ateinu po menesio laiko pasipasakot rezultatu,geriau skysta gelezi( hemoglobinui pakelti) plaukus saziningai kas antra diena skalavau dilgeliu nuoviru,ir dilgeliu arbata geriau.Rezultatas: slenka dvigubai maziau,auga greiciau,o siandien kai pamaciau nauju plauku koks ezys isgelbejo dilgeles mano seveliura
QUOTE(Sulu @ 2011 08 26, 13:23)
Suvarėt jį visiškai Tikrai,pažiūrėjau daug kur Lietuvoje juo prekiauja. visokios rytų/ eko pardės.
as ji ir turejau kai pamaciau sudeti iskart i siuksles iskelevo, o ir kaina jo juokinga max koki 2£
luckyme,o kaip skonis dilgyniu arbatikes?
QUOTE(luckyme @ 2011 08 26, 13:56)
ateinu po menesio laiko pasipasakot rezultatu,geriau skysta gelezi( hemoglobinui pakelti) plaukus saziningai kas antra diena skalavau dilgeliu nuoviru,ir dilgeliu arbata geriau.Rezultatas: slenka dvigubai maziau,auga greiciau,o siandien kai pamaciau nauju plauku koks ezys isgelbejo dilgeles mano seveliura
kokiu dilgeliu, dziovintu?
QUOTE(myliuvasara @ 2011 08 26, 20:21)
luckyme,o kaip skonis dilgyniu arbatikes?
is lauku tu tai feee...o is vaistines tai pakenciamas,jei su medum sakyciau net visai nieko
QUOTE(Sulu @ 2011 08 26, 20:32)
kokiu dilgeliu, dziovintu?
naudojau ir tokias ir tokias,kai tingiu nueit prisirinkt tai dziovintas is vaistines ,bet vos kelis kartus,kol yra laukuose naudojuos tuo (sviezias parsinesu,uzsiplikau arba jei daugiau prisirenku,padziovinu kazkiek)
sulu, jusu idetasis pukos aliejus yra be galo isgirtas. Jau taip noriu ji isigyt bet vis stabdo tas 60 lt bet tikrai ne is vienos esu girdejus kad stebuklas va sitas aliejus
Papildyta:
o dilegeles neissausino plauku?
Papildyta:
QUOTE(luckyme @ 2011 08 26, 12:56)
QUOTE(luckyme @ 2011 08 26, 22:09)
is lauku tu tai feee...o is vaistines tai pakenciamas,jei su medum sakyciau net visai nieko
naudojau ir tokias ir tokias,kai tingiu nueit prisirinkt tai dziovintas is vaistines ,bet vos kelis kartus,kol yra laukuose naudojuos tuo (sviezias parsinesu,uzsiplikau arba jei daugiau prisirenku,padziovinu kazkiek)
Savos įtariu "stipresnės". Visada šveižias dalykas geriau.
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 08 28, 00:39)
sulu, jusu idetasis pukos aliejus yra be galo isgirtas. Jau taip noriu ji isigyt bet vis stabdo tas 60 lt bet tikrai ne is vienos esu girdejus kad stebuklas va sitas aliejus
Ir mane stabdo kaina ir dar tištumas. Kažkur skaičiau, kad tirštas jis kaip ricinos.
QUOTE(Sulu @ 2011 08 26, 09:43)
Dabur firmos?
ne dabur, o brahmi, irgi yra mineral oil sudetyje ir kitu blogiu . bet neesme, mano drauge , nemoku nupasakot kokia kasa su juo uzsiaugino, nors anksciau plaukais tikrai negalejo pasigirti. jai rekomendavo kolege indė.
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 08 28, 00:39)
Papildyta:
Papildyta:
o koks tikslus to aliejaus pavadinimas? ir koki poveiki jis duoda plaukams?
QUOTE(noraeleo @ 2011 08 28, 21:18)
ne dabur, o brahmi, irgi yra mineral oil sudetyje ir kitu blogiu . bet neesme, mano drauge , nemoku nupasakot kokia kasa su juo uzsiaugino, nors anksciau plaukais tikrai negalejo pasigirti. jai rekomendavo kolege indė.
o kur ji galima isigyt?
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 08 27, 23:39)
nezinau ar nesausina ar del to,kad kaukes naudoju (visam plaukui isskyrus saknis)po plovimo visad aliejuku tepu ir panasiai tai tikrai jokio blogumo nepastebejau dar zinot ka pagalvojau,o jei kava skalaut plaukus i sampunus ir priemones nuo slinkimo teko susidurt,kad deda kofeino,gal padetu ir toks skalavimas
kažkada bandžiau čemeryčių vandenį- pagelbėjo, vakar vėl nusipirkau, nes slenka baisiai