Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Sulu @ 2011 08 24, 15:00)
O dėl duonos, tai esu plovusi. Gerai išmirkau ją žolelių nuovire, sutrinu ir ta košele įtrinu plaukus, išsiskalauja gerai, nelieka gumulėlių. Ilgai nepraktikavau, bet išplauna, tik ne taip kaip su šampūnu.

O gal galėtumei smulkiau aprašyti ; kokiame žolelių nuovire mirkei, kiek maždaug laiko ji turėjo mirkti, kokią duoną tam naudojai ir kaip suprasti tuos tavo paskutinius žodžius "bet išplauna, tik ne taip, kaip su šampūnu." ????? g.gif Ir ar buvo koks efektas po jos naudojimo ??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitana1965: 24 rugpjūčio 2011 - 16:41
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 08 24, 17:40)
O gal galėtumei smulkiau aprašyti ; kokiame žolelių nuovire mirkei, kiek maždaug laiko ji turėjo mirkti, kokią duoną tam naudojai ir kaip suprasti tuos tavo paskutinius žodžius "bet išplauna, tik ne taip, kaip su šampūnu." ?????  g.gif  Ir ar buvo koks efektas po jos naudojimo ???  4u.gif

Pasidariau dilgėlių arbatėlę( užpyliau džiovintas dilgėles karštu vandeniu),kai praaušo nukošiau ir sudėjau juodos duonos gabaliukus. Suminkštėjo, tada tą masę sutryniau trintuvu. Ir tepiau plaukus, šiek tiek palaikiau ir išskalavau.
Nežinau, gal reikia laiko,bet man kažkaip ne itin gerai išplovė ties šaknimis. g.gif Šampūnas geriau išplauna. Bet plaukai liko minšti. Naudočiau duoną kaip plaukų kaukę. Tokiu atveju ji ir blizgesio duoda.
Atsakyti
ateinu pasidziaugt su jumis ir tuo paciu gal kam pravers mano pasakojimas 4u.gif
zodziu labai slinko plaukai, maniau, kad po gimdymo taip turi but, bet galvoju jau tikrai perdaug slenka, palyginus su kitom draiugem, nes paskutiniu metu yra tikrai daug draugiu gimdziusiu, man tiesiog kupokstais slinko akyse, geriaiu visokius vitaminus ir ttttttt..... poto perskaiciau info, kad jokie vitaminai ir sampunai, serumai ir ttttt neisspres problemos, kad problema kazkur giliau slypi, kad pirma reiktu, pas ginekologa, endokrinologa pasitikrint, ir zinokit tikrai pasitikrinau ir radau problema, kad skydliauke labai mazai dirba ir del to slenka plaukai, israse tiroksina gert ir istikro zinokit geriu jau koks p[usantras menuo ir zinokit praktiskai nebeslenka, penki plaukai kokie iskrenta plaunant galva ir seip plaukai atsigave tokie thumbup.gif
tai va mano nuomone reiktu issditirt sveikata pirma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 08, 17:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
anksčiau, kai mama kažkur perskaitė apie tuos šampūnus, tai irgi užsiamanė, jau ruošėsi eit pirkti, tik niekaip nesugalvojo šuns veisles, jei paklaustų pardavėja, tai ir nenuėjo..  biggrin.gif

Buvo juokinga skaityti, bet nutariau apziureti balzama, kuri vyras perka savo sunims (po 80lt blink.gif ) Sudetis balzamo thumbup.gif : proteines,
extrait de camommille,
extrait de goldenseal,
extrait d'Ecorce de Cerisier
Aloes
extrait de calendula
extrait de houblon
Huile d' avocat
extrait de henne neutre
panthenol

Kaip suprantu chemijos nera, palyginos su kokiu lorealiu tai auksas biggrin.gif
Atsakyti
Labai gerai slenkantiem plaukam į naminę plaukų kaukę įdėti 2 kapsules B-complex. Ir skalaut ajerų nuoviru. Labai sustiprėja plaukai, nebeslenka. Man padėjo. smile.gif Tik kieno plaukai sausi grynas ajerų nuoviras nelabai tiks, nes gali sausisnt plaukus (jis labiau riebiaplaukėms:) ) Tai maišykit su ramunėlėm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 08 24, 18:34)
Buvo juokinga skaityti, bet nutariau apziureti  balzama, kuri vyras perka savo sunims (po 80lt blink.gif ) Sudetis balzamo thumbup.gif :             proteines,
                                                                         extrait de camommille,
                                                                         extrait de goldenseal,
                                                                         extrait d'Ecorce de Cerisier
                                                                         Aloes
                                                                         extrait de calendula
                                                                         extrait de houblon
                                                                         Huile d' avocat
                                                                         extrait de henne neutre
                                                                         panthenol

