Man pries metus ziauriai plaukai buvo pradeje slinkt, galvojau nu viskas, sakes tuoj is vis be plauku liksiu, tai nusipirkau "Aussie Miracle Moist" sampuna ir kondicionieriu. Sunaudojau abu buteliukus ir iki siol nebeslenka, nors jau ir kitus sampunus naudoju ir blondiniskai plaukus daziau. Tikrai labai atgaivina ir drekina plaukus, bet ne iki tokio lygio kad riebaluotusi, zodziu super !
išnaudojau visą pakuotę kosmetinio žibalo. slikti nelabai apstojo, atsirado pleiskanų ir kai uždėdavau, tarsi patirpdavo galva. Labai sunku paaiškinti, bet jaučiu, dėl to man ir atsirado pleiskanų, kad galvos odą pajautrino... Nebekartočiau..
QUOTE(shemsa @ 2011 08 29, 17:33)
o koks tikslus to aliejaus pavadinimas? ir koki poveiki jis duoda plaukams?
cia apie ji trumpai.
Oj, mamytės, kaip aš dabar pergyvenu... Net nežinau nuo ko ir pradėt. Nuo pat mažens mano plaukai buvo SUPER stori, gražūs, prižiūrėti, tiesūs. Nu žodžiu labai dailūs plaukai, neapimdavo kai kurie net abiem rankom. Pripažinsiu, gražius bei storus plaukus turėjau. Kol nepradėjo slinkti. Jokio streso nepatyriau, tikrai ne, viskas buvo kaip ir visuomet, net nežinau dėl ko jie pradėjo slinkt?, gal trūksta kokių vitaminų?, o gal dėl nervinimosi?, nes kartais pykdavausi su vyru, tai nemažai nervų "išliedavau" ir jis man pagadindavo nervus gerai, ar tai turi įtakos plaukų slinkimui? Prisimenu iš pradžių plaukų slinkimas buvo negausus. Nieko blogo nepamaniau. Po to, pastebėjau, kad kuo ilgiau delsiu, tuo plaukai man dar labiau slenka, o vieną rytą kai švelniai šukavau plaukus tai visas didelis kuokštas šepety liko. Tada jau ne juokais išsigandau. Prisimenu, tik priliesdavau plaukus ir vis likdavo rankoj po kuokštą. Ant drabužių irgi prikritę daug buvo ir per kokias kelias dienas, netekau tiek daug plaukų. , kad kai žiūrėdavau nuotraukas ir matydavau save su tokiais ilgais, storais plaukais ir kai tik pažiūrėdavau į veidrodį pamatyti dabartinį rezultatą, tai net apsiverkdavau. Nuėjau į "Drogas" parduotuvę, galvojau gal kokio šampūno ar balzamo rasiu, nuo plaukų slinkimo, tai pardavėja pasiūlė kažkokį LT produkcijos šampūną, nuo slinkimo, jo kaina- 9,90. Ir parodė kitą šampūną, - 20,50. Na kadangi pinigų turėjau tik 15 LT, nieko pradžiai brangaus pirkt ir negalėjau, taigi pamaniau, kad nueisiu į vaistinę pažiūrėt. Vaistininkė iš pat pradžių rekomendavo tabletes, sakė, kad geriau gerti tabletes, nei naudoti šampūnus, bet ant tablečių nepakako pinigų. , taip kad reikėjo ieškoti ko nors pigiau, bet kartu ir geriau, veiksmingiau. Pardavėja pasiūlė "PHYTOCYANE" šampūną nuo plaukų slinkimo, kuris kainavo 50 LT, tiek ir pinigų neturėjau. Paklausiau kodėl tokia kaina žvėriškai didelė? pasakė, kad dėl to kad šampūno sudėtis labai EKO: amino rugštys ir augalų ekstraktai iš ginkmedžio, putino, vynuogių sėklų. Pasakė, kad man plaukai gali slinkti dėl to kad naudoju blogus šampūnus, pigius šampūnus kurie pilni chemijos. Nors man tai ir neįtikima, ar tai tiesa? Naudojau anksčiau visokius geresnius šampūnus, pvz: "Syoss" ir pan. Nors manau, kad plaukų slinkimas neturi daug įtakos ir nepriklausomai nuo šampūnų plaukai vis tiek slenka. Tai va, nusipirkau mažesnį "PHYTOCYANE" šampūną iš vaistinės, dabar eisiu plaut galvą, po ~savaitės, maždaug, parašysiu ar padeda ar ne. Ar jis vertas tokios kainos?, nes man ir pačiai įdomu pažiūrėt ar bus koks poveikis. Manau, kai gausiu algą, nusipirksiu anpolę kokią, šios firmos ir dar tas tabletes, kurias iš pradžių siūlė, nes mano plaukai man labai svarbūs ir aš tikrai nenoriu, kad jie visiškai išslinktų.
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 31, 14:33)
Geresnės iš kaimo:) o tinka ir džiovintos, nuo to savybės tikrai nesikeis:)
FU...tai gerai,as puse vasaros rinkau,tiek prisidziovinau,ir jau buvau besuisnervinanti
QUOTE(Luella @ 2011 08 31, 15:18)
Aš tai noriu pabandyti vitaminus priorin, gal žinote, gal kas organizuoja pirkimus? Arba gal kas žino, kur jų būtų galima nusipirkti, nenoriu iš bet ko, ką aš žinau, ką jie ten pardavinėja.
