Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(orange @ 2011 04 14, 23:33)
Man irgi iš visų bandytų priemonių tik Pantogar padėjo  thumbup.gif  Su šampūnais jau nebeeksperimentuoju, nes netikiu, kad per minutę laiko (kol plauniesi galvą) šampūno panaudojimo iš išorės nustos slinkti plaukai  schmoll.gif Manau, kad jei kas ir gali padėti, tai tik geros ampulės arba vitaminai. Iš vitaminų bandžiau perfectil (nieko nepadėjo, tik išbėrė nuo B grupės vitaminų), fitoval (nepadėjo, bet ir nebėrė) ir pantogar. Bet aš irgi negėriau tokios didelės dozės: ir dėl bėrimo (žinau, kad mane beria nuo B grupės vitaminų) ir dėl finansų (3 kartus per dieną x 30 dienų = 90 tablečių vienam mėnesiui, t.y. visa dėžutė, kuri kainuoja apie 90 Lt). Asmeniškai man per brangu  blush2.gif Tai aš iš pradžių kokį mėnesį gėriau po 2 tabletes, o paskui iš viso tik po 1 tabletę per dieną  tongue.gif Slinkti praktiškai nustojo po 3 mėnesių (matyt tie, kurie silpni buvo, tai vistiek turėjo išslinkti), bet jau po pirmo mėnesio pradėjo augti ežiukas. Priaugo daugybė plaukų  thumbup.gif Buvo labai juokinga, kai jie buvo maždaug 1 cm ilgio, tai kai kurie žmonės net pradėjo klausinėti: "ką tu čia plaukams pasidarei, gal pati kirpčiukus bandei nusikirpti"  lotuliukas.gif Dabar jau maždaug 5-6 cm ilgio tie nauji plaukeliai, tai prisišukuoja prie ilgų plaukų  biggrin.gif

Man ir labai slinko plaukai, nusipirkau Pantogar, isgeriau dar tik viena pakuote, bet tikrai sumazejo plauku slinkimas. Dar geriu Silicea tabletes 4u.gif
Atsakyti
O as jau baigiu 2 menesiu kursa REVLON Intragen pleistriuku nuo plauku slinkimo. kurie kainuoja 250 lt menesiui, plius dar sampunas tos pacios serijos 50 lt doh.gif kolkas nelabai matau pagerejima schmoll.gif ...bet pas mane ne siaip slinkimas o genetinis ax.gif
Atsakyti
Amzina kova su tuo plauku slinkimu sad.gif atrodo tik biskuti pagereja, ir vel kuoksatis krenta... skau reik man juos reik pradet rinkti, kai visi isslinks peruka pasidarysiu smile.gif smile.gif aisku cia juodas humoras.. neduok tu dieve biggrin.gif
Atsakyti
Labas:) norejau paklaust, pas koki gydytoja einat su sia problema. Man jau ilgai slenka plaukai. vitaminai, sampunai ir pan. nepadeda. noriu nueir pas gydytoja, pasidaryt tyrimus, gal ko truksta organizme, bet va susimasciau nezinau pas koki eit..Nueisiu pas seimos gydytoja, bijau, kad isvarys su tokiom bedom sad.gif nezinau ka daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Okea @ 2011 04 16, 17:37)
Labas:) norejau paklaust, pas koki gydytoja einat su sia problema. Man jau ilgai slenka plaukai. vitaminai, sampunai ir pan. nepadeda. noriu nueir pas gydytoja, pasidaryt tyrimus, gal ko truksta organizme, bet va susimasciau nezinau pas koki eit..Nueisiu pas seimos gydytoja, bijau, kad isvarys su tokiom bedom sad.gif nezinau ka daryti sad.gif

neišvarys smile.gif prašykite siuntimo pas endokrinologą, tegu pažiūri skydliaukės būklę, tada kraujo tyrimus pasidarykite- tik va dabar nepamenu visų, bet vienas iš jų- bendras (berods į jį įeuna ir geležies tyrimas). tada galite nueiti pas odos gydytoją, ten jis jau pats žiūrės viską ir skirs tyrimus. smile.gif
Atsakyti
Jau beveik mėnuo naudoju varnalėšų ir gvazdikų aliejų. Plaukai slenka kas antrą kartą plaunant galvą lotuliukas.gif Nemanau, kad tas aliejus labai padėjo, greičiau gal suveikė tai, kad nusikirpau plaukus ir jie nebe tokie sunkūs... mastau.gif na, žodžiu, iki šiol skaičiau daug pasisakymų, kad po gimdymo daryk ką nori - vistiek plaukų išslinks kiek priklauso, dabar, daug ką išbandžius, pati pasidariau tokią išvadą lotuliukas.gif

O kaip sekasi kitoms kovojančioms su šia bėda? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmonaite: 30 balandžio 2011 - 21:26
zinot, panelytes, ir as turiu beda su plaukais. isbandziau visokias priemones, geriu Pantogar, lyg buvo aprimes slinkimas, bet dabar vel tas pats g.gif tikrai nezinau ka daryti, bet manau, kad plaukai man slenka nerviniu pagrindu, pasirodo, buna ir taip.....
Atsakyti
Dabar geriu tricologic, nepasakyciau, kad plaukai slenka,bet ir nauji neauga. Vakar dariau kauke su avokadu aliejumi ir rozmarinu EA, tai siandien plaukai tokie be gyvybes, sausi, siurstus,prisiploje. Nebeturiu vilties, kad kas plike padengs plaukais. Iki tol puse metu dariau aliejines kaukes su EA -nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 05 01, 00:01)
Dabar geriu tricologic, nepasakyciau, kad plaukai slenka,bet ir nauji neauga. Vakar dariau kauke su avokadu aliejumi ir rozmarinu EA, tai siandien plaukai tokie be gyvybes, sausi, siurstus,prisiploje. Nebeturiu vilties, kad kas  plike padengs plaukais. Iki tol puse metu dariau aliejines kaukes su EA -nepadejo.

O kiek laiko geriate tuos vitaminus? Matote, dabar pavasaris, tai gal dar ir dėl to labiau slenka plaukai.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 05 01, 08:51)
O kiek laiko geriate tuos vitaminus? Matote, dabar pavasaris, tai gal dar ir dėl to labiau slenka plaukai.. blush2.gif

Neilgai, gal pora savaiciu, bet slenka tai jau keli metai.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 05 01, 11:42)
Neilgai, gal pora savaiciu, bet slenka tai jau keli metai.

O ką gydytojai sako?
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 05 01, 11:09)
O ką gydytojai sako?

Jie nesivargina kraujo tyrimu atlikt, skiria vitaminu ar raminanciu zoleliu,nes "del nervu"slenka. doh.gif
nenoriu burbet, bet taip jau yra.
Atsakyti