Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Aš tai neturiu šitos problemos (nors kirpėja ir labai to norėtų biggrin.gif ), bet mano mamai buvo pradėję slinkti, tai kas rytą suvalgydavo po 2 kiaušinius, naudodavo linų sėmenų aliejų ir visos problemos per savaitę dingo smile.gif Jei ilgiau nedingsta, gal problemos viduje? Gal kokia liga?
Atsakyti
Keista, kad neradau šios temos ir sukūriau naują. Na, paprašysiu, kad maniškę ištrintų ir paprašysiu pagalbos čia.
Kaip jau rašiau:
Visą gyvenimą turėjau storus, gražius, blizgančius plaukus. Prieš gerus tris mėnesius patyriau siaubingą stresą. Gal mėnesį keldavausi nuo pykinimo (dėl panikos ir streso), maistą turėjau stumti į gerklę, bet labai sunkiai, nes viskas vimdė. Per tą laiką numečiau apie 8 kg. Ir va, prieš mėnesį pasireiškė viso to rezultatas - plaukai slenka kuokštais. Iš to ką turėjau liko tik trečdalis... O aš taip norėjau juos atsiauginti....
Dabar valgau gerai, stresas senai praėjo. Vartoju žibalą, Fitovalio vitaminus, galvą plaunu su vaistiniu varnalėšų šampūnu - jokių rezultatų. Nors kirpėja sakė, kad matosi atauginėjantįs plaukai, bet kad ilgieji nenustoja slinkt!!
Baisu, kad teks likusius kirpti ir auginti nuo nulio taip sakant.
Beje, man atrodo žibalas prastai veikia mano galvos odą. Ją peršti, degina.
Dėl to gal geriau jo nebevartoti.
Ką patartumėt? Baisiai panikuoju!!
Atsakyti
Man labai padėdavo Rene Furterer ampulės, jų galima rasti Euro vaistinėje.Jų reikia dviejų, viena tepama prieš plovimą, o kita jau išplovus galvą vietoje kondicionieriaus.. Skubi pagalba ir tikrai efektyvi smile.gif
Atsakyti
Padėkit, mamytės. doh.gif Slenka man plaukai, nežinau net kodėl. Jokio streso nepatiriu, viskas OK. Nebeatpažįstu savo plaukų. Kai šukuoju ant šepečio lieka vos ne pusė plaukų, kai juos liečiu, jie tiesiog krenta. doh.gif Iš storų plaukų, liko tik plona uodegėlė, kuokštelis, atrodau vos ne kaip pusplikė. verysad.gif Patarkit kokių nors nelabai brangių, bet kartu ir veiksmingų priemonių, labai lauksiu.
Atsakyti
Sveikos, merginos mirksiukas.gif Man taip pat nesvietiškai slenka plaukai, bet aš internete atradau neblogų atsiliepimų apie PRIORIN kapsules, nuo plaukų slinkimo ir dabar nusipirkusi aš juos geriu. Rytais 2 kaps. , o vakarais 1 kaps. Dar kažkokių stebūklų nepajutau, nes dar tik pusė dėžutės teišgėriau. Bet atrodo, kad tikrai mažiau pradėjo slinkti, nes anksčiau, plaunant galvą, tai po plovimo, turėdavau su sauja išgraibstyti plaukus iš kriauklės. O dabar kriauklėje plaukų jau nerandu, tik šukuojant dar labai slenka. Tuos vaistus reikia gerti [ bent taip rašo instrucijoje], kad efektas būtų, 3 men. O vėliau, jei norėsi, kad plaukai būtų stipresni, tai užteks tik po 1 kaps. kasdieną. Aš nusipirkau didesnę pakuotę, kur yra 120 kaps. - kaina 32 e.Vokietijoje. Pirkau iš internetinės vaistinės, kad būtų pigiau, o šiaip Vokietijoje vaistinėse jos kainuoja 10 e. brangiau. Bet jų yra ir mažesnių pakuočių ir didesnių. Nuo pakuočių dydžio skiriasi ir kaina. Bet, kiek girdėjau, jų yra ir Lietuvoje pirkti - Vokiečių vaistinėse.
Tai nežinau, kaip čia man seksis. Pasakyti galėsiu, tik po 3 mėn. ar tikrai tos kapsulės veiksmingos ar ne, bet aš pasiryžusi visus 3 mėn jas gerti, nes kitaip galiu likti tuoj plika .
Atsakyti
man staigiausiai padejo sustabdyti slinkima,svoguno sultys(as dar cemeryciu visad patrinu truputi po povimo,o vyro seserei sake padejo rasa firmos nuo slinkimo sampunas su kondicionierium.

dar cia http://bbhair.com/index.php/pageid/615 buvo keli puslapiai atgal neblogai parasyta apie vitaminus,kuriu gal but truksta ir tas itakoja plauku slinkima,nes daug kam pagerus,atsigauna ir plaukai ir nagai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 22 rugpjūčio 2011 - 09:53
suzinojau viena recepciuka nuo plauku slinkimo:
200g degtines
3 cili pipirai
juos uzmergt i slovikeli uzsukama,kad degtine negaruotu,ir laikyt 3savaites,po 3sav,jau galima itrint saknis po galvos trinkimo
varau cileku pirkt bigsmile.gif degtines turiu likusios is po baliu
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 05 01, 18:44)
O va, "profė" endokrinologė, tai mane apkaltino, kad esu vos ne durnė. kad plaukus kasdien plaunu su šampūnais. Pasiūlė plauti su duona ir rečiau.

