Mano plaukai nuo vaikystes buvo labai silpni ir reti. Tapus savarankiskai ir turint savu pajamu emiau savo plaukus stiprinti, geriau vitaminus, valgiau plaukams naudinga maista, kas antra diena trindavau ampulemis galvos oda, manau labiau padejo masazavimas itrinant losjona ampules. Ir kadangi mano plaukai labai puciasi, veliasi ir garbanojasi pradejau naudoti tigi seruma, kurio pagalba sukuojantis plaukus, neiskrisdavo nei vienas plaukelis
. Rezultatai akivaizdus tapo, po 6 men, dabar jau praejo 5 metai, plaukai iki liemens, ju daug ir jie blizga
Dabar atsitiko taip, kad negavau savo serumo, sukuojantis pradejo pestis plaukai, nebesusitvarkiau su jais, pradejau del to pergyventi, jau 2 savaites, kaip jie slenka, kai sukuoju pilnas sepetys lieka, per kelias savaites netekau daugybes plauku, apimtis labai sumazejo
. Beda ta, kad atostogauju sodyboje, nera super priemoniu parduotuviu salia, prisiskaiciau jusu patarimu, ir issitryniau svogunu-cesnaku sultimis, siam kartui po plovimo neiskrito, nei nplaukelio. O grizusi mausiu tiesiai i parduotuve savo serumo.
Vat kaip man atsitiko panorus sutaukyti kelis litus perkant per tarpininke, likau atostogauti be savo priemones, ir per tiek metu isleisti pinigai plaukams paleisti vejais
ir nuotaika sudina.
Beje matau vienos giriate, kitos peikiate ivairias priemones, tai naturalu visoms truksta skirtingu dalyku organizmui, del to skirtingai ir padeda. Mano atveju padejo:
Galvos masazavimas, turbut sutrikusi kraujotaka.
Ampules su placenta, reiskias truko proteinu.
Ir svelnumas plaukams, kadangi anksciau sunkiai sukuodavosi tekdavo pesri, o naudojant seruma tapo slidus ir nesipese.
Ir geriau biotino, kolageno vitaminus nutrilite.