Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Na, pasibandžiau aš čia prieš porą dienų kaukę su medum, kiaušinio tryniu, brendžiu ir alyvuogių aliejum ( dar baobabų aliejaus įpyliau dėl vitaminų). Terliojausi tai neblogai, bet plaukai tikrai kitokie buvo išplovus. Pabandysiu dar kartą - žiūrėsim kas gausis. Gal ir aprims slinkimas..
Jei ne - eisim prie svogūnų....
Atsakyti
man jau kelintą karta nuo plauku slinkimo padeda varnalėsu nuoviras, reikia isvirti varnalėšų šaknis ir poto praskiesti. man suveikia jau po pirmo plovimo, tačiau dar keletą kartų pakartoju
Atsakyti
QUOTE(Šaltpusnis @ 2011 08 24, 21:38)
Na, pasibandžiau aš čia prieš porą dienų kaukę su medum, kiaušinio tryniu, brendžiu ir alyvuogių aliejum ( dar baobabų aliejaus įpyliau dėl vitaminų). Terliojausi tai neblogai, bet plaukai tikrai kitokie buvo išplovus. Pabandysiu dar kartą - žiūrėsim kas gausis. Gal ir aprims slinkimas..
Jei ne - eisim prie svogūnų....

Šitą kaukę ir aš bandžiau , bet man ji netiko, nes po jos išplovimo, visa galva pasidarydavo , kaip kregždžių lizdas schmoll.gif . Tiesiog šukų negalėdavau įkišti į galvą ir kol iššukuodavau aš juos , tai pusę jų dar išpešdavau verysad.gif Tai vyras 'žvengė", kad ko noriu, jei galvą ištepiau medumi ir dar noriu, kad lengvai išsišukuotų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sulu @ 2011 08 24, 16:50)
Pasidariau dilgėlių arbatėlę( užpyliau džiovintas dilgėles karštu vandeniu),kai praaušo nukošiau ir  sudėjau juodos duonos gabaliukus. Suminkštėjo, tada tą masę sutryniau trintuvu. Ir tepiau plaukus, šiek tiek palaikiau ir išskalavau.
Nežinau, gal reikia laiko,bet man kažkaip ne itin gerai išplovė ties šaknimis.  g.gif Šampūnas geriau išplauna. Bet plaukai liko minšti. Naudočiau duoną kaip plaukų kaukę. Tokiu atveju ji ir blizgesio duoda.

Dėkoju už išsamų aprašymą 4u.gif Tai man taip ir reikės kada pabandyti, tiesiog kaip kokią kaukę plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 06 28, 21:37)
sveikos,

Jau ir aš pradėjau galvoti , kad reiktų išsitirti dėl masiško plaukų slinkimo geri metai, bet išbandžiau vieną kaukę ir plaukai nustojo slinkti ( po 300-500 plaunant) !!!

citrina+ medus- trinys + 2 kapsulės B complex

Nuotaika iškart superinė !
rekomenduoju  pabandyt ir parašyt koks poveikis  jums !!! bigsmile.gif

sakykit o kokios kapsules b complex? leidziamos ?
Papildyta:
QUOTE(Twista @ 2011 06 02, 13:51)
Aš ir jau nebežinau, ką daryti verysad.gif Beveik visad pas mane tie plaukai paslinkdavo, kartais daugiau, kartais mažiau. Bet niekada neslinko taip, kaip pastaruosius pora mėnesių blink.gif Siaubas ima, didžiuliais kuokštais, per visą ilgį plaukai krenta... Buvo mane ligos užpuolę, darė kraujo tyrimą, tai pastebėjo gydytoja, kad hemoglobinas ant ribos jau toks, tada man susišvietė, kad čia gal nuo to g.gif Bet po kurio laiko dar kartą pasidariau tyrimą ir paaiškėjo, kad viskas susitvarkė blink.gif Išskyrus plaukus, kurie ir toliau sėkmingai krenta... Nežinau, ko griebtis unsure.gif Skaičiau temas apie slinkimą, bet niekaip nepavyksta išsirinkti kažkokių vitaminų, nes vienom jie padeda, kitos sako, kad jokios naudos nedavė. Žodžiu, teks spėjimo būdu kažką pirkti ir kuo greičiau, nes jau verkt norisi unsure.gif

