Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Sulu @ 2011 05 01, 18:18)
Jie nesivargina kraujo tyrimu atlikt, skiria vitaminu ar raminanciu zoleliu,nes "del nervu"slenka. doh.gif
nenoriu burbet, bet  taip jau yra.

Na jo, su tokiais gydytojais.. Pas mane buvo panaši situacija. Eidavau, pas gydytojus sakydama slenka plaukai ir sededavau, laukdavau kol ką pasiūlys. O jie tik paklausinėdavo ar šeimoje pas ką yra problemos su plaukais, o kai sužinodavo, kad pas mamą labai blogai su plaukais, tai iškart- paveldima. Ir viskas. Net nebandydavo įsigilinti, nei kada pas mamą ar pas mane viskas prasidėjo, išrašydavo pantogar ar dar kokių ir viskas. O va, "profė" endokrinologė, tai mane apkaltino, kad esu vos ne durnė. kad plaukus kasdien plaunu su šampūnais. Pasiūlė plauti su duona ir rečiau. na ne esmė, kad aš tų kaukių kiek darydavaus, nenaudodavau 'šiurkščių' šampūnų ir pan. o kad ir plaukai išsiplovus susiriebindavo jau po poros valandų.. doh.gif
Jums siūlyčiau eiti naglai per gydytojus, ir nelaukti, kol taip plaukai išslinks, kad teks tokkias priemones pirktis už tokias kainas..
O dėl streso, tai nežinau, ar jums padės, nes pati dar nebandžius, bet žadu vasarą pradėti lankyti jogą ar meditaciją, sako labai padeda žmonėms kovoti su stresu.. ax.gif
Atsakyti
Man aną vasarą išslinko koks trečdalis plaukų, tiesiog kuokštais eidavo verysad.gif ėjau per gydytojus, bet viskas buvo tvarkoj, ir kraujas, ir skydliaukė. Poto supratau kad turbūt dėl KT metimo. Per metus priaugo naujų plaukų tiek, kad net negaliu palaidais vaikščiot - tie sprindžio dydžio nauji plaukai styro į visas puses biggrin.gif dabar vėl slenka, bet jau ne taip žiauriai, spėju dėl pavasario gal, gal vitaminų trūksta..
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 01, 18:03)
Man aną vasarą išslinko koks trečdalis plaukų, tiesiog kuokštais eidavo  verysad.gif ėjau per gydytojus, bet viskas buvo tvarkoj, ir kraujas, ir skydliaukė. Poto supratau kad turbūt dėl KT metimo. Per metus priaugo naujų plaukų tiek, kad net negaliu palaidais vaikščiot - tie sprindžio dydžio nauji plaukai styro į visas puses  biggrin.gif dabar vėl slenka, bet jau ne taip žiauriai, spėju dėl pavasario gal, gal vitaminų trūksta..

va va del tu KT tai gali buti, kiek draugiu mete juos gerti tiek prasidejo problemos su plauku slinkimu g.gif
Atsakyti
sveikos,kaip ta cemeryciu vand.naufot?itrinti i galvos oda ir kiek palaikyti???
girdejau,kad tikrai mazina.noriu pamegint.turiu ir ta cutrin bio+.nebezinau,ko greibtis
Atsakyti
QUOTE(Kvarbatka @ 2011 04 15, 17:15)
Amzina kova su tuo plauku slinkimu sad.gif atrodo tik biskuti pagereja, ir vel kuoksatis krenta... skau reik man juos reik pradet rinkti, kai visi isslinks peruka pasidarysiu smile.gif smile.gif aisku cia juodas humoras.. neduok tu dieve biggrin.gif

Čia visai ne humoras, aš per gerą pusmetį pririnkau savo plaukų toookįįį gumulą, darbe kirpėja sakė padarys man iš jų pagalvėlę tokią, kurią galėsiu prisisegt pvz kuoduką darydama smile.gif bet šeip žiauru matyt kiek išslinkę plaukų biggrin.gif dabar bandau draugės receptą - prieš kiekvieną plovimą ištrinu šaknis ir visus plaukus kiaušiniu, darysiu kursą apie mėnesio. Žiūrėsim kaip čia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 02, 19:20)
Čia visai ne humoras, aš per gerą pusmetį pririnkau savo plaukų toookįįį gumulą, darbe kirpėja sakė padarys man iš jų pagalvėlę tokią, kurią galėsiu prisisegt pvz kuoduką darydama  smile.gif bet šeip žiauru matyt kiek išslinkę plaukų  biggrin.gif dabar bandau draugės receptą - prieš kiekvieną plovimą ištrinu šaknis ir visus plaukus kiaušiniu, darysiu kursą apie mėnesio. Žiūrėsim kaip čia bus  smile.gif

o kiek tokia paslauga kainuoja, jei ne paslaptis? ax.gif būčiau žinojus, dabar į plaukus įsisegčiau 3 kasą lotuliukas.gif

Papildyta:
o į temą, gal kas bandėte Alphactif šampūną nuo slinkimo? Kaina nedidelė atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmonaite: 02 gegužės 2011 - 23:53
QUOTE(Sulu @ 2011 05 01, 16:18)
Jie nesivargina kraujo tyrimu atlikt, skiria vitaminu ar raminanciu zoleliu,nes "del nervu"slenka. doh.gif
nenoriu burbet, bet  taip jau yra.

