Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 09 10, 18:08)
pastebejau, kad isslinkusiu plauku saknys baltos. Juk buna juodos saknys ir baltos, gal tai ka nors rodo, kad jos baltos. Gal zinoviu atsiras g.gif
Eisiu pas gydytoja, vel slenka verysad.gif
Sveika,zinokit mano irgi tokios pacios....lyg butu nutrukusios sad.gif lb gaila man savo plaukuciu,nezn kas nutiko..sekmes pats daktara,tikiuosi atras jums priezasti,ir pades 4u.gif o as leksiu pirmadieni darytis hormonu testa,tikiuosi atliks ji pirmadieni g.gif nes nervu nera laukti,pradejau net raminancius gert
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 11, 00:36)
Sveika,zinokit mano irgi tokios pacios....lyg butu nutrukusios sad.gif lb gaila man savo plaukuciu,nezn kas nutiko..sekmes pats daktara,tikiuosi atras jums priezasti,ir pades 4u.gif o as leksiu pirmadieni darytis hormonu testa,tikiuosi atliks ji pirmadieni  g.gif nes nervu nera laukti,pradejau net raminancius gert

o koki ta hormonu testa reikia atlikti g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 09 10, 21:10)
o koki ta hormonu testa reikia atlikti g.gif  blush2.gif

neklauskit, net nezinau pati .... blush2.gif eisiu pirmadieni ir ten klausinesiu..
Papildyta:
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 10, 21:30)
neklauskit, net nezinau pati .... blush2.gif eisiu pirmadieni ir ten klausinesiu..

as cia,kai durna kokia ( Dubline) esu viena tai niekas nepataria,o problema tragiska pas mane blink.gif vienas daktaras israse kontracepcia,mergytes is forumo sako,kad kazkokia jis nesamone man patare...tai va pirmadieni eisiu i LT klinika,ten gal bus aiskiau viskas
Atsakyti
nuo plauku slinkimo pasidariau pipirine, t.y. degtine +3 supjaustyti aitrus pipirai, tamsoje laikiau apie 3 sav. snd bandysiu, tepti reikia tik galvos oda ir laikyt apie 30 min. niu o ka daryt, gelbet juk seveliura reikia.
pries tai Pantogar berods padejo, bet turbut priprato oda, todel dabar jau nebepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 11 rugsėjo 2011 - 12:42
sveikos,
gal kas naudojat BELEGENZA priemones?uzsisakiau, o dabar neturiu lietuvisko apraso ir nemoku naudoti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes ir as norejau pasiguos del tu plauku, slenka man jie, nors juos labiausiai myliu ir jais labiausiai rupinuosi savo kune, darau namines kaukes nebedazau jau puse galvos kaip atauge o buvau anksciau daryta rudaplauke, sukuoju retom sukom kerpu daznai ir po daug bet slenka jie ir viskaso noriu ilgu naturaliu plauku 4u.gif beje vaikysteje turejau kasas nemazas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erndro @ 2011 09 11, 15:48)
Sveikutes ir as norejau pasiguos del tu plauku, slenka man jie, nors juos labiausiai myliu ir jais labiausiai rupinuosi savo kune, darau namines kaukes nebedazau jau puse galvos kaip atauge o buvau anksciau daryta rudaplauke, sukuoju retom sukom kerpu daznai ir po daug bet slenka jie ir viskaso noriu ilgu naturaliu plauku 4u.gif beje vaikysteje turejau kasas nemazas ax.gif  4u.gif

Labukas 4u.gif 4u.gif as ir turejau pries tris metus ilga ir stora kasa,o dbr 5 siulus iki ausu sad.gif o Jus isityrete kas jums???
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 11, 16:24)
Labukas 4u.gif  4u.gif  as ir turejau pries tris metus ilga ir stora kasa,o dbr 5 siulus iki ausu sad.gif o Jus isityrete kas jums???

P.s kai minejau, as tepu menesi jau Regaine,tik smilkinius,cia lyg bandymas, visos galvos netepu blush2.gif tai siand jau ziuriu lenda maziukai plaukiukai,lyg eziukas darosi thumbup.gif thumbup.gif bet plaukai slenka juodai dar verysad.gif bet dziaugiuosi, kad smilkiniai ataugs smile.gif tikiuosi...o gal as per anksti apsidziaugiau
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 11, 20:56)
P.s kai minejau, as tepu menesi jau Regaine,tik smilkinius,cia lyg bandymas, visos galvos netepu blush2.gif tai siand jau ziuriu lenda maziukai plaukiukai,lyg eziukas darosi thumbup.gif  thumbup.gif  bet plaukai slenka juodai dar verysad.gif bet dziaugiuosi, kad smilkiniai ataugs smile.gif tikiuosi...o gal as per anksti apsidziaugiau

man tik pradeda slinkt plaukai, zinau, kad laikas pasitikrint skydliaukes hormonus... jau kelis men slenka, tai pasirodo tikrai, tth pakiles, padidino hormonu doze gydytojas, sake turetu apstot slinkimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2011 09 11, 17:27)
man tik pradeda slinkt plaukai, zinau, kad laikas pasitikrint skydliaukes hormonus... jau kelis men slenka, tai pasirodo tikrai, tth pakiles, padidino hormonu doze gydytojas, sake turetu apstot slinkimas  unsure.gif

tikiuosi pades Jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau viską nuo plaukų slinkimo ir negaliu nepagirti Priorin kapsulių. Nuo jų plaukai ne tik nustojo slinkti, bet ir sparčiai pradėjo augti thumbup.gif O tai tikrai galvojau, kad jau plika liksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 09 12, 00:02)
Išbandžiau viską nuo plaukų slinkimo ir  negaliu nepagirti Priorin  kapsulių. Nuo jų plaukai ne tik nustojo slinkti, bet ir sparčiai pradėjo  augti  thumbup.gif  O tai tikrai galvojau, kad jau plika liksiu  g.gif

o kaip ilgai slinko plaukai ? gal priezasti zinote ? ax.gif po kiek laiko pradejo matytis rezultatas ? 4u.gif

Jei as ideciau foto kiek pas mane per viena plovima isslenka plauku turbut issigastumet doh.gif kuokstas issukuojant pries plovima, paskui kuokstas plaunant, paskui dar traukiu ir traukiu kol apdziusta, ir paskui sukuojant jau sausus plaukus dar didziulis kuokstas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 12 rugsėjo 2011 - 15:58