Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

O kaip jūs žiūrite į žmones žolelėmis gydančius vėžį? Jie irgi profai kabutėse? Deja fitoterapija yra pripažintas būdas kovoje su vėžiu net ir XXI a. Manau, kad žmogus turi būti gerai informuotas ir supažindintas net su alternatyvaus gydymo būdais. Tada jis gali rinktis. O galvos trinkimas su duona galėtų būti viena iš alternatyvų gydant plaukų slinkimą, kodėl gi ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pievu_gele: 23 rugpjūčio 2011 - 14:06
O įdomu, ar pati gydytoja plauna plaukus su duona? Įtariu, kad ne.
Atsakyti
Gal jūsų įtarimai teisingi. O gal tai daktarei net neslenka (daugiau nei įprasta) plaukai ( irgi variantas) mirksiukas.gif ? Beto, lyg ir nėra tokio įstatymo įpareigojančio medikus ant savo kailio išbandyti visus jų siūlomus gydymo būdus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 08 23, 15:28)
Gal jūsų įtarimai teisingi. O gal tai daktarei net neslenka (daugiau nei įprasta) plaukai ( irgi variantas)  mirksiukas.gif ? Beto, lyg ir nėra tokio įstatymo įpareigojančio medikus ant savo kailio išbandyti visus jų siūlomus gydymo būdus  g.gif

lygiai taip pat, kaip ir nėra įpareigojimo laikyti žmogų durnu, kad jis galvą plauna ne su duona, o su šampūnu biggrin.gif

na aš daugiau nesiginčysiu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 08 23, 15:28)
Gal jūsų įtarimai teisingi. O gal tai daktarei net neslenka (daugiau nei įprasta) plaukai ( irgi variantas)  mirksiukas.gif ? Beto, lyg ir nėra tokio įstatymo įpareigojančio medikus ant savo kailio išbandyti visus jų siūlomus gydymo būdus  g.gif

Bet ji pati plauna galvą su šampūnu turbūt, tai kaip sakyti gali, kad kitas tai darantis kvailys? blink.gif Žinoma, gal ji sveikata nesiskundžia, bet jei pačiai pradės slinkti, tai esu beveik tikra, kad duona plaut nepradės.
Neprivalo išbandyti, bet kur klinkiniai tyrimai, kad plovimas duona stabdo slnkimą? g.gif Jei jau siūlo tokius būdus, tai tegu siunčia pas atitinkamą gydytoją/ žolininką ar pan. Čia tikrai ne jos specializacija, ji juk endokrinologė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 08 22, 15:12)
Nematau nieko blogo toje rekomendacijoje  g.gif  - patarė naturalų ir centus kainuojantį būdą kaip kovoti su slenkančiais plaukais (patikrintą laiko). O jūs manote, kad būtų geriau jeigu būtų rekomendavusi kokį brangų, chemijos prikimštą šampūną? Manau jums kaip tik pasisekė su daktare, kuri nebuvo sugadinta/ papirkta visokių kosmetikos ar farmacijos kompanijų agentų.

Patarimas gal ir geras, nesiginčysiu, porą kartų bandžiau, bet per daug terliones rytais.
Esmė ta, kad kai pas ją nuėjau, man plaukai ilgai slinko, tiksliai nepamenu kiek metų, bet tai bus nuo paauglystės, gal kokie 5-7 metai. Logiška, kad per tokį laikotarpį esu bandžius įv.natūralias priemones- svogūnai, aliejai ir pan. Eidama pas ją, aš maniau, kad kažkas yra negerai su skydliauke, todėl norėjau ją išsitirti, juolab, kad mamai irgi buvo problemų su ja jaunystėje ir jai ją išoperavo. Taigi, ėjau tikėdamasi išsiaiškinti ar viskas su skydliauke gerai. Tuo metu, berods, pradėjau domėtis ekologija, todėl tikrai nenorėjau chemijos, ir jei būtų pasiūlius tikrai nebūčiau pirkus.
Dar pamiršau paminėti, kad ta endokrinologė, pati nieko netikrino, o tik siuntimą pas kitą endokrinologą davė, kadangi pas ją kabinete nėra tos aparatūros.
Dabar įsivaizduokite situacija, atvarote pas gydytoją, kuri nieko netikrina, kuriai mano simptomai atrodo nerimti, nes vos ne akis vartė, kai sakiau, kad plaukai riebaluojas po plovimo po poros h, todėl turiu plauti kasryt, kad plaukai slenka kuokštais ir tikrai virš 100, nes kasdien skaičiuodavau. Tuo metu, dar ir kitokių simptomų buvo, kurie esti sutrikus skydliaukei, juos irgi išvardijau. Na neesmė, kad aš visa strese, vos neverkiu, o ji dar žvengia su savo ta padejėja, ir kartoja, kad vos ne nieko rimto pas tave čia, nereik plauti kasdien galvos (o kad kasdien reikia eiti į universitetą; riebaluota galva irgi nesveika vaikščioti, nes riebalas užkemša galvos poras, svogūnėlis negauna oro ir miršta) ir plauti galvą su duona.
Po vizito grįžus namo tikrai vos neapsiverkiau, nes tikėjausi kažko kito- supratingumo, bendravimo ne pajuokos formoj, galbūt savotiško nuraminimo ir t.t.

