Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi smile.gif
Plaukai labai slinko, nežinojau net, ką daryti.. Po to tiesiog nebepajėgiau su tuo kovoti ir nusprendžiau, kad reikia pabandyti kurį laiką nieko nenaudoti. schmoll.gif Apsiribojau šampūnu ir balzamu bei valgiau visokius produktus, kurie, įvairių žmonių teigimu, turi sustiprinti plaukus... Ir pavyko tongue.gif Slinkimas pradėjo mažėti, o dabar jau plaukai stiprūs kaip niekad smile.gif dar kartas nuo karto vis naudoju alyvuogių aliejaus kaukę, o daugiau nieko...
Toks įspūdis, kad kartais mūsų plaukai slinkti gali ne vien dėl to, kad susilpnėja, kas atsitinka dažniausiai dėl vidinių organizmo procesų, bet dar ir dėl to, kad perkrauname galvą nežinia kokiais produktais ir jų tiek daug, kad ir noro padėti, plaukui tik pakenkiame. Taigi mano patarimas Jums visos būtų atkreipti dėmesį į savo mitybą ir vidinį organizmo mechanizmą - jei ten kažkas blogai, kas paveikia ir plaukus, nesitikėkite, kad išorinės priemonės greitai ir lengvai pataisys situaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natali77 @ 2011 06 16, 06:44)
Labas, atsiprasau kad isikisu, bet kaukes jokiais budais negalima laikyti taip ilgai. As kadaise pati padovanojau sau plauku slinkima laikydama kaukes be galo ilgai, galvojau kad taip geriau plaukus pamaitinsiu. Kirpeja man aiskino kodel taip atsitiko, bet dabar nepasakysiu, bijau nusisneketi.

gali buti, nes pirktines kaukes uzsidedavau nakciai na ryte tik praskalauji ir tikrai plaukai pagrazeja, o va namine visdelto surizikavau palaikyt per nakti ir plaukai kaip siaudai g.gif arba pati kauke netiko (dejau kiausinio tryni, ricinos alieju ir majoneza ) nesiderina gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serein @ 2011 06 16, 10:01)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi  smile.gif
Plaukai labai slinko, nežinojau net, ką daryti.. Po to tiesiog nebepajėgiau su tuo kovoti ir nusprendžiau, kad reikia pabandyti kurį laiką nieko nenaudoti.  schmoll.gif Apsiribojau šampūnu ir balzamu bei valgiau visokius produktus, kurie, įvairių žmonių teigimu, turi sustiprinti plaukus... Ir pavyko  tongue.gif  Slinkimas pradėjo mažėti, o dabar jau plaukai stiprūs kaip niekad  smile.gif  dar kartas nuo karto vis naudoju alyvuogių aliejaus kaukę, o daugiau nieko...
Toks įspūdis, kad kartais mūsų plaukai slinkti gali ne vien dėl to, kad susilpnėja, kas atsitinka dažniausiai dėl vidinių organizmo procesų, bet dar ir dėl to, kad perkrauname galvą nežinia kokiais produktais ir jų tiek daug, kad ir noro padėti, plaukui tik pakenkiame. Taigi mano patarimas Jums visos būtų atkreipti dėmesį į savo mitybą ir vidinį organizmo mechanizmą - jei ten kažkas blogai, kas paveikia ir plaukus, nesitikėkite, kad išorinės priemonės greitai ir lengvai pataisys situaciją  4u.gif