Ebay.
QUOTE(micefee @ 2011 08 31, 23:09)
Ebay.
Ir viskas? Daugiau niekur? Iš kur man ten žinoti, ką jie ten pardavinėja? Man atrodo teks kulniuoti pas savo dermatologę, nieko nebus... Tiesiog jau erzina mane tie plaukai, slinkti pradėjo praeitą rudenį, ir su didesnėm, mažesnėm duobėm slenka iki šiol, grožio nebematau jokio plaukuose, o anksčiau galvodavau, kad bent jau plaukai mano gražūs. Gėriau pantogarą, toks jausmas slinko dar labiau, paguoda, kad plaukai greičiau augo, skalauju kaskart su dilgėlių nuoviru, nusipirkau varnalėšų - dilgėlių ekstrakto, kaukę darau, į šampūną įlašinau levandų aliejaus, girdėjau, kad labai gerai, turėjau ir šampūną nuo slinkimo, niekas man apčiuopiamo rezultato nesuteikė. Užkniso juodai, jau ima nervas ir norisi tiesiog nusikirpti plaukus, o maniškiai ilgi, bet kas iš to, kad nieko iš jų nebeliko. Tai negi niekas nežinote, kur konkrečiai būtų galima to priorin'o nusipirkti?
QUOTE(Luella @ 2011 09 01, 08:22)
Ir viskas?...
As pirkau per SM tarpininkes, kur siuncia is Vokietijos (pas Astulkina). Nurodziau nuoroda (http://priorin.de/de/home.php), o ji surado vaistinese ir atsiunte Man anksciau isigelbejimas buvo tas Priorin, bet po nestumo tai nelabai padejo del slinkimo, tik kad ziuriu nauju pridyge
P.S. Ziuriu ju ipakavimas pasikeite
QUOTE(Bitinka @ 2011 09 01, 09:52)
As pirkau per SM tarpininkes, kur siuncia is Vokietijos (pas Astulkina). Nurodziau nuoroda (http://priorin.de/de/home.php), o ji surado vaistinese ir atsiunte Man anksciau isigelbejimas buvo tas Priorin, bet po nestumo tai nelabai padejo del slinkimo, tik kad ziuriu nauju pridyge
Ok labai ačiū, o kokia kaina? Aš noriu pabandyti, nes žinau, kad ir mano pažįstama gydytoja išrašo juos, bet mokėti už konsultacija, o paskui ir už vitaminus čia vaistinėje, tai jau nereali suma gaunasi. Na po nėštumo matyt hormoniniai pokyčiai vyksta, man tai slenka tiesiog, nes ir kraujo tyrumus dariausi, tai kaip ir viskas gerai.
QUOTE(Luella @ 2011 09 01, 09:12)
Ok labai ačiū, o kokia kaina? Aš noriu pabandyti, nes žinau, kad ir mano pažįstama gydytoja išrašo juos, bet mokėti už konsultacija, o paskui ir už vitaminus čia vaistinėje, tai jau nereali suma gaunasi. Na po nėštumo matyt hormoniniai pokyčiai vyksta, man tai slenka tiesiog, nes ir kraujo tyrumus dariausi, tai kaip ir viskas gerai.
Man nuo to "paprasto" slinkimo, kai anksciau geriau tai labai padejo:) Kad LT sunku ju buvo gauti isvis, atsimenu Kaune Vokieciu vaistinej ir tai su receptu ir kainavo virs 200 Lt. Dabar mokejau apie 130 Lt kazkur (tiksliai jau nepamenu) uz 120 kapsuliu
QUOTE(Luella @ 2011 09 01, 09:22)
Ir viskas? Daugiau niekur? Iš kur man ten žinoti, ką jie ten pardavinėja?
Taip, nebent per tarpininkes iš Vokietijos vaistinių kaip Bitinka rašė. Man atrodo, kad Lietuvoj šių vitaminų net nebėra pirkti jau kuris laikas.
QUOTE(micefee @ 2011 09 01, 10:46)
Taip, nebent per tarpininkes iš Vokietijos vaistinių kaip Bitinka rašė. Man atrodo, kad Lietuvoj šių vitaminų net nebėra pirkti jau kuris laikas.
Yra, tik reikia recepto ir deklaracijos iš gydytojo, nes neregistruotas vaistinis preparatas LT, todėl jo paprastai pardavinėti negali.
Papildyta:
QUOTE(Bitinka @ 2011 09 01, 10:29)
Man nuo to "paprasto" slinkimo, kai anksciau geriau tai labai padejo:) Kad LT sunku ju buvo gauti isvis, atsimenu Kaune Vokieciu vaistinej ir tai su receptu ir kainavo virs 200 Lt. Dabar mokejau apie 130 Lt kazkur (tiksliai jau nepamenu) uz 120 kapsuliu
O čia jau su visais siuntimais ir pan ar tik vitaminai?