 12, 16:55)
o kaip ilgai slinko plaukai ? gal priezasti zinote ? ax.gif po kiek laiko pradejo matytis rezultatas ? 4u.gif

Jei as ideciau foto kiek pas mane per viena plovima isslenka plauku turbut issigastumet  doh.gif kuokstas issukuojant pries plovima, paskui kuokstas plaunant, paskui dar traukiu ir traukiu kol apdziusta, ir paskui sukuojant jau sausus plaukus dar didziulis kuokstas  verysad.gif

tu ne viena ir man dabar taip pat, bet nepasiduodu, bandau....
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 12, 15:55)
o kaip ilgai slinko plaukai ? gal priezasti zinote ? ax.gif po kiek laiko pradejo matytis rezultatas ? 4u.gif

Jei as ideciau foto kiek pas mane per viena plovima isslenka plauku turbut issigastumet  doh.gif kuokstas issukuojant pries plovima, paskui kuokstas plaunant, paskui dar traukiu ir traukiu kol apdziusta, ir paskui sukuojant jau sausus plaukus dar didziulis kuokstas   verysad.gif

Man plaukai beprotiškai pradėjo slinkti prieš kokiu metus . Jei būdavo , kai galvą išplauni, tai su sauja iš vonios reikėdavo plaukus išimti doh.gif Ir taip po kiekvieno plovimo - pusės saujos iš vonios ir dar pusė saujos šukuojant doh.gif Jau nebežinojau nė ką daryti , visokias kaukes išbandžiau , kokias tik kur radau ; visokius vitaminus gėriau ir maisto papildus, kad tik stiprintų plaukus , bet niekas nepadėjo , kol vien kartą neperskaičiau apie tas kapsules PRIORIN. Aš jas geriu jau antras mėnuo ir rezultatais esu labai patenkinta thumbup.gif Išplovus galvą , vonioje teatrandu kokius du - tris plaukus , o taip pat ir šukuojant jau žymiai sumažėjo jų šukose . mirksiukas.gif
O kad nesikartočiau , apie šias kapsules pasakojau šitos temos 19 ps. , ir ten rašiau, kad tik pradėjau jas gerti ir lauksiu , kokie bus rezultatai mirksiukas.gif .Tai va, galiu dar kartą pasakyti,kad rezultatais aš labai patenkinta, nors dar tik įpusėjau šitų kapsulių gėrimo kursą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitana1965: 12 rugsėjo 2011 - 17:03
Neskaiciau visos temos, tai sorry jei jau buvo apie tai mineta, bet gal kazkuri bandete tos linijos sampunus ir tonikus nuo slinkimo...galvoju uzsisakyt, bet ir idomus atsiliepimai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 09 12, 17:02)
Man plaukai beprotiškai pradėjo slinkti prieš kokiu metus . Jei būdavo , kai galvą išplauni, tai su sauja iš vonios reikėdavo plaukus išimti  doh.gif  Ir taip po kiekvieno plovimo - pusės saujos iš vonios ir dar pusė saujos šukuojant  doh.gif  Jau nebežinojau nė ką daryti , visokias kaukes išbandžiau , kokias tik kur radau ; visokius vitaminus gėriau ir maisto papildus, kad tik stiprintų plaukus , bet niekas nepadėjo , kol vien kartą neperskaičiau apie tas kapsules PRIORIN.  Aš jas geriu jau antras mėnuo ir rezultatais esu labai patenkinta  thumbup.gif  Išplovus galvą , vonioje teatrandu kokius du - tris plaukus , o taip pat ir šukuojant jau žymiai sumažėjo jų šukose .  mirksiukas.gif
O kad nesikartočiau , apie šias kapsules pasakojau šitos temos 19 ps.  , ir ten rašiau, kad tik pradėjau jas gerti ir lauksiu , kokie bus rezultatai  mirksiukas.gif  .Tai va, galiu dar kartą pasakyti,kad rezultatais aš labai patenkinta, nors dar tik įpusėjau šitų kapsulių gėrimo kursą  drinks_cheers.gif