Man tai keista, tai reikia nueiti tuomet privaciai ir pasidaryti tyrimus, ne taip brangiai jie kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 05 01, 17:44)
Na jo, su tokiais gydytojais.. Pas mane buvo panaši situacija. Eidavau, pas gydytojus sakydama slenka plaukai ir sededavau, laukdavau kol ką pasiūlys. O jie tik paklausinėdavo ar šeimoje pas ką yra problemos su plaukais, o kai sužinodavo, kad pas mamą labai blogai su plaukais, tai iškart- paveldima. Ir viskas. Net nebandydavo įsigilinti, nei kada pas mamą ar pas mane viskas prasidėjo, išrašydavo pantogar ar dar kokių ir viskas. O va, "profė" endokrinologė, tai mane apkaltino, kad esu vos ne durnė. kad plaukus kasdien plaunu su šampūnais. Pasiūlė plauti su duona ir rečiau. na ne esmė, kad aš tų kaukių kiek darydavaus, nenaudodavau 'šiurkščių' šampūnų ir pan. o kad ir plaukai išsiplovus susiriebindavo jau po poros valandų..  doh.gif
Jums siūlyčiau eiti naglai per gydytojus, ir nelaukti, kol taip plaukai išslinks, kad teks tokkias priemones pirktis už tokias kainas..
O dėl streso, tai nežinau, ar jums padės, nes pati dar nebandžius, bet žadu vasarą pradėti lankyti jogą ar meditaciją, sako labai padeda žmonėms kovoti su stresu.. ax.gif

Man irgi siūle plauti su ūkišku muilu ir tik kartą per savaitę, nenaudoti jokių lakų ir nieko( ko ir taip nenaudoju).
Pabandysiu tą aliejų mišinį, kurio receptą idėjote praeitoje temoje,nemanau, kad pakenks.
Aišku, dar yra ir baimė sužinoti, kad paveldėta ir nieko negalima padaryti, nors kraują esu išsityrusi( tyriausi dėl kitų dalykų) prieš du metus - viskas buvo gerai.

QUOTE(Mella @ 2011 05 03, 12:46)
Man tai keista, tai reikia nueiti tuomet privaciai ir pasidaryti tyrimus, ne taip brangiai jie kainuoja.

drinks_cheers.gif bet net eidamas privačiai nesi garantuotas, kad tau gerai pakomentuos tuos tyrimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 03 gegužės 2011 - 14:59
Mergaitės, o kaip dažnai darotės kaukę su ricina, kiaušiniu ir medumi ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 05 03, 00:52)
o kiek tokia paslauga kainuoja, jei ne paslaptis?  ax.gif būčiau žinojus, dabar į plaukus įsisegčiau 3 kasą  lotuliukas.gif
Papildyta:
o į temą, gal kas bandėte Alphactif šampūną nuo slinkimo? Kaina nedidelė atrodo g.gif

Man nieko nekainuos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As irgi prisijungsiu prie jusu klubo. As kaip ir visos jus su tapacia slenkanciu plauku problema, ko tik nedariau ir sampunus pirkau ir vitaminus ryjau ir tt.
Pries pora savaiciu man i rankas netiketai vienas straipsnis pakliuvo apie sampunus ir muilus. perskaicius ji pradejau internete ieskoti apie sudedamasias dalis, t.y. sodium lauryl sulfite ir sodium laureth sulfate, tai kai perskaiciau vien nuo informacijos plaukai pradejo dar labiau kristi blink.gif . Nusprendziau ieskoti produktu be tu sudedamuju daliu, bet mano didziuliam nusivylimui as dar neradau nei vieno sampuno ar duso zele pe tu ingredientu......
Atsakyti
QUOTE(otje @ 2011 05 15, 20:10)
Sveikutes,

As irgi prisijungsiu prie  jusu klubo. As kaip ir visos jus su tapacia slenkanciu plauku problema, ko tik nedariau ir sampunus pirkau ir vitaminus ryjau ir tt.
Pries pora savaiciu man i rankas netiketai vienas straipsnis pakliuvo apie sampunus ir muilus. perskaicius ji pradejau internete ieskoti apie sudedamasias dalis, t.y. sodium lauryl sulfite ir sodium laureth sulfate, tai kai perskaiciau vien nuo informacijos plaukai pradejo dar labiau kristi  blink.gif . Nusprendziau ieskoti produktu be tu sudedamuju daliu, bet mano didziuliam nusivylimui as dar neradau nei vieno sampuno ar duso zele pe tu ingredientu......

Tikrai tokių priemonių yra, ir netgi labai daug. Tiesiog reikia su google pabandrauti, kaip sakoma kas ieško, tas randa. smile.gif
Yra netgi atskira tema ekologiškiems produktams, pasieškokite šiame forume.
Atsakyti