Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Rasytee @ 2011 06 28, 19:28)
gal cia sarmos "papirkti " gal nuejus pas juos butu kitaip  g.gif o tyre daktare ar kokia sarmos pardaveja

tyre butent daktare is Sugiharos... cool.gif nustebau, kad nieko ji man pasakyti negali... tik paklause ka darau kad sustabdyti slinkima ir tiek... geriau is karto ieskoti trihologo ir nevaiksciuoti i jokias Sugiharas...
Atsakyti
Mano plaukai nuo vaikystes buvo labai silpni ir reti. Tapus savarankiskai ir turint savu pajamu emiau savo plaukus stiprinti, geriau vitaminus, valgiau plaukams naudinga maista, kas antra diena trindavau ampulemis galvos oda, manau labiau padejo masazavimas itrinant losjona ampules. Ir kadangi mano plaukai labai puciasi, veliasi ir garbanojasi pradejau naudoti tigi seruma, kurio pagalba sukuojantis plaukus, neiskrisdavo nei vienas plaukelis bigsmile.gif . Rezultatai akivaizdus tapo, po 6 men, dabar jau praejo 5 metai, plaukai iki liemens, ju daug ir jie blizga bigsmile.gif
Dabar atsitiko taip, kad negavau savo serumo, sukuojantis pradejo pestis plaukai, nebesusitvarkiau su jais, pradejau del to pergyventi, jau 2 savaites, kaip jie slenka, kai sukuoju pilnas sepetys lieka, per kelias savaites netekau daugybes plauku, apimtis labai sumazejo verysad.gif . Beda ta, kad atostogauju sodyboje, nera super priemoniu parduotuviu salia, prisiskaiciau jusu patarimu, ir issitryniau svogunu-cesnaku sultimis, siam kartui po plovimo neiskrito, nei nplaukelio. O grizusi mausiu tiesiai i parduotuve savo serumo.
Vat kaip man atsitiko panorus sutaukyti kelis litus perkant per tarpininke, likau atostogauti be savo priemones, ir per tiek metu isleisti pinigai plaukams paleisti vejais verysad.gif ir nuotaika sudina.
Beje matau vienos giriate, kitos peikiate ivairias priemones, tai naturalu visoms truksta skirtingu dalyku organizmui, del to skirtingai ir padeda. Mano atveju padejo:
Galvos masazavimas, turbut sutrikusi kraujotaka.
Ampules su placenta, reiskias truko proteinu.
Ir svelnumas plaukams, kadangi anksciau sunkiai sukuodavosi tekdavo pesri, o naudojant seruma tapo slidus ir nesipese.
Ir geriau biotino, kolageno vitaminus nutrilite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo t@msiaplauke: 02 rugpjūčio 2011 - 20:21
o koks pagrindinis tinkamiausias maisto produktas butu valgyti, kad nepritruktu naudingu medziagu ir neslinktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 08 02, 21:06)
o koks pagrindinis tinkamiausias maisto produktas butu valgyti, kad nepritruktu naudingu medziagu ir neslinktu g.gif

Nera vieno pagrindinio produkto, reikalingas plaukams ne vienas elementas, o daugiau. Kad labai nesiplesciau, stai nuoroda, pakankamai daug produktu ten isvardinta is kuriu galima rinktis sau tinkamus http://bbhair.com/index.php/pageid/615
Atsakyti
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 08 03, 12:01)
Nera vieno pagrindinio produkto, reikalingas plaukams ne vienas elementas, o daugiau. Kad labai nesiplesciau, stai nuoroda, pakankamai daug produktu ten isvardinta is kuriu galima rinktis sau tinkamus http://bbhair.com/index.php/pageid/615

wub.gif oi aciu, kaip issamiai ten viskas 4u.gif
Atsakyti
man labai padeda fitoval kapsulės nuo plaukų slinkimo, net kurso nereikia sugerti ir nustoja slinkti smile.gif
Atsakyti
O as negaliu nepagirti priorin kapsuliu, nuo ju plaukai ne tik nustoja slinkt, bet ir sparciai auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliawarle @ 2011 08 03, 16:31)
O as negaliu nepagirti priorin kapsuliu, nuo ju plaukai ne tik nustoja slinkt, bet ir sparciai auga  smile.gif

Sitos kapsules geros,o kur pirkote jas? As pantogar geriu jau beveik 4men ir nenustoja slinkti plaukai,todel zadu pirkti priorin.
Atsakyti
QUOTE(otje @ 2011 05 15, 18:10)
Sveikutes,

As irgi prisijungsiu prie  jusu klubo. As kaip ir visos jus su tapacia slenkanciu plauku problema, ko tik nedariau ir sampunus pirkau ir vitaminus ryjau ir tt.
Pries pora savaiciu man i rankas netiketai vienas straipsnis pakliuvo apie sampunus ir muilus. perskaicius ji pradejau internete ieskoti apie sudedamasias dalis, t.y. sodium lauryl sulfite ir sodium laureth sulfate, tai kai perskaiciau vien nuo informacijos plaukai pradejo dar labiau kristi  blink.gif . Nusprendziau ieskoti produktu be tu sudedamuju daliu, bet mano didziuliam nusivylimui as dar neradau nei vieno sampuno ar duso zele pe tu ingredientu......

as tokius sampunus siunciuosi is iherbo puslapio. tikrai daug yra sampunu be parabenu ir sulfatu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 06 28, 21:37)
sveikos,

Jau ir aš pradėjau galvoti , kad reiktų išsitirti dėl masiško plaukų slinkimo geri metai, bet išbandžiau vieną kaukę ir plaukai nustojo slinkti ( po 300-500 plaunant) !!!

citrina+ medus- trinys + 2 kapsulės B complex

Nuotaika iškart superinė !
rekomenduoju  pabandyt ir parašyt koks poveikis  jums !!! bigsmile.gif

Sakykit, o jus kaip ten duse suskaiciuojat?smile.gif
Atsakyti
as nuo plauku slinkimo naudoju dzintars balzama ir varnalesu lieju. Nuo balzamo atrodo iskart po panaudojimo dar daugiau plauku iskrenta. bet ilgiau panaudojus matomi labai geri rezultatai - plaukai nustoja slinkti, ir eziukas auga.
Atsakyti
išbandžiau vieną kaukę ir plaukai nustojo slinkti ( po 300-500 plaunant) !!!

citrina+ medus +trinys + 2 kapsulės B complex

Sakykit, o jus kaip ten duse suskaiciuojat?

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Jau džiovinant plaukus porą kartų nepatingėt suskaičiuot iškritusius reikėjo ir tiek rolleyes.gif Buvo virš 350 plaukų + beplaunant apie 100 iškrisdavo tikrai.

Atsakyti