O gal galima sužinoti, kokia toji ypatinga mityba, padedanti stiprinti plaukučius? 4u.gif
Atsakyti
O ka daryt jei pats plaukas labai isplonejo ir kodel taip buna? vitaminu truksta? g.gif
Atsakyti
pabandykite pagerti nakvisu alieju kokius 3men.tikrai rezultatas nustebins ir plaukuciau ir naguciai atsigaus
Atsakyti
Mano irgi labai slenka plaukai. Užsirašiau į Sugiharą pasidaryti plauko tyrimą. Gal kas jau ten darėtės ir galite pasakyti, ar verta ten darytis ir ar iš viso verta darytis tokį plaukų tyrimą? Ar aš neišmesiu kaip sakoma pinigų į balą veltui? Labai prašau padėkit, nes jau nebežinau ką daryti, nes tuoj liksiu plika
Atsakyti
Stai ka radau viename puslapyje apie plauku slinkima ir budus issitirti del ko jis atsirado. Dalinuosi:
Slenka plaukai, veidą beria (ypač smakro sritį merginoms)...
Į kokius gydytojus kreiptis?
Pirmiausiai turime apibrėžti, kas yra plaukų slinkimas - normaliai žmogui per parą
iškrenta ~100 plaukų. Slinkimas fiksuojamas, jeigu per parą iškrenta 300
ir daugiau plaukų. Tiesiog reikia surinkti per parą iškritusius plaukus
...ir juos suskaičiuoti.
Taigi, Jūsų iškritusių plaukų skaičius viršijo 300 ne vieną kartą, o smakrą beria ne tik prieš menstruacijas (kas, deja, yra normalu). Reikalas rimtas,reikia kreiptis į gydytojus:
1) ginekologą: atliekame echoskopiją, ar nėra vidinių organų pakitimų ir
prašome siuntimo testosterono tyrimui (mokamas). Jei viršyta vyriškojo
hormono norma, Jums greičiausiai pasiūlys oralinius kontraceptikus. Ignoruojant šią problemą, plaukų slinkimas ir spuogai gali tapti lengviausia pasekme. Taip pat apie testosterono perteklių gali signalizuoti padidėjęs plaukuotumas moterims nebūdingose vietose, padidėjęs veido bei galvos odos riebumas.
2) endokrinologas: skydliaukės echoskopija ir hormono tyrimas (mokamas). Šiuo atveju plaukų slinkimas - rimto sveikatos sutrikimo "aisbergo viršūnė". Deja, jis paskutiniu metu yra labai dažnas.
3) dermatologas: prašome siuntimo bendram kraujo tyrimui, geležies atsargų tyrimui (skiriasi nuo paprasto geležies tyrimo, mokamas), demodex'o (erkutės) bei sunkiųjų metalų tyrimui (Vilniuje mokamai atlieka Grybo klinika).
Kai organizme yra sunkiųjų metalų perteklius, pradeda slinkti viso kūno plaukai (taip pat antakiai ir blakstienos).
Tiesiog gyvenant mieste (nedirbant su sunkiaisiais metalais) galima "surinkti" organizme švino kiekį, 3 kartus viršijantį normą.
Jeigu gaunate receptą kremui ar tepalui, prieš perkant pasitikrinkite jo sudėtį www.cosmeticdatabase.com
P.S. Jeigu gydytojas klausia, "Ar Jūs ieškote ligų?...", iškart keiskite gydytoją.
Dermatologas PRIVALO (!) skirti Jums tyrimus, o ne tepalus pirmo vizito metu.
Deja, tokių neprofesionalų neretai tenka sutikti.
Atsakyti
QUOTE(zilkonas @ 2011 06 21, 09:39)
Mano irgi labai slenka plaukai. Užsirašiau į Sugiharą pasidaryti plauko tyrimą. Gal kas jau ten darėtės ir galite pasakyti, ar verta ten darytis ir ar iš viso verta darytis tokį plaukų tyrimą? Ar aš neišmesiu kaip sakoma pinigų į balą veltui? Labai prašau padėkit, nes jau nebežinau ką daryti, nes tuoj liksiu plika

ir kaip tie tyrimai? ka skyre? ka papasakojo? mastau ir as eiti
Atsakyti
mano plaukų slinkimas buvo nulemtas hormonų svyravimo, todėl su tuo net nebuvo kaip kovoti, ačiū Dievui, viskas savaime liovėsi.
Iš tiesų pirmiausia, prieš pradėdamos vartoti visokius papildus ar pilti šampūnus, išsiaiškinkit plaukų slinkimo priežastis.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 06 27, 19:34)
ir kaip tie tyrimai? ka skyre? ka papasakojo? mastau ir as eiti

atliko man ta tyrima nemokamai - buvo Sarmoj kazkokia akcija, is Sugiharos atvaziavo su aparatu, nemokamai siurejo plaukus, reikejo tik uzsiregistruotis. Tai gerai, kad nemokamai konsultavo, nes butu pinigai i bala... schmoll.gif tiek ir galejo pasakyti, taip matosi, kad jusu plaukai slenka. Kol ziurejo, tol aiskino, kad nei kaukes nei sampunai neduos cia dideles naudos. o kai atlyko tyrima liepe nupirkti ju visa linija plaukams - sampunai, kauke, losjonai bei ampules biggrin.gif nieko naujo nesuzinojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2011 06 28, 16:20)
atliko man ta tyrima nemokamai - buvo Sarmoj kazkokia akcija, is Sugiharos atvaziavo su aparatu, nemokamai siurejo plaukus, reikejo tik uzsiregistruotis. Tai gerai, kad nemokamai konsultavo, nes butu pinigai i bala...  schmoll.gif  tiek ir galejo pasakyti, taip matosi, kad jusu plaukai slenka.  Kol ziurejo, tol aiskino, kad nei kaukes nei sampunai neduos cia dideles naudos. o kai atlyko tyrima liepe nupirkti ju visa linija plaukams - sampunai, kauke, losjonai bei ampules  biggrin.gif  nieko naujo nesuzinojau  lotuliukas.gif

gal cia sarmos "papirkti " gal nuejus pas juos butu kitaip g.gif o tyre daktare ar kokia sarmos pardaveja
Atsakyti
sveikos,

Jau ir aš pradėjau galvoti , kad reiktų išsitirti dėl masiško plaukų slinkimo geri metai, bet išbandžiau vieną kaukę ir plaukai nustojo slinkti ( po 300-500 plaunant) !!!

citrina+ medus- trinys + 2 kapsulės B complex

Nuotaika iškart superinė !
rekomenduoju pabandyt ir parašyt koks poveikis jums !!! bigsmile.gif
Atsakyti