QUOTE(Sulu @ 2011 05 01, 18:18)
Jie nesivargina kraujo tyrimu atlikt, skiria vitaminu ar raminanciu zoleliu,nes "del nervu"slenka.
nenoriu burbet, bet taip jau yra.
nenoriu burbet, bet taip jau yra.
Na jo, su tokiais gydytojais.. Pas mane buvo panaši situacija. Eidavau, pas gydytojus sakydama slenka plaukai ir sededavau, laukdavau kol ką pasiūlys. O jie tik paklausinėdavo ar šeimoje pas ką yra problemos su plaukais, o kai sužinodavo, kad pas mamą labai blogai su plaukais, tai iškart- paveldima. Ir viskas. Net nebandydavo įsigilinti, nei kada pas mamą ar pas mane viskas prasidėjo, išrašydavo pantogar ar dar kokių ir viskas. O va, "profė" endokrinologė, tai mane apkaltino, kad esu vos ne durnė. kad plaukus kasdien plaunu su šampūnais. Pasiūlė plauti su duona ir rečiau. na ne esmė, kad aš tų kaukių kiek darydavaus, nenaudodavau 'šiurkščių' šampūnų ir pan. o kad ir plaukai išsiplovus susiriebindavo jau po poros valandų..
Jums siūlyčiau eiti naglai per gydytojus, ir nelaukti, kol taip plaukai išslinks, kad teks tokkias priemones pirktis už tokias kainas..
O dėl streso, tai nežinau, ar jums padės, nes pati dar nebandžius, bet žadu vasarą pradėti lankyti jogą ar meditaciją, sako labai padeda žmonėms kovoti su stresu..