O man slinkimą sustabdė Franco Battalgia šampūnas ir ampolės nuo slinkimo.
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 08 02, 20:17)
Mano plaukai nuo vaikystes buvo labai silpni ir reti. Tapus savarankiskai ir turint savu pajamu emiau savo plaukus stiprinti, geriau vitaminus, valgiau plaukams naudinga maista, kas antra diena trindavau ampulemis galvos oda, manau labiau padejo masazavimas itrinant losjona ampules. Ir kadangi mano plaukai labai puciasi, veliasi ir garbanojasi pradejau naudoti tigi seruma, kurio pagalba sukuojantis plaukus, neiskrisdavo nei vienas plaukelis . Rezultatai akivaizdus tapo, po 6 men, dabar jau praejo 5 metai, plaukai iki liemens, ju daug ir jie blizga
Dabar atsitiko taip, kad negavau savo serumo, sukuojantis pradejo pestis plaukai, nebesusitvarkiau su jais, pradejau del to pergyventi, jau 2 savaites, kaip jie slenka, kai sukuoju pilnas sepetys lieka, per kelias savaites netekau daugybes plauku, apimtis labai sumazejo . Beda ta, kad atostogauju sodyboje, nera super priemoniu parduotuviu salia, prisiskaiciau jusu patarimu, ir issitryniau svogunu-cesnaku sultimis, siam kartui po plovimo neiskrito, nei nplaukelio. O grizusi mausiu tiesiai i parduotuve savo serumo.
Vat kaip man atsitiko panorus sutaukyti kelis litus perkant per tarpininke, likau atostogauti be savo priemones, ir per tiek metu isleisti pinigai plaukams paleisti vejais ir nuotaika sudina.
Beje matau vienos giriate, kitos peikiate ivairias priemones, tai naturalu visoms truksta skirtingu dalyku organizmui, del to skirtingai ir padeda. Mano atveju padejo:
Galvos masazavimas, turbut sutrikusi kraujotaka.
Ampules su placenta, reiskias truko proteinu.
Ir svelnumas plaukams, kadangi anksciau sunkiai sukuodavosi tekdavo pesri, o naudojant seruma tapo slidus ir nesipese.
Ir geriau biotino, kolageno vitaminus nutrilite.
Dabar atsitiko taip, kad negavau savo serumo, sukuojantis pradejo pestis plaukai, nebesusitvarkiau su jais, pradejau del to pergyventi, jau 2 savaites, kaip jie slenka, kai sukuoju pilnas sepetys lieka, per kelias savaites netekau daugybes plauku, apimtis labai sumazejo . Beda ta, kad atostogauju sodyboje, nera super priemoniu parduotuviu salia, prisiskaiciau jusu patarimu, ir issitryniau svogunu-cesnaku sultimis, siam kartui po plovimo neiskrito, nei nplaukelio. O grizusi mausiu tiesiai i parduotuve savo serumo.
Vat kaip man atsitiko panorus sutaukyti kelis litus perkant per tarpininke, likau atostogauti be savo priemones, ir per tiek metu isleisti pinigai plaukams paleisti vejais ir nuotaika sudina.
Beje matau vienos giriate, kitos peikiate ivairias priemones, tai naturalu visoms truksta skirtingu dalyku organizmui, del to skirtingai ir padeda. Mano atveju padejo:
Galvos masazavimas, turbut sutrikusi kraujotaka.
Ampules su placenta, reiskias truko proteinu.
Ir svelnumas plaukams, kadangi anksciau sunkiai sukuodavosi tekdavo pesri, o naudojant seruma tapo slidus ir nesipese.
Ir geriau biotino, kolageno vitaminus nutrilite.
O kur gauti ta seruma tigi, jis taip ir vadinasi? nes mano irgi garbanoti plaukai ir po gimdymo isslinko be galo daug net nebezinau kaip atsatyti, o jau praejo 4 metai
QUOTE(Lialondra @ 2011 08 10, 09:14)
O kur gauti ta seruma tigi, jis taip ir vadinasi? nes mano irgi garbanoti plaukai ir po gimdymo isslinko be galo daug net nebezinau kaip atsatyti, o jau praejo 4 metai
Vadinasi tigi dream drops, parduoidamas ''salon+'' parduotuvese, areba galima siustis per tarpininkes is uk jeigu nera skubu . Bet tas serumas ne nuo slinkimo, o aplamai gydo plauko struktura, jie neissipesa sukuojant, tiesiog pagalbine priemone, gydant slinkima.