Nematau nieko blogo toje rekomendacijoje g.gif - patarė naturalų ir centus kainuojantį būdą kaip kovoti su slenkančiais plaukais (patikrintą laiko). O jūs manote, kad būtų geriau jeigu būtų rekomendavusi kokį brangų, chemijos prikimštą šampūną? Manau jums kaip tik pasisekė su daktare, kuri nebuvo sugadinta/ papirkta visokių kosmetikos ar farmacijos kompanijų agentų.
Atsakyti
QUOTE(Šaltpusnis @ 2011 08 21, 21:07)
Keista, kad neradau šios temos ir sukūriau naują. Na, paprašysiu, kad maniškę ištrintų ir paprašysiu pagalbos čia.
Kaip jau rašiau:
Visą gyvenimą turėjau storus, gražius, blizgančius plaukus. Prieš gerus tris mėnesius patyriau siaubingą stresą. Gal mėnesį keldavausi nuo pykinimo (dėl panikos ir streso), maistą turėjau stumti į gerklę, bet labai sunkiai, nes viskas vimdė. Per tą laiką numečiau apie 8 kg. Ir va, prieš mėnesį pasireiškė viso to rezultatas - plaukai slenka kuokštais. Iš to ką turėjau liko tik trečdalis... O aš taip norėjau juos atsiauginti....
Dabar valgau gerai, stresas senai praėjo. Vartoju žibalą, Fitovalio vitaminus, galvą plaunu su vaistiniu varnalėšų šampūnu - jokių rezultatų. Nors kirpėja sakė, kad matosi atauginėjantįs plaukai, bet kad ilgieji nenustoja slinkt!!
Baisu, kad teks likusius kirpti ir auginti nuo nulio taip sakant.
Beje, man atrodo žibalas prastai veikia mano galvos odą. Ją peršti, degina.
Dėl to gal geriau jo nebevartoti.
Ką patartumėt? Baisiai panikuoju!!

Del zibalo tai jei jums persti oda tai geriau nenaudokit . Galbut jis Jum netinka. o gal per ilgai laikot ? g.gif Pabandykit svogunu sultis, jei nebijot kvapu, sako labai veiksminga priemone , kuri padeda beveik visoms (jei slinkimas ne paveldimo tipo) 4u.gif tik reikia apsisarvuoti kantrybe, daryti kaukes ne karta per menesi, o i savaite maziausiai karta mirksiukas.gif

O del decepto su CILI pipirais irgi skaiciau dag geru atsiliepimu, tik sako kad siek tiek suasina plauka 4u.gif galima si uzpila trinti po plovimo ir palikti, o galima pries plauku plovima, itrinti, apristi galva siltai, turetu praet deginti oda, palaikyti kiek galit, tada isplauti 4u.gif tas deginimas aktyvina kraujotaka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 23 rugpjūčio 2011 - 12:40
QUOTE(pievu_gele @ 2011 08 22, 14:12)
Nematau nieko blogo toje rekomendacijoje  g.gif  - patarė naturalų ir centus kainuojantį būdą kaip kovoti su slenkančiais plaukais (patikrintą laiko). O jūs manote, kad būtų geriau jeigu būtų rekomendavusi kokį brangų, chemijos prikimštą šampūną? Manau jums kaip tik pasisekė su daktare, kuri nebuvo sugadinta/ papirkta visokių kosmetikos ar farmacijos kompanijų agentų.

Na nežinau, ar čia pasisekė, jei XXI amžiuj siūlo plautis galvą su duona..esu pati išbandžius ją taip plauti, tai galiu pasakyti, kad terlionės daugiau nei naudos..

normali gydytoja nelaikytų paciento durnu, kad jis galvą šampūnu plauna
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 23, 14:40)
Na nežinau, ar čia pasisekė, jei XXI amžiuj siūlo plautis galvą su duona..esu pati išbandžius ją taip plauti, tai galiu pasakyti, kad terlionės daugiau nei naudos..

normali gydytoja nelaikytų paciento durnu, kad jis galvą šampūnu plauna

Žiūrint ką jūs vadinate normalia gydytoja. Kokias normas ji turėtų atitikti? Kartais mes susikuriamia tokias normas, į kurias patiems ilgainiui sunku įtilpti (bet čia ne į temą blush2.gif ). Mums norma, tikriausiai, yra tai, kad gydytojas išrašo receptuką "stebuklingų" vaistų. O čia patarė lėčiau grojantį, bet pašalinių efektų tiek neturintį variantą. Ar tai blogai - nežinau... Matyt vyresnė gydytoja pasitaikė, vistik g.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 08 23, 14:38)
Žiūrint ką jūs vadinate normalia gydytoja. Kokias normas ji turėtų atitikti? Kartais mes susikuriamia tokias normas, į kurias patiems ilgainiui sunku įtilpti (bet čia ne į temą  blush2.gif ). Mums norma, tikriausiai, yra tai, kad gydytojas išrašo receptuką "stebuklingų" vaistų. O čia patarė lėčiau grojantį, bet  pašalinių efektų tiek neturintį variantą. Ar tai blogai - nežinau... Matyt vyresnė gydytoja pasitaikė, vistik  g.gif

Na aš irgi nepripažįstu gydytojų, kurie lengva ranka išrašo vaistus ir turi išeit laiminga..plius kai tie vaistų rašymai jiems naudingi..
man tik nesuprantamas dalykas, kad reik stebėtis, kad žmogus jei jau su šampūnu plaukus plauna, tai durnas..šampūnas šampūnui nelygus.. ir pasiūlyt su duona? nu ką aš žinau. jei nebūčiau pati bandžius, gal ir sakyčiau, kad čia labai super pasiūlymas..
Atsakyti