Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(žvarba @ 2011 08 30, 09:33)
kažkada bandžiau čemeryčių vandenį- pagelbėjo, vakar vėl nusipirkau, nes slenka baisiai verysad.gif

O kur Jūs jo pirkot? Aš niekur nerandu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 08 30, 10:15)
O kur Jūs jo pirkot? Aš niekur nerandu  rolleyes.gif

radau mažoj vaistinėj prie namų paskutinį butelaitį nupirkau, sakė dabar tiekimas sustojęs, bet esą taip ir anksčiau yra buvę, tikino, kad matyt atsiras ir vėl kada.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 08 30, 13:35)
radau mažoj vaistinėj prie namų paskutinį butelaitį nupirkau, sakė dabar tiekimas sustojęs, bet esą taip ir anksčiau yra buvę, tikino, kad matyt atsiras ir vėl kada.. smile.gif

Bet sustojęs jau kokius metus...
Atsakyti
Ir aš įsijungiu į jūsų temelę - pastaruoju metu man pradėjo slinkti plaukai unsure.gif prieš du metus jau yra taip buvę - tuomet pirkau NATUR VITAL šampūną, balzamą ir kaukę nuo slinkimo. Padėjo. Ko gero teks ir vėl jų griebtis, nes taip baisu perbraukti ranka per plaukus ir pamatyti kiek jų lieka tarp pirštų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 08 30, 12:56)
Bet sustojęs jau kokius metus...

keista, nes vakar klausiau eurovaistinėj Vilijampolėj, sakė,- aną sav turėjom... o vaistų paieškos sistemoj rodo, kad sustabdytas tiekimas tik 11m rugrjūčio vidury smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 08 29, 20:40)
o kur ji galima isigyt?

as pirkau uk, bet kiek maciau tik viename puslapyje pardavineja
amla
Atsakyti
man paskutiniu metu irgi slenka unsure.gif
Atsakyti
nusipirkau dilgeliu arbatos, bandysiu ir gerti ir plaukus ja skalauti smile.gif
Atsakyti
Kazin,kurios dilgeles geresnes?ar tos is kaimo,ar is vaistines? g.gif bigsmile.gif Ir jei skalauja su svieziom,tai sudziovintos nebetinka?
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2011 08 31, 13:18)
Kazin,kurios dilgeles geresnes?ar tos is kaimo,ar is vaistines? g.gif  bigsmile.gif Ir jei skalauja su svieziom,tai sudziovintos nebetinka?

Geresnės iš kaimo:) o tinka ir džiovintos, nuo to savybės tikrai nesikeis:)
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 08 30, 08:33)
kažkada bandžiau čemeryčių vandenį- pagelbėjo, vakar vėl nusipirkau, nes slenka baisiai verysad.gif

O kaip dažnai ir kokiu būdu tą vandenį naudojat? Man kirpėja taip pat pasiūlė tokį būdą.

QUOTE(Dryzeeee @ 2011 08 31, 13:18)
Kazin,kurios dilgeles geresnes?ar tos is kaimo,ar is vaistines? g.gif  bigsmile.gif Ir jei skalauja su svieziom,tai sudziovintos nebetinka?

Geriau prisirinkit kaime ir pati susidžiovinkit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai noriu pabandyti vitaminus priorin, gal žinote, gal kas organizuoja pirkimus? Lietuvoj jau baisiai sudėtinga jų nusipirkti, reikia recepto ir pan. Arba gal kas žino, kur jų būtų galima nusipirkti, nenoriu iš bet ko, ką aš žinau, ką jie ten pardavinėja.
Atsakyti