Aš vakar pasedėjau su citrinų sulčių ir ricinos kaukę, skaičiau, kad stiprina plaukus, gal padės kažkiek
Reikia plaukus is vidaus maitinti, jeigu jie labai slenka... Man padejo silicis (naudojau Silicea balsam) ir lecitinas... Tik reikia panaudoti ilgesni laika... Po puses metu naudojimo slinkimas ypac sumazejo...
Man nuo plauku slinkimo labai padejo sampunas su zenseniu ir ampules plaukams su zenseniu, kurