Aš ir jau nebežinau, ką daryti Beveik visad pas mane tie plaukai paslinkdavo, kartais daugiau, kartais mažiau. Bet niekada neslinko taip, kaip pastaruosius pora mėnesių Siaubas ima, didžiuliais kuokštais, per visą ilgį plaukai krenta... Buvo mane ligos užpuolę, darė kraujo tyrimą, tai pastebėjo gydytoja, kad hemoglobinas ant ribos jau toks, tada man susišvietė, kad čia gal nuo to Bet po kurio laiko dar kartą pasidariau tyrimą ir paaiškėjo, kad viskas susitvarkė Išskyrus plaukus, kurie ir toliau sėkmingai krenta... Nežinau, ko griebtis Skaičiau temas apie slinkimą, bet niekaip nepavyksta išsirinkti kažkokių vitaminų, nes vienom jie padeda, kitos sako, kad jokios naudos nedavė. Žodžiu, teks spėjimo būdu kažką pirkti ir kuo greičiau, nes jau verkt norisi
Pas mane tas pats, ryt važiuoju Pantoginaro pirkti. Išbandyta daug visko...
Paskutinis bandymas kosmetinis žibalas. Nežinau kaip kitom, bet aš po jo išvis be plaukų liksiu.
Paskutinis bandymas kosmetinis žibalas. Nežinau kaip kitom, bet aš po jo išvis be plaukų liksiu.
Pasidalinsiu patirtimi.
Ir man plaukai labai slinko nezinau ar sutapimas, ar ne, bet pradejus naudoti ekologiskus sampunus ir kondicionierius- plaukai nustojo slinkti- net pavasari, kai plaukai naturaliai turi paslinkti- man slinko ganetinai mazai- net mano kirpeja stebejosi.
Na, ekologiskus sampunus naudoju jau kokia puse metu. Gal kuriai ir pades?
Ir man plaukai labai slinko nezinau ar sutapimas, ar ne, bet pradejus naudoti ekologiskus sampunus ir kondicionierius- plaukai nustojo slinkti- net pavasari, kai plaukai naturaliai turi paslinkti- man slinko ganetinai mazai- net mano kirpeja stebejosi.
Na, ekologiskus sampunus naudoju jau kokia puse metu. Gal kuriai ir pades?
QUOTE(Dine @ 2011 06 03, 18:58)
Gal kuriai ir pades?
Plaukams irgi naudoju ekologišką kosmetiką, nepadeda, vis tiek slenka.
Man labai padėjo nuo plaukų slinkimo šitas šampūnas su kofeinu
http://i.ebayimg.com/24/!B,v7WdQBWk~...wP3vGQ~~_35.JPG
Jo yra vaistinėse
http://i.ebayimg.com/24/!B,v7WdQBWk~...wP3vGQ~~_35.JPG
Jo yra vaistinėse
QUOTE(Twista @ 2011 06 02, 17:21)
Aš ir jau nebežinau, ką daryti Beveik visad pas mane tie plaukai paslinkdavo, kartais daugiau, kartais mažiau. Bet niekada neslinko taip, kaip pastaruosius pora mėnesių Siaubas ima, didžiuliais kuokštais, per visą ilgį plaukai krenta... Buvo mane ligos užpuolę, darė kraujo tyrimą, tai pastebėjo gydytoja, kad hemoglobinas ant ribos jau toks, tada man susišvietė, kad čia gal nuo to Bet po kurio laiko dar kartą pasidariau tyrimą ir paaiškėjo, kad viskas susitvarkė Išskyrus plaukus, kurie ir toliau sėkmingai krenta... Nežinau, ko griebtis Skaičiau temas apie slinkimą, bet niekaip nepavyksta išsirinkti kažkokių vitaminų, nes vienom jie padeda, kitos sako, kad jokios naudos nedavė. Žodžiu, teks spėjimo būdu kažką pirkti ir kuo greičiau, nes jau verkt norisi
LABA DIENA AS GALECIAU PAREKOMENDUOTI,GOLDWELL SAMPUNA AMPULES IR AKTIVATORI(PURSKIKLIS)KOMPLEKTA.JO UZTENKA NUO 3SAVAICIU IKI 6 SAVAICIU .JAI LABAI STIPREI SLENKA NAUDUOTI PO 2 APPULES I SAVAITE JAI NELABAI STIPRAI PO1 AMPULE.AKTIVATORIUS SKATINA PLAUKU AUGIMA TUO PAT IR PADEDA STAPDYTI PLAUKU SLINKIMA.MAN SIOS PREMONES LABAI PATIKO DAUK KAM NUSTOJO SLINKTI PLAUKAI,VIENEMS PRADZIOJ SUMSZEJO SLINKIMAS PO TO NUSTOJO ,KITIEMS JAU PO 1 KURSO NUSTOJO PRIKLAUSO KAIP STIPRIAIIR SENAI SLENKA.KAI KAM PRIREIKIE 3 KURSU.BET DAZNIAUSIAI UZTENKE1-2 KURSU.JAI GALEMYBES LEIDZIA TIKRAI NEPAMAISYTU IR BUTU IDEALU +VARTUOTI VITAMINU SKIRTU PLAUKAMS (PVZ.VISION CHEVITON AR KOKIU NORS KITU)
Nežinau, gal kam ir padeda visi tie trynimaiir vitaminai, bet daugumai, kaip matau, tikrai ne. Man nepadeda niekas. O Pantogar pirkimas, tai tik metimas pinigų į balą. Taip, nuo jo auga plaukai, bet vės staigiai iškrenta..
