QUOTE(pievu_gele @ 2011 08 24, 14:13)
Nike, aš apgailestauju, kad jūs susidūrėte su nemandagia gydytoja- visiems taip yra buvę, jeigu ne su tokiu mediku, tai su chamu policininku ar šiaip kokiu storžieviu tarnautoju - jokia profesija nuo tokių žmonių nėra apsaugota, deja... Bet reiktų teisybės dėlei atskirti žmogaus elgesį nuo patarimo - elgesys netoleruotinas, o patarimas gal ir visai nieko
Pritariu, patarimas tikrai geras, ir kad daugiau būtų tokių gydytojų, kurie siūlytų naudoti natūralias priemones, gydytis alternatyviais būdais, o ne kimštų cheminiais prepearatais, kuriuos tik bile kad 'prakišti'. Tačiau, kaip sakiau, man nepatiko jos elgesys ir galbūt tiesiog nublanko tas patarimas. Bet ir tai, mama pasakojo, kad pas ją irgi ėjo, taip pat nemaloniai elgėsi, bendravo. o beto, man gali būti, kad kai rašiau į forumą tą žinutę, nebuvo nuotaikos ar kokia 'depresija' užplaukus, tai manau, tai irgi prisidėjo prie rašymo tono.
Vis dėlto jei tikime, būtinai mums atsivers durys, ko gero, net ir tos, apie kurias net nesvajojome, bet mums pačios tinkamiausios. (S. Jonhson)