dėl sls, tai aš jau porą metų naudoju šampūnus be tų brudų. Esu alergiška konservantams ir visokioms cheminėms kosmetinėms "gėrybėms", todėl galiu naudoti tik tai, kas iš natūralių medžiagų padaryta. Įtariu, kad dėl tos pačios alergijos ir šampūnai prisidėjo prie plaukų slinkimo.
Man plaukai baisiai pradėjo slinkti studijų metu -stresas, prasta ir nereguliari mityba, nuovargis... slinkdavo tiesiog kuokštais, pasišukuodavau ir jau žiūrėk kilimėlis po kojom
Dabar naudoju vitaminus, stengiuosi prisižiūrėt mitybą, mažiau stresuot ir pervargt, pradėjau tuo tikslu jogą lankyti. Nenaudoju be rimto reikalo visokių ten lakų ir putų, palepinu plaukus kaukėmis, džiovintuvą padorų nusipirkau (nuo jo nei slenka mažiau, nei auga labiau, tiesiog patys plaukai geriau atrodo). Po truputį tvarkosi reikalai, labai iš lėto, bet tvarkosi. Į žiemos galą visai buvo nustoję slinkti plaukai, dabar vėl truputį slenka daugiau, matyt dėl pavasario. Dar ir vizualizacijos principą bandau prisitaikyti -kai su odos problemom kovojau, padėjo, tai tikiuosi ir su plaukais pavyks
Žodžiu, stengiuosi daryt ką tik galiu, kad susigražinčiau normalius plaukus ir nebereiktų kirptis trumpai