Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

tai va, zadejau savo kaime prisiskinti dilgeliu, bet va, visokiu reikalu atsirado, ir nebebuvo kada... tikekimes kad ilgai jos auga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pas mane ir amzina problema slenka plaukai verysad.gif kartais net baisu plauti juos. doh.gif Na prisiskyniau dilgeliu, bet perskaiciau, kad sausina plauka. doh.gif Nezinau, gal tada pabandysiu alyvuogiu alieju, nes skaiciau lyg padeda smile.gif nebezinau ka daryti, gaila man plaukuciu savo verysad.gif
Nenoriu plika likti, jai galit patarkit panos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siguska @ 2011 09 08, 19:44)
Sveikos  4u.gif

Pas mane ir amzina problema slenka plaukai verysad.gif kartais net baisu plauti juos. doh.gif Na prisiskyniau dilgeliu, bet perskaiciau, kad sausina plauka.  doh.gif Nezinau, gal tada pabandysiu alyvuogiu alieju, nes skaiciau lyg padeda smile.gif  nebezinau ka daryti, gaila man plaukuciu savo verysad.gif
  Nenoriu plika likti, jai galit patarkit panos 4u.gif

del dilgeliu, tai jomis ne tik skalauju plaukus, bet ir geriu arbata.
o del sausinimo tai darau taip,kas antra plovima: issiplovus sampunu perskalauju dilgeliu nuoviru, paskui tepu nenuplaunama balzama ir aliejuka, todel nepastebejau sausinimo.
Atsakyti
vakar isbandziau dilgeliu sampuna smile.gif visai nieko, arba sausinimo dar nepasijuto, nes naudojau ir balzama plaukams, irgi margaritos, arba tiko sampunas smile.gif plaukai visai blizgantys atrode ryte biggrin.gif bandysim naudoti toliau ir laukti rezultatu smile.gif
Atsakyti
Margaritos priemonės manęs nežavi, nes jose pilna brudo, paskaitykite sudėtį.
Atsakyti
nusprendziau parodyti irodyma,trinu saknis su degtine kurioje uzmegti 2ciliai puslitriuke,po kiekvieno plovimo
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
specialiai nevaliau plauku sepecio 3-4d
o tiek plauku budavo jau po pirmo plovimo,po dziovinimo doh.gif yahoo.gif
Atsakyti
[quote=myliuvasara,2011 09 09, 13:05]
nusprendziau parodyti irodyma,trinu saknis su degtine kurioje uzmegti 2ciliai puslitriuke,po kiekvieno plovimo
Kokia Jus saunuole, balioniuks Jums 4u.gif reiskia Jusu triusas atsipirko smile.gif

P.s ka galvojate apie REGAINE
Atsakyti
aciu mirksiukas.gif
cia temute yra apie rogaine ar regaine ax.gif nzn kaip tikslei rasosi http://www.supermama...howtopic=253935
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 09 rugsėjo 2011 - 16:08
QUOTE(myliuvasara @ 2011 09 09, 14:07)
aciu mirksiukas.gif
cia temute yra apie rogaine ar regaine  ax.gif nzn kaip tikslei rasosi http://www.supermama...howtopic=253935

Lb sena tema...noreciau suzinot ar sdbr kas naudoja blush2.gif
Atsakyti
vadinasi mazai kas naudoja,na bet belstis reikia visur drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2011 09 09, 15:05)
specialiai nevaliau plauku sepecio 3-4d 
o tiek plauku budavo jau po pirmo plovimo,po dziovinimo doh.gif  yahoo.gif

čia ta prasme čilli pipirai pamerkti? kiek laiko tokią užiltinę naudojat?

o aš čia temoj radoj tik porą pasisakymų apie auksinio ūso (augalo) užpiltinę su spiritu ir jos poveikį palukų slinkimui. Kažkaip nesvietiškai pradėjo slinkt plaukai, ko niekad gyvenime nebuvo, įtariu tikrai nuo nervų ir stresų (bet jų anksčiau irgi būdavo doh.gif ). O dar kai plaukai gana ilgi, tai išvis vizualiai produoda didelių išslinkusių kuokštų įspūdį. unsure.gif Kol kas nieko nenaudojau, bet noriu pabandyt tą auksinio ūso užpiltinę, gal kas dar yra bandę? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
pastebejau, kad isslinkusiu plauku saknys baltos. Juk buna juodos saknys ir baltos, gal tai ka nors rodo, kad jos baltos. Gal zinoviu atsiras g.gif
Eisiu pas gydytoja, vel slenka verysad.gif
Atsakyti