Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

ateinu po menesio laiko pasipasakot rezultatu,geriau skysta gelezi( hemoglobinui pakelti) plaukus saziningai kas antra diena skalavau dilgeliu nuoviru,ir dilgeliu arbata geriau.Rezultatas: slenka dvigubai maziau,auga greiciau,o siandien kai pamaciau nauju plauku koks ezys bigsmile.gif isgelbejo dilgeles mano seveliura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 08 26, 13:23)
Suvarėt jį visiškai  lotuliukas.gif Tikrai,pažiūrėjau daug kur Lietuvoje juo prekiauja.  unsure.gif visokios rytų/ eko pardės.

as ji ir turejau kai pamaciau sudeti iskart i siuksles iskelevo, o ir kaina jo juokinga max koki 2£ doh.gif
Atsakyti
luckyme,o kaip skonis dilgyniu arbatikes?
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 08 26, 13:56)
ateinu po menesio laiko pasipasakot rezultatu,geriau skysta gelezi( hemoglobinui pakelti) plaukus saziningai kas antra diena skalavau dilgeliu nuoviru,ir dilgeliu arbata geriau.Rezultatas: slenka dvigubai maziau,auga greiciau,o siandien kai pamaciau nauju plauku koks ezys  bigsmile.gif  isgelbejo dilgeles mano seveliura biggrin.gif

kokiu dilgeliu, dziovintu?
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2011 08 26, 20:21)
luckyme,o kaip skonis dilgyniu arbatikes?

is lauku tu tai feee...o is vaistines tai pakenciamas,jei su medum sakyciau net visai nieko ax.gif

QUOTE(Sulu @ 2011 08 26, 20:32)
kokiu dilgeliu, dziovintu?

naudojau ir tokias ir tokias,kai tingiu nueit prisirinkt tai dziovintas is vaistines ,bet vos kelis kartus,kol yra laukuose naudojuos tuo (sviezias parsinesu,uzsiplikau arba jei daugiau prisirenku,padziovinu kazkiek) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luckyme: 26 rugpjūčio 2011 - 21:10
sulu, jusu idetasis pukos aliejus yra be galo isgirtas. Jau taip noriu ji isigyt bet vis stabdo tas 60 lt doh.gif bet tikrai ne is vienos esu girdejus kad stebuklas va sitas aliejus wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(luckyme @ 2011 08 26, 12:56)
ateinu po menesio laiko pasipasakot rezultatu,geriau skysta gelezi( hemoglobinui pakelti) plaukus saziningai kas antra diena skalavau dilgeliu nuoviru,ir dilgeliu arbata geriau.Rezultatas: slenka dvigubai maziau,auga greiciau,o siandien kai pamaciau nauju plauku koks ezys  bigsmile.gif  isgelbejo dilgeles mano seveliura biggrin.gif

thumbup.gif o dilegeles neissausino plauku? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 27 rugpjūčio 2011 - 23:38
QUOTE(luckyme @ 2011 08 26, 22:09)
is lauku tu  tai feee...o is vaistines tai pakenciamas,jei su medum sakyciau net visai nieko  ax.gif
naudojau ir tokias ir tokias,kai tingiu nueit prisirinkt tai dziovintas is vaistines ,bet vos kelis kartus,kol yra laukuose naudojuos tuo (sviezias parsinesu,uzsiplikau arba jei daugiau prisirenku,padziovinu kazkiek) smile.gif

Savos įtariu "stipresnės". Visada šveižias dalykas geriau.
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 08 28, 00:39)
sulu, jusu idetasis pukos aliejus yra be galo isgirtas. Jau taip noriu ji isigyt bet vis stabdo tas 60 lt  doh.gif bet tikrai ne is vienos esu girdejus kad stebuklas va sitas aliejus  wub.gif
user posted image

Ir mane stabdo kaina unsure.gif ir dar tištumas. Kažkur skaičiau, kad tirštas jis kaip ricinos.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 08 26, 09:43)
Dabur firmos? user posted image

ne dabur, o brahmi, irgi yra mineral oil sudetyje ir kitu blogiu . bet neesme, mano drauge , nemoku nupasakot kokia kasa su juo uzsiaugino, nors anksciau plaukais tikrai negalejo pasigirti. jai rekomendavo kolege indė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 28 rugpjūčio 2011 - 19:21
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 08 28, 00:39)
sulu, jusu idetasis pukos aliejus yra be galo isgirtas. Jau taip noriu ji isigyt bet vis stabdo tas 60 lt  doh.gif bet tikrai ne is vienos esu girdejus kad stebuklas va sitas aliejus  wub.gif
user posted image
Papildyta:

thumbup.gif  o dilegeles neissausino plauku?  unsure.gif

o koks tikslus to aliejaus pavadinimas? ir koki poveiki jis duoda plaukams?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2011 08 28, 21:18)
ne dabur, o brahmi, irgi yra mineral oil sudetyje ir kitu blogiu . bet neesme, mano drauge , nemoku nupasakot kokia kasa su juo uzsiaugino, nors anksciau plaukais tikrai negalejo pasigirti. jai rekomendavo kolege indė.

o kur ji galima isigyt?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 08 27, 23:39)

thumbup.gif  o dilegeles neissausino plauku?  unsure.gif

nezinau ar nesausina ar del to,kad kaukes naudoju (visam plaukui isskyrus saknis)po plovimo visad aliejuku tepu ir panasiai tai tikrai jokio blogumo nepastebejau ax.gif dar zinot ka pagalvojau,o jei kava skalaut plaukus g.gif i sampunus ir priemones nuo slinkimo teko susidurt,kad deda kofeino,gal padetu ir toks skalavimas rolleyes.gif
Atsakyti
kažkada bandžiau čemeryčių vandenį- pagelbėjo, vakar vėl nusipirkau, nes slenka baisiai verysad.gif
Atsakyti