QUOTE(Violeta* @ 2011 03 29, 12:37)
Dėl pantogar kažkas klausė..taip, bandžiau, tai buvo, ko gero, ta stebuklinga priemonė kuri sustabdė plaukų slinkimą po 3 m.slinkimo. Vartojau tris mėn kažkur, maždaug 1,5 - 2 mėn laikotarpiui - plaukai beveik visiškai nustojo slinkti..Na, dabar vėl aktyvinasi tas slinkimas, nežinau gal čia jau sezoninis pavasarinis, bet vėl pirkau pantogar ir vėl praeisiu kursą..tyrimus pasidariusi esu visus įmanomus, tai man kaip dėl neaiškios kilmės slinkimo jis tinka..o bet tačiau, sakyčiau reikia gert ne po maks dozę, nes labai jau daug vit b, kas gali išprovokuot labai didelį odos riebėjimą ir spuogus. Patarčiau vartot po 2 kapsules, o ne po 3, ryte ir vakare - taip papildo ilgiau užteks, nebus odos problemų, na ir plauko struktūros pokyčiai matosi juk tik po gero pusmečio ar net metų nuolat vartojant..
Man irgi iš visų bandytų priemonių tik Pantogar padėjo
Su šampūnais jau nebeeksperimentuoju, nes netikiu, kad per minutę laiko (kol plauniesi galvą) šampūno panaudojimo iš išorės nustos slinkti plaukai
Manau, kad jei kas ir gali padėti, tai tik geros ampulės arba vitaminai. Iš vitaminų bandžiau perfectil (nieko nepadėjo, tik išbėrė nuo B grupės vitaminų), fitoval (nepadėjo, bet ir nebėrė) ir pantogar. Bet aš irgi negėriau tokios didelės dozės: ir dėl bėrimo (žinau, kad mane beria nuo B grupės vitaminų) ir dėl finansų (3 kartus per dieną x 30 dienų = 90 tablečių vienam mėnesiui, t.y. visa dėžutė, kuri kainuoja apie 90 Lt). Asmeniškai man per brangu
Tai aš iš pradžių kokį mėnesį gėriau po 2 tabletes, o paskui iš viso tik po 1 tabletę per dieną
Slinkti praktiškai nustojo po 3 mėnesių (matyt tie, kurie silpni buvo, tai vistiek turėjo išslinkti), bet jau po pirmo mėnesio pradėjo augti ežiukas. Priaugo daugybė plaukų
Buvo labai juokinga, kai jie buvo maždaug 1 cm ilgio, tai kai kurie žmonės net pradėjo klausinėti: "ką tu čia plaukams pasidarei, gal pati kirpčiukus bandei nusikirpti"
Dabar jau maždaug 5-6 cm ilgio tie nauji plaukeliai, tai prisišukuoja prie ilgų plaukų