Tai gal koks stresas buvo ? unsure.gif idomu kokia slinkimo priezastis g.gif nes as savo zinau, ir zinau kad man reikia Regaine naudoti...bet vis nesamonem uzsiimineju...nes labai nenoriu jo naudoti...Visu pirma ne faktas kad jis tiks, nes gali pasireiksti salutiniai poveikiai jo, o antra taip nesinori paskui visa gyvenima juo tepliotis verysad.gif
As geriau puse metu Pantogara, ir pleistriukus klijavau Revlono nuo slinkimo, biski maziau slinko...bet nezinau ar nuo pantogaro ar nuo pleistriuku smile.gif paskui nustojau viska naudoti, ir po poros menesiu prasidejo ziaurus slinkimas...vel pradejau pantogara ir dabar dar tepu Ell-Cranell...jau sunaudojau buteliuka, pradejau antra, bet poveikio jokio..o pantogara va tik nupirkau sia savaite.. Ziauru matyt kad vis maziau ir maziau plauku lieka verysad.gif kadangi pati turiu sia beda tai pastoviai dairausi i kitu merginu galvas, tai nemazai matau turinciu tokiu bedu verysad.gif

LittleMiracle, as nebanziau,gal atsiras bandziusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 12, 21:59)
Tai gal koks stresas buvo ?  unsure.gif idomu kokia slinkimo priezastis  g.gif nes as savo zinau, ir zinau kad man reikia Regaine naudoti...bet vis nesamonem uzsiimineju...nes labai nenoriu jo naudoti..

Lu Lu, nežinau aš savo priežąsties, kodėl jie man taip baisiai slinko g.gif Bet ir be priežąsties sugebėjau atsirinkti kas man tinka , kad sustabdytų plaukų slinkimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 12, 22:59)
Tai gal koks stresas buvo ?  unsure.gif idomu kokia slinkimo priezastis  g.gif nes as savo zinau, ir zinau kad man reikia Regaine naudoti...bet vis nesamonem uzsiimineju...nes labai nenoriu jo naudoti...Visu pirma ne faktas kad jis tiks, nes gali pasireiksti salutiniai poveikiai jo, o antra taip nesinori paskui visa gyvenima juo tepliotis  verysad.gif
As geriau puse metu Pantogara, ir pleistriukus klijavau Revlono nuo slinkimo, biski maziau slinko...bet nezinau ar nuo pantogaro ar nuo pleistriuku  smile.gif paskui nustojau viska naudoti, ir po poros menesiu prasidejo ziaurus slinkimas...vel pradejau pantogara ir dabar dar tepu Ell-Cranell...jau sunaudojau buteliuka, pradejau antra, bet poveikio jokio..o pantogara va tik nupirkau sia savaite.. Ziauru matyt kad vis maziau ir maziau plauku lieka  verysad.gif kadangi pati turiu sia beda tai pastoviai dairausi i kitu merginu galvas, tai nemazai matau turinciu tokiu bedu  verysad.gif

Prieš 5 mėn. man gydytoja nustatė androgeninę alopeciją. Baisu buvo išgirsti tokią diagnozę, atrodo, būtų kokia nors kita priežastis - dar būtų vilties išsigydyti, o jei alopecija - tai gali tik sustabdyt procesą, bet nebeatsiauginsi tokių plaukų kokie buvo...
Taigi tepiau su Ell-Cranell ir minoxidiliu, nors tikrai baisu paskaičius jo šalutinį poveikį... Po 3 mėnesių naudojimo, atrodo, truputėlį atsigavo plaukučiai, vos sustorėjo, nebeslenka. Dar gėriau pakaitom Priorin ir Wellwoman Tricologic papildus. Padariau 2 mėnesių pertrauką, dabar ir vėl žadu pratęsti gydymą. O iš papildų šiuo metu geriu biotiną.
Aš irgi dabar pradėjau pastebėti, kad nemažai moterų ir merginų turi šią bėdą cray.gif Jaunos moteriškės, dar nei 30 m. nėra, o jau plikė šviečia per plonus plaukučius sad.gif
Dar iki šiol negaliu susitaikyti, kad alopecija, giminėje nėra plikių, tai vis abejoju, ar gali būti man būti šis genetinis susirgimas... Ėjau tyriausi skydliaukę - viskas normoj. Dar įtariu, kad gali būti streso pasekmė - esu labai jautrus žmogus ir per daug į viską reaguoju. Dar turiu polinkį į mažakraujystę, bet paskutiniu metu kraujo tyrimai buvo geri.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2011 09 13, 01:50)
Prieš 5 mėn. man gydytoja nustatė androgeninę alopeciją. Baisu buvo išgirsti tokią diagnozę, atrodo, būtų kokia nors kita priežastis - dar būtų vilties išsigydyti, o jei alopecija - tai gali tik sustabdyt procesą, bet nebeatsiauginsi tokių plaukų kokie buvo...
Taigi tepiau su Ell-Cranell ir minoxidiliu, nors tikrai baisu paskaičius jo šalutinį poveikį... Po 3 mėnesių naudojimo, atrodo, truputėlį atsigavo plaukučiai, vos sustorėjo, nebeslenka. Dar gėriau pakaitom Priorin ir Wellwoman Tricologic papildus. Padariau 2 mėnesių pertrauką, dabar ir vėl žadu pratęsti gydymą. O iš papildų šiuo metu geriu biotiną. 
Aš irgi dabar pradėjau pastebėti, kad nemažai moterų ir merginų turi šią bėdą  cray.gif Jaunos moteriškės, dar nei 30 m. nėra, o jau plikė šviečia per plonus plaukučius sad.gif
Dar iki šiol negaliu susitaikyti, kad alopecija, giminėje nėra plikių, tai vis abejoju, ar gali būti man būti šis genetinis susirgimas... Ėjau tyriausi skydliaukę - viskas normoj. Dar įtariu, kad gali būti streso pasekmė - esu labai jautrus žmogus ir per daug į viską reaguoju. Dar turiu polinkį į mažakraujystę, bet paskutiniu metu kraujo tyrimai buvo geri.

Nuo alopecijos yra, kaip supratau, vienas veiksmingas "vaistas"- tepalas, pavadinimu "hair up".
http://www.shmuel-go...english/hair-up - čia link'as.
Pati galvojau nupirkti mamai, nes ją kankina irgi alopecija, o taip pat ir sau blush2.gif , kadangi plaukai labai slenka ir jų labai mažai. tik va bėda, kad jie labai brangiai kainuoja ir dabar tai ne pagal galimybes.
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 09 13, 09:23)
tik va bėda, kad jie labai brangiai kainuoja ir dabar tai ne pagal galimybes.

O kiek jis kainuoja?
Atsakyti
as ir kaip kokia maniake, einu ir visu paneliu galvas nuziurineju lotuliukas.gif
ir ka as galiu pasakyt, kad tikrai yra paneliu su 5 plaukais kaip as sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

PRIORIN kapsulės tikrai padeda... Pati išbandžiau, kai kiaurus metus nesustodami slinko plaukai. Nustojo slinkimas, paspartėjo naujų plaukų augimas.Deja tai laikina...
Atėjo ruduo ir mano plaukai vėl slenka kuokštais. Teks vėl internetu siųstis Priorin kapsules, nes kitų efektyvių priemonių kolkas nežinau.
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2011 09 13, 15:34)
Sveikos,
PRIORIN kapsulės tikrai padeda... Pati išbandžiau, kai kiaurus metus nesustodami slinko plaukai. Nustojo slinkimas, paspartėjo naujų plaukų augimas.Deja tai laikina...
Atėjo ruduo ir mano plaukai vėl slenka kuokštais. Teks vėl internetu siųstis Priorin kapsules, nes kitų efektyvių priemonių kolkas nežinau.

Tai ten instrukcijoje yra prašyta, kad gėrimo kursas yra 3 mėn. - po 2 kaps. ryte ir po 1 vakare mirksiukas.gif O vėliau, jei nori, kad plaukai būtų stipresni, tai gali gerti po 1 kaps kasdien , retkarčiais padarydama 1 mėn. pertrauką drinks_cheers.gif
Atsakyti
man irgi tokia bėda cray.gif plaukai pradėjo slinkti kuokštais prieš kokį mėnesį, siaubas ima. Skaitau patarimus ir svarstau, kurį geriausią būdą pasirinkti, kad plaukai liautųsi slinkti.
Atsakyti