Na tai buvo seniai.. 4u.gif
o dabar.. smile.gif
Ar girdėjot merginos apie aromaterapiją? Aš tai radau nete studiją, kurioje rašoma, kad naudojant eterinius aliejus ir bazinius, buvo gydoma alopecija, tai va šiandien nusipirkau kedro, čiobrelio, levandų, et. aliejus. Namie turiu rozmarinų et. al. Tik va bazinius siūlo vynuogių kauliukų ir berods jojobos, bet kadangi jų neturiu, tai naudosiu ricinos ir arganų aliejus. šiandien maišysiuos ir bandysiu smile.gif Rezultatus kada parašysiu. 4u.gif
O čia link'as http://www.stophairl...romatherapy.htm
Atsakyti
Aš irgi darausi svogūnų sulčių kaukę, iš tiesų sumažėjo slinkimas. Ir šiaip gera galvai, kol ją laikau, atrodo, kad plaukai kaifuoja, skirtngai nei aš nuo kvapo biggrin.gif
Atsakyti
Nike, aš apgailestauju, kad jūs susidūrėte su nemandagia gydytoja- visiems taip yra buvę, jeigu ne su tokiu mediku, tai su chamu policininku ar šiaip kokiu storžieviu tarnautoju - jokia profesija nuo tokių žmonių nėra apsaugota, deja... Bet reiktų teisybės dėlei atskirti žmogaus elgesį nuo patarimo - elgesys netoleruotinas, o patarimas gal ir visai nieko g.gif
Atsakyti
auksiniai zodziai drinks_cheers.gif pievu_gele
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 08 23, 14:11)
O įdomu, ar pati gydytoja plauna plaukus su duona? Įtariu, kad ne.

Nu, tikrai įdomu g.gif Chm... Mergininos, tai gal kuri bandėte šitą "malonumą" su duona. ax.gif Būtų įdomu tiesiogiai iš žmogaus sužinoti, koks efektas, ir kaip su ta duona plaunasi bigsmile.gif Bet, mano galva, tai su kažkuo dar reikėtų ir perskalauti, kad ta duona gerai išsiskalautų biggrin.gif Juk neisime su pilna galva duonos trupinių g.gif Kol nepabandysi, nežinosi, bet, kad ir slenka plaukai - ant savo galvos šito bandymo kažkodėl tai nenoriu išbandyti . ax.gif ax.gif ax.gif Jei kuri bandysite, tai nepamirškite parašyti, kaip sekėsi ir koks efektas gavosi, nes juk įdomu ax.gif ax.gif ax.gif O gal čia visai geras dalykas ??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Nežinau, ar geras patarimas, jei šitek metų slenka plaukai. g.gif Tai matyt jau sveikatos problema. Aš visiškai suprantu Nikę, nes pati kenčiu nuo šios problemos, o gydytojai nieko nepataria. Esu ir aš gavusi "auksinių" patarimų,tokių kaip: plauti ūkiniu muilu, tepti majonezu ir.t.t geri patarimai, bet ne vietoje, čia tas pats, kaip nueiti pas gydytoją, nes daugelį metų kenti nuo širdies problemų, ir gauti pasiūlymą pagert kokių nors lašiukų.

O dėl duonos, tai esu plovusi. Gerai išmirkau ją žolelių nuovire, sutrinu ir ta košele įtrinu plaukus, išsiskalauja gerai, nelieka gumulėlių. Ilgai nepraktikavau, bet išplauna, tik ne taip kaip su šampūnu.
Atsakyti
Visada ignoravau rusiska ir pigia kosmetika, bet nusprendziau paeksperimentuoti, nusipirkau sampuna su varnalesomis, nuo slinkimo, ir su augimo aktyvatoriumi. Kaip tycia plaunantis plaukus, baigesi kauke plauku, galvojau sakes, mano pats plaukas storas ir kietas, ne tokie pukuciai kaip buna. Tai maniau liks pempes lizdas po sampuno, be kaukes. Ir didelei mano nuostabai, jie liko svelnus, ir labai blizgejo kai isdziuvo. Man jis patiko labiau, nei tigi kuri naudojau. Galvojau tie keli litai i bala, o se tau ir atradimas biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Nustojo slinkt mano plaukai, po dvieju savaiciu intensyvios prieziuros. Pirma ka padariau, tai svogunu-cesnaku sultimis issitryniau galvos oda(kvapelis tik db issigaravo, o taip eidavau miegot dar dregnais plaukais, vyras sakydavo kokiu svogunu trekia, sakau dziaukis, kad svogunu, o ne zmona plika). Is kart buvo matyti rezultatas, sukuojant maziau isslinko. Kas antra diena dilgeliu nuoviru skalavau. Vyras juokesi, kad ragana zmona, zoles kazkokias verda blink.gif ir neleidau jam ju pjaut kai zole pjauna kieme. Naturalus vaistai, nemokami auga po langais biggrin.gif Dar nusipirkau vel eurokose ampuliu su placenta. Valgau daug darzoviu, stengiuosi neapdorotas, nevirtas, nekeptas t.y paprikas is mamos sodo zalias griauziu, kopustus, morkas, burokus, riesutus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo t@msiaplauke: 24 rugpjūčio 2011 - 16:38