QUOTE(ZBITKA @ 2011 08 03, 23:54)
as tokius sampunus siunciuosi is iherbo puslapio. tikrai daug yra sampunu be parabenu ir sulfatu
Kiek zinau kosmetines priemones be parabenu ir sulfatu galioja tik 3 menesius maximum?
Papildyta:
QUOTE(Viktorija13 @ 2011 08 10, 16:28)
del plauku slinkimo tai man labai padejo amway vitaminai plaukams, saziningai naudojau tris menesius ir tikrai po menesio slinkimas sustojo, tuo paciu plaukus dar skalaudavau su ajeru nuoviru (mociute patare), dejau ricinos ir migdolu aliejaus kaukes. plaukai labai pagrazejo
o kaip dabar? kai jau praejo tie trys menesiai?kaip suprantu nustojote gerti?
Man slinko plaukai, pagėriau vitaminų- apstojo slinkti. Nustojau gerti, dabar vėl lyg slenka. Eisiu tirtis kraujo, nes įtariu, kad gal mažakraujystę turiu, nes ir kiti simptomai sutampa Tai vat. Jei slenka plaukai, lūžinėja nagai, mėnesinės gausios, jaučiasi bendras silpnumas patarčiau kraują išsitirti prieš visokius serumus perkant
Sulfatai galiojimo laikui įtakos neturi.
O be parabenų yra ir kitų konservantų, su kuriais priemonės kelis metus gali ant lentynos stovėti Vat jei visai be konservantų ir su vandeniu priemonės, tada išvis geriau per porą savaičių sunaudoti. Bet čia jau dažniausiai rankų darbo priemonėms, kremams tas galioja.
QUOTE(inguzele @ 2011 08 10, 10:33)
Kiek zinau kosmetines priemones be parabenu ir sulfatu galioja tik 3 menesius maximum?
Sulfatai galiojimo laikui įtakos neturi.
O be parabenų yra ir kitų konservantų, su kuriais priemonės kelis metus gali ant lentynos stovėti Vat jei visai be konservantų ir su vandeniu priemonės, tada išvis geriau per porą savaičių sunaudoti. Bet čia jau dažniausiai rankų darbo priemonėms, kremams tas galioja.
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 08 10, 11:56)
Vadinasi tigi dream drops, parduoidamas ''salon+'' parduotuvese, areba galima siustis per tarpininkes is uk jeigu nera skubu . Bet tas serumas ne nuo slinkimo, o aplamai gydo plauko struktura, jie neissipesa sukuojant, tiesiog pagalbine priemone, gydant slinkima.
Aciu, T@msiaplauke, siaip kaip supratau pacios garbanoti plaukai irgi ir siaip sitas serumas padejo, ar ne? reikes pabandyti
Laba diena.nusipirkau medikomed losjona-aktivatoriu,skatinanti plauku augima.gal kas isbandete?labai idomus atsiliepimai http://www.pirkumins...a...1885&lng=lv
ar kuri gerete biotina? ar padejo?
QUOTE(princesee @ 2011 08 10, 23:56)
ar kuri gerete biotina? ar padejo?
Man visai nepadėjo, gėriau tris kursus.
Sveikos,
mano plaukams padėjo BULBOTON ampulytės
mano plaukams padėjo BULBOTON ampulytės
QUOTE(Lialondra @ 2011 08 10, 17:45)
Aciu, T@msiaplauke, siaip kaip supratau pacios garbanoti plaukai irgi ir siaip sitas serumas padejo, ar ne? reikes pabandyti
Netik jis, naudojau ampules su placenta, tryniau kantriai jas eile metu, ir vitaminus geriau.
taigi kazko isskirti negaliu, manau viskas ejo i nauda. Ir su tuo serumu neissukuodavau nei vieno plauko, nesplaukai tapo slidus, nesivelia, ir siaip atstateju isore.