tai va, zadejau savo kaime prisiskinti dilgeliu, bet va, visokiu reikalu atsirado, ir nebebuvo kada... tikekimes kad ilgai jos auga
Sveikos
Pas mane ir amzina problema slenka plaukai kartais net baisu plauti juos. Na prisiskyniau dilgeliu, bet perskaiciau, kad sausina plauka. Nezinau, gal tada pabandysiu alyvuogiu alieju, nes skaiciau lyg padeda nebezinau ka daryti, gaila man plaukuciu savo
Nenoriu plika likti, jai galit patarkit panos
Pas mane ir amzina problema slenka plaukai kartais net baisu plauti juos. Na prisiskyniau dilgeliu, bet perskaiciau, kad sausina plauka. Nezinau, gal tada pabandysiu alyvuogiu alieju, nes skaiciau lyg padeda nebezinau ka daryti, gaila man plaukuciu savo
QUOTE(siguska @ 2011 09 08, 19:44)
Sveikos
del dilgeliu, tai jomis ne tik skalauju plaukus, bet ir geriu arbata.
o del sausinimo tai darau taip,kas antra plovima: issiplovus sampunu perskalauju dilgeliu nuoviru, paskui tepu nenuplaunama balzama ir aliejuka, todel nepastebejau sausinimo.
vakar isbandziau dilgeliu sampuna visai nieko, arba sausinimo dar nepasijuto, nes naudojau ir balzama plaukams, irgi margaritos, arba tiko sampunas plaukai visai blizgantys atrode ryte bandysim naudoti toliau ir laukti rezultatu
Margaritos priemonės manęs nežavi, nes jose pilna brudo, paskaitykite sudėtį.
nusprendziau parodyti irodyma,trinu saknis su degtine kurioje uzmegti 2ciliai puslitriuke,po kiekvieno plovimo
Uploaded with ImageShack.us
specialiai nevaliau plauku sepecio 3-4d
o tiek plauku budavo jau po pirmo plovimo,po dziovinimo
aciu
cia temute yra apie rogaine ar regaine nzn kaip tikslei rasosi http://www.supermama...howtopic=253935
cia temute yra apie rogaine ar regaine nzn kaip tikslei rasosi http://www.supermama...howtopic=253935
QUOTE(myliuvasara @ 2011 09 09, 14:07)
aciu
Lb sena tema...noreciau suzinot ar sdbr kas naudoja
vadinasi mazai kas naudoja,na bet belstis reikia visur
QUOTE(myliuvasara @ 2011 09 09, 15:05)
nusprendziau parodyti irodyma,trinu saknis su degtine kurioje uzmegti 2ciliai puslitriuke,po kiekvieno plovimo
čia ta prasme čilli pipirai pamerkti? kiek laiko tokią užiltinę naudojat?
o aš čia temoj radoj tik porą pasisakymų apie auksinio ūso (augalo) užpiltinę su spiritu ir jos poveikį palukų slinkimui. Kažkaip nesvietiškai pradėjo slinkt plaukai, ko niekad gyvenime nebuvo, įtariu tikrai nuo nervų ir stresų (bet jų anksčiau irgi būdavo ). O dar kai plaukai gana ilgi, tai išvis vizualiai produoda didelių išslinkusių kuokštų įspūdį. Kol kas nieko nenaudojau, bet noriu pabandyt tą auksinio ūso užpiltinę, gal kas dar yra bandę? Kokie atsiliepimai?
pastebejau, kad isslinkusiu plauku saknys baltos. Juk buna juodos saknys ir baltos, gal tai ka nors rodo, kad jos baltos. Gal zinoviu atsiras
Eisiu pas gydytoja, vel slenka
Eisiu pas gydytoja, vel slenka