mano tokia pati istorija, buvo zemas hemoglobinas ir feritino kiekis kraujyje, per pusmeti atstaciau i vietas tuos rodiklius gerdama gelezi, folio rugsti. taciau plaukai niekaip neustoja slinkti. pries menesi supykau visiskai:D nes vietomis plike eme sviesti. nusipirkau biotino, maxi hair kompleksa plaukams, amlos aliejaus, gartyciu aliejaus. na ka po menesio siu prieminiu vartojimo lyg ir matosi rezultatas...slenka maziau, nagai labai sustiprejo,o nuo amlos aliejaus ir patamsejo plaukai, kas labai patinka smile.gif
zadu dar pradeti gerti dilgeliu arbata.
labiausiai laukiu, kad imtu dygti nauji plaukuciai, nes per 1,5 metu , netekau daugiau nei puse plauku doh.gif
papildus isigijau pusei metu, kad nebutu trukumo ir mesciau gerti, tikiuosi susitvarkys ...
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2011 08 25, 16:45)
nusipirkau biotino, maxi hair kompleksa plaukams, amlos aliejaus, gartyciu aliejaus. na ka po menesio siu prieminiu vartojimo lyg ir matosi rezultatas...slenka maziau, nagai labai sustiprejo,o nuo amlos aliejaus ir  patamsejo plaukai, kas labai patinka smile.gif
zadu dar pradeti gerti dilgeliu arbata.
labiausiai laukiu, kad imtu dygti nauji plaukuciai, nes per 1,5 metu , netekau daugiau nei puse plauku  doh.gif 
papildus isigijau pusei metu, kad nebutu trukumo ir mesciau gerti, tikiuosi susitvarkys ...

Dabur firmos? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 08 26, 09:43)

o kuo ypatingas amlos aliejus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 26, 09:51)
o kuo ypatingas amlos aliejus?  ax.gif

Kiek žinau stiprina plaukus, stabdo slinkimą ir t.t:

Amla stimulates hair follicles promoting hair growth, prevents premature greying & dandruff. It is the best source of Vitamin C to strengthen & nourish hair roots thus preventing hair fall.
Amla is a natural hair conditioner making hair soft & glossy by improving texture and preventing split ends.

According to Ayurveda Amla has cold potency, it prevents the scalp from over-heating, one of the main causes of hair fall & scalp infections.
Atsakyti
Naudoju Dzintars balzamą, čia daugelio mamyčių išgirtą. Sunaudojau gal kokius 5 buteliukus, kol kas slinkimas nesumažėjo. Žiūrėsiu kaip toliau bus, nes tikrai jo dar neatsisakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 08 26, 08:58)
Kiek žinau stiprina plaukus, stabdo slinkimą ir t.t:

Amla stimulates hair follicles promoting hair growth, prevents premature greying & dandruff. It is the best source of Vitamin C to strengthen & nourish hair roots thus preventing hair fall.
Amla is aSu natural hair conditioner making hair soft & glossy by improving texture and preventing split ends.

According to Ayurveda Amla has cold potency, it prevents the scalp from over-heating, one of the main causes of hair fall & scalp infections.

Sudėtis baisi. Nežianu, kodėl eko.parduotuvės juo prekiauja, nes pirmu nr. yra parrafinum liquidum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 08 26, 13:08)
Sudėtis baisi. Nežianu, kodėl eko.parduotuvės juo prekiauja, nes pirmu nr. yra parrafinum liquidum  doh.gif

Dabur aliejaus tai taip, bet yra tikro,pvz.: šio
Papildyta:
šis nebloga alternatyva amlos aliejui, be to natūralus.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 08 26, 09:43)

jo ir pirmoj vietoj mineral oil doh.gif
Atsakyti
Suvarėt jį visiškai lotuliukas.gif Tikrai,pažiūrėjau daug kur Lietuvoje juo prekiauja. unsure.gif visokios rytų/ eko pardės.
Atsakyti