Kaip suprantu chemijos nera, palyginos su kokiu lorealiu tai auksas biggrin.gif

O koks čia balzamas, davai pavadinimą bigsmile.gif Aš ir tokio noriu savo šuniukui, ir sau žinoma biggrin.gif Bet čia turbūt išimtis, nes aš savo jorkei supirkau "geriausias linijas", paklojau ne vieną šimtinę, o sudetis jų prastesnė už eilinio wash and go schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 24 rugpjūčio 2011 - 18:27
QUOTE(shemsa @ 2011 08 24, 18:25)

Tai čia UK, o Lietuvoje liepia galvą duona plaut lotuliukas.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif įdomu, koks balzamas, nieko prieš tokiu galvą plaut. Prieš kažkiek laiko forume buvo mada pirkt kažkokį balzamą, skirtą arkliams, jei nieko nepainioju. g.gif kažkas su arkliais. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 08 24, 19:33)
QUOTE(shemsa @ 2011 08 24, 18:25)

Tai čia UK, o Lietuvoje liepia galvą duona plaut lotuliukas.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif įdomu, koks balzamas, nieko prieš tokiu galvą plaut. Prieš kažkiek laiko forume buvo mada pirkt kažkokį balzamą, skirtą arkliams, jei nieko nepainioju. g.gif kažkas su arkliais. biggrin.gif

nea as lt tyriaus, buvau gryzus ir issityriau viska, pirma tai kraujo tyrimas parode, kad kazkas netaip ,pradejau giliau kapstyt ir radau priezasti 4u.gif
mano manymu nuo plauku slinkimo nepades jokie serumai, nuovirai ir ttttt, cia yra ligos ar kmazkokio nusilpimo padarinys ir pirma reikia priezasti salint 4u.gif , bet cia yra tik mano nuomone 4u.gif
mano sesei ir plaukai labai slenka ir tai irgi sveikatos pasekme 4u.gif
Atsakyti
shemsa, kuriame mieste tyrėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 24 rugpjūčio 2011 - 19:14
QUOTE(pievu_gele @ 2011 08 24, 14:13)
Nike, aš apgailestauju, kad jūs susidūrėte su nemandagia gydytoja- visiems taip yra buvę, jeigu ne su tokiu mediku, tai su chamu policininku ar šiaip kokiu storžieviu tarnautoju - jokia profesija nuo tokių žmonių nėra apsaugota, deja... Bet reiktų teisybės dėlei atskirti žmogaus elgesį nuo patarimo - elgesys netoleruotinas, o patarimas gal ir visai nieko  g.gif

Pritariu, patarimas tikrai geras, ir kad daugiau būtų tokių gydytojų, kurie siūlytų naudoti natūralias priemones, gydytis alternatyviais būdais, o ne kimštų cheminiais prepearatais, kuriuos tik bile kad 'prakišti'. Tačiau, kaip sakiau, man nepatiko jos elgesys ir galbūt tiesiog nublanko tas patarimas. Bet ir tai, mama pasakojo, kad pas ją irgi ėjo, taip pat nemaloniai elgėsi, bendravo. o beto, man gali būti, kad kai rašiau į forumą tą žinutę, nebuvo nuotaikos ar kokia 'depresija' užplaukus, tai manau, tai irgi prisidėjo prie rašymo tono. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 08 24, 18:26)
O koks čia balzamas, davai pavadinimą bigsmile.gif Aš ir tokio noriu savo šuniukui, ir sau žinoma biggrin.gif Bet čia turbūt išimtis, nes aš savo jorkei supirkau "geriausias linijas", paklojau ne vieną šimtinę, o sudetis jų prastesnė už eilinio wash and go schmoll.gif

crown royale, raso made in U.S.A parodose parduoda.
Atsiprasau, kad ne i tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo t@msiaplauke: 24 rugpjūčio 2011 - 20:43
QUOTE(Sulu @ 2011 08 24, 20:13)
shemsa, kuriame mieste tyrėtės?

as Kaune tyriaus, jai noresi galesiu pasakyt pas koki gyd.
Atsakyti