Sveikutės, aš galiu papasakot kas padėjo man, kažkada tikrai labai padėdavo žibalas kosmetinis, bet pastaruoju metu jo nenaudojau, kai ėmiau nenaudot visų produktų su nafta taigi paskutiniu metu plaukučius slinkimo atveju 3-4 kartus prasiplaunu vietoj šampūno su Afrikietišku juoduoju muilu (tiesa, tinka jis nevisiem, gali plaukai atrodyt kaip riebaluoti, bet manau verta pakentėti). Taip slinkimas bent jau man baigiasi
sveikos visos ir as turiu ta pacia beda ir jau nzn ko griebtis per menesi isslinko kokia trecdalis mano plauku reikia isvalyti sukas besisukuojant kad normaliai galeciau issisukuoti plaukai tiesiog byra tik perbraukus ranka plaukus iskrenta sruoga suprantu gal cia man po gimdymo jie slenka bet tikrai negali taip ziauriai, taip iseina dar du menesiai ir plika liksiu vos ne vos gavai ricinu aliejaus tai darysiu kauke ir to aliejaus kiausinio trynio majonezo ir medaus... ir girdejau kad reik pries maudantis galva itrinti druska, gal dar kas kokiu liaudisku metodu zinot? esu uk tai va tokiu kaip cemeryciu vandens ir kt net neisivaizduoju kur ieskot
ir dar kas dedates namines kaukes, ar galima jas laikyti per visa nakty? neprarugs ten koks kiausinis? blogiau nebus?
ir gal kas zinot kas ko veiksmingo uk?
ir dar kas dedates namines kaukes, ar galima jas laikyti per visa nakty? neprarugs ten koks kiausinis? blogiau nebus?
QUOTE(Sulu @ 2011 05 03, 14:58)
Pabandysiu tą aliejų mišinį, kurio receptą idėjote praeitoje temoje,nemanau, kad pakenks.
Koks čia mišinys? Kažkaip neužmačiau aš jo..
QUOTE(*Nikė* @ 2011 05 01, 08:47)
Gal ir pigiau, bet neaišku kokius eterinius aliejus naudoja.
O jei kam įdomu, buvo tokia studija išleista susijusi su alopecija (žiaurus plaukų slinkimas), tai ten taikė aromaterapiją- naudojo 2 bazinius aliejus (jojobos ir vynuogių) ir eterinius aliejus (čiobrelių, rozmarinų, levandų, eukalipto ir kt.).
http://www.stophairl...romatherapy.htm - kas supranta angliškai.
Pati planuoju kada pasidaryti tokį mišinį, manau jei jau žmonėms padeda su tokiomis problemomis, tai manau ir man padės greičiau užsiauginti..
O jei kam įdomu, buvo tokia studija išleista susijusi su alopecija (žiaurus plaukų slinkimas), tai ten taikė aromaterapiją- naudojo 2 bazinius aliejus (jojobos ir vynuogių) ir eterinius aliejus (čiobrelių, rozmarinų, levandų, eukalipto ir kt.).
http://www.stophairl...romatherapy.htm - kas supranta angliškai.
Pati planuoju kada pasidaryti tokį mišinį, manau jei jau žmonėms padeda su tokiomis problemomis, tai manau ir man padės greičiau užsiauginti..
Čia pačiai reikia susimakaluoti Prisipažinsiu, kad pati tokio mišinio dar nesusimaišiau,bet per atostogas pabandysiu
Papildyta:
QUOTE(nuomone84 @ 2011 06 14, 12:42)
Koks čia mišinys? Kažkaip neužmačiau aš jo..
QUOTE(Skirgute @ 2011 06 14, 00:54)
sveikos visos ir as turiu ta pacia beda ir jau nzn ko griebtis per menesi isslinko kokia trecdalis mano plauku reikia isvalyti sukas besisukuojant kad normaliai galeciau issisukuoti plaukai tiesiog byra tik perbraukus ranka plaukus iskrenta sruoga suprantu gal cia man po gimdymo jie slenka bet tikrai negali taip ziauriai, taip iseina dar du menesiai ir plika liksiu vos ne vos gavai ricinu aliejaus tai darysiu kauke ir to aliejaus kiausinio trynio majonezo ir medaus... ir girdejau kad reik pries maudantis galva itrinti druska, gal dar kas kokiu liaudisku metodu zinot? esu uk tai va tokiu kaip cemeryciu vandens ir kt net neisivaizduoju kur ieskot
Labas, atsiprasau kad isikisu, bet kaukes jokiais budais negalima laikyti taip ilgai. As kadaise pati padovanojau sau plauku slinkima laikydama kaukes be galo ilgai, galvojau kad taip geriau plaukus pamaitinsiu. Kirpeja man aiskino kodel taip atsitiko, bet dabar nepasakysiu, bijau nusisneketi.