Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(otje @ 2011 05 15, 12:10)
Nusprendziau ieskoti produktu be tu sudedamuju daliu, bet mano didziuliam nusivylimui as dar neradau nei vieno sampuno ar duso zele pe tu ingredientu......

Nereiktų pasiduoti nebūtinai pagrįstais bauginimais ax.gif O jei jau SLES toks baisus pasirodė, toli žvalgytis nereikia, yra tikrai šampūnų be jo, pvz., lietuviškas Rasos švelnus vaistažolių šampūnas.
Atsakyti
Daug čia diskutuota apie biotiną, kur jo rasti ir t.t.
Čia galit pasiskaitykit kur jo yra (ypač apie žalius kiaušinius). wink.gif

http://www.gaspadine...minas_b7_h.html
Atsakyti
dėl sls, tai aš jau porą metų naudoju šampūnus be tų brudų. Esu alergiška konservantams ir visokioms cheminėms kosmetinėms "gėrybėms", todėl galiu naudoti tik tai, kas iš natūralių medžiagų padaryta. Įtariu, kad dėl tos pačios alergijos ir šampūnai prisidėjo prie plaukų slinkimo.
Man plaukai baisiai pradėjo slinkti studijų metu -stresas, prasta ir nereguliari mityba, nuovargis... slinkdavo tiesiog kuokštais, pasišukuodavau ir jau žiūrėk kilimėlis po kojom doh.gif
Dabar naudoju vitaminus, stengiuosi prisižiūrėt mitybą, mažiau stresuot ir pervargt, pradėjau tuo tikslu jogą lankyti. Nenaudoju be rimto reikalo visokių ten lakų ir putų, palepinu plaukus kaukėmis, džiovintuvą padorų nusipirkau (nuo jo nei slenka mažiau, nei auga labiau, tiesiog patys plaukai geriau atrodo). Po truputį tvarkosi reikalai, labai iš lėto, bet tvarkosi. Į žiemos galą visai buvo nustoję slinkti plaukai, dabar vėl truputį slenka daugiau, matyt dėl pavasario. Dar ir vizualizacijos principą bandau prisitaikyti -kai su odos problemom kovojau, padėjo, tai tikiuosi ir su plaukais pavyks biggrin.gif Žodžiu, stengiuosi daryt ką tik galiu, kad susigražinčiau normalius plaukus ir nebereiktų kirptis trumpai doh.gif
Atsakyti
Ka tik nebuvau isbandzius nuo plauku slinkimo, ivairiausias kaukes tepiau, brangiausius sampunus naudojau, aliejukais tepiau, nieko taip nepadejo kaip vitaminai PANTOGAR, aisku menesi pavartojus rezultato jokio kaip ir nesimate, bet po ilgesnio vartojimo (vartojimo terminas nurodytas nuo 3iki 6men) plauku struktura pagerejo, bei nustojo slinkti...Tik gaila, kad nustojus juos gert, o praejo jau ilgokai, jau ir metai kokie bus, plaukuciai vel pasidare silpnesni ir slinkti pradeda. Matyt cia kazkur isvidaus nera gerai ar stresas, todel ir slenka, o vitaminuose kazkokios reikalingos matyt medziagos....Na, reikia vel kursa praeit su tais vitaminiukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2011 05 18, 02:57)
dėl sls, tai aš jau porą metų naudoju šampūnus be tų brudų. Esu alergiška konservantams ir visokioms cheminėms kosmetinėms "gėrybėms", todėl galiu naudoti tik tai, kas iš natūralių medžiagų padaryta. Įtariu, kad dėl tos pačios alergijos ir šampūnai prisidėjo prie plaukų slinkimo.
Man plaukai baisiai pradėjo slinkti studijų metu -stresas, prasta ir nereguliari mityba, nuovargis... slinkdavo tiesiog kuokštais, pasišukuodavau ir jau žiūrėk kilimėlis po kojom  doh.gif 
Dabar naudoju vitaminus, stengiuosi prisižiūrėt mitybą, mažiau stresuot ir pervargt, pradėjau tuo tikslu jogą lankyti. Nenaudoju be rimto reikalo visokių ten lakų ir putų, palepinu plaukus kaukėmis, džiovintuvą padorų nusipirkau (nuo jo nei slenka mažiau, nei auga labiau, tiesiog patys plaukai geriau atrodo). Po truputį tvarkosi reikalai, labai iš lėto, bet tvarkosi. Į žiemos galą visai buvo nustoję slinkti plaukai, dabar vėl truputį slenka daugiau, matyt dėl pavasario. Dar ir vizualizacijos principą bandau prisitaikyti -kai su odos problemom kovojau, padėjo, tai tikiuosi ir su plaukais pavyks  biggrin.gif  Žodžiu, stengiuosi daryt ką tik galiu, kad susigražinčiau normalius plaukus ir nebereiktų kirptis trumpai  doh.gif

Kai vizualizuojat tai ką įsisvaizduojat? 4u.gif Aš irgi bandau pritaikyti, bet kažkodėl nesigaunas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 05 18, 11:49)
Kai vizualizuojat tai ką įsisvaizduojat? 4u.gif  Aš irgi bandau pritaikyti, bet kažkodėl nesigaunas.. doh.gif

photoshop'u prie savo nuotraukos pridėjau gražius ilgus plaukus, tokius, kokius norėčiau turėti, ir kiekvieną kartą kai prisėdu prie kompo bent trumpai pasižiūriu į tą nuotrauką, kartoju sau, kad va kokie gražūs ir stiprūs mano plaukai. Skamba trenktai gal, bet man vizualizacijos labai daug teigiamų pokyčių atnešė, tai tikiuosi kad ir dėl plaukų pasiteisins.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2011 05 18, 13:30)
photoshop'u prie savo nuotraukos pridėjau gražius ilgus plaukus, tokius, kokius norėčiau turėti, ir kiekvieną kartą kai prisėdu prie kompo bent trumpai pasižiūriu į tą nuotrauką, kartoju sau, kad va kokie gražūs ir stiprūs mano plaukai. Skamba trenktai gal, bet man vizualizacijos labai daug teigiamų pokyčių atnešė, tai tikiuosi kad ir dėl plaukų pasiteisins.

Šaunu thumbup.gif reiks ir man taip pasidaryti. smile.gif dar labai svarbu yra įsijautimas, ta prasme, reikia jausti jų ilgį, sunkumą, kai vėjas juos kedena ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, tiesiog noreciau nuraminti mamytes, kurioms po gimdymo slenka plaukai. Man pradejo slinkti praejus 2 men. po gimdymo ir slinko puse metu, gal dar ir ilgiau. Ir slinko ziauriai, kuokstais, ne tik plaunant galva, bet perbraukus ranka per galva, saujoje likdavo kuokstas plauku. Isbandziau viska, ka tik radau siame forume - kaukes (nuo svogunu kaukes dar pora menesiu dvokiau kaip kiausiniene:)), vitaminai, enddkrinologas (po jo israsytu hormonu eme trukti pieno, tad nutraukiau kursa). Niekas nepadejo, pradejo matytis plike (neperdedu:)). Buvo plaukai iki juosmens, bet neapsikentusi nusikirpau visai trumpai. Ir nesigailiu:) Dabar mano mergytei 1 m. ir vis dar ja maitinu, taciau plaukai nerealiai atsigavo. Plikos vietos uzsipilde, ir nors dar slenka plaukai, bet jau nezymiai, o nuo gausiu kaukiu jie sustorejo ir atsigavo spalva. Tad dideliausios kantrybes visoms, tikrai neliksit plikos, nors pati ilga laika to bijojau:) Ir negailekit tu savo kasu - kirpkit, isbandykit naujas sukuosenas, plaukai greit ataugs, o su trumpais plaukais auginant vaika ir patogiau, ir ne taip jauciasi tas slinkimas.
Atsakyti
QUOTE(konkon @ 2011 05 20, 12:38)
Sveikos, tiesiog noreciau nuraminti mamytes, kurioms po gimdymo slenka plaukai. Man pradejo slinkti praejus 2 men. po gimdymo ir slinko puse metu, gal dar ir ilgiau. Ir slinko ziauriai, kuokstais, ne tik plaunant galva, bet perbraukus ranka per galva, saujoje likdavo kuokstas plauku. Isbandziau viska, ka tik radau siame forume - kaukes (nuo svogunu kaukes dar pora menesiu dvokiau kaip kiausiniene:)), vitaminai, enddkrinologas (po jo israsytu hormonu eme trukti pieno, tad nutraukiau kursa). Niekas nepadejo, pradejo matytis plike (neperdedu:)). Buvo plaukai iki juosmens, bet neapsikentusi nusikirpau visai trumpai. Ir nesigailiu:) Dabar mano mergytei 1 m. ir vis dar ja maitinu, taciau plaukai nerealiai atsigavo. Plikos vietos uzsipilde, ir nors dar slenka plaukai, bet jau nezymiai, o nuo gausiu kaukiu jie sustorejo ir atsigavo spalva. Tad dideliausios kantrybes visoms, tikrai neliksit plikos, nors pati ilga laika to bijojau:) Ir negailekit tu savo kasu - kirpkit, isbandykit naujas sukuosenas, plaukai greit ataugs, o su trumpais plaukais auginant vaika ir patogiau, ir ne taip jauciasi tas slinkimas.

plaukų ilgis šiaip jau nelabai turi įtakos jų slinkimui..be to, plaukų slinkimas yra 21 amžiaus bėda ir pasakymas, kad nesinervuokit, nes nenupliksit, nes aš nenuplikau - irgi nelabai argumentuotas:)
Atsakyti
Man nuo slinkimo padeda taukmedžio+kokosų aliejaus kaukė ir dar nusipirkau is Sekrety Babushki Agafi serijos kazkoki su cili pipirais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 20, 13:49)
plaukų ilgis šiaip jau nelabai turi įtakos jų slinkimui..be to, plaukų slinkimas yra 21 amžiaus bėda ir pasakymas, kad nesinervuokit, nes nenupliksit, nes aš nenuplikau - irgi nelabai argumentuotas:)

Visai sutinku - plauku ilgis neturi itakos slinkimui, bet kai slenka plaukai iki juosmens - ne koks vaizdelis. Trumpi plaukai, susiduriant su tokia problema, tiesiog patogiau, ir mano atveju, as ne taip nervinausi, nes nebuvo taip pastebima, kaip kad sauja ilgu plauku. Ir nemanykit, kad jau taip paprasta buvo atsisakyti ilgu savo sruogu... O del argumentu - na taip, kiekvieno atvejis skirtingas, bet siuo atveju tiesiog paguost norejau, nes savu laiku pati ieskojau paguodos:) Kai plaukai slenka, argumentai kartais nepadeda:)
Atsakyti
Praeitą žiemą baisiai slinko plaukai. Padėjo lietuviškas Rasos šampūnas nuo slinkimo (su kofeinu sudėty). Kartu naudojau ir maitinantį balzamą, kad geriau šukuotųsi. Plaunu galvą kasdien. Po savaitės nustojo. Bandžiau pakeist šampūną, vėl slinkt ėmė. Taip visą žiemą ir ploviau. Paskui nustojo. Dabar plaunu paprastu Natura Siberica.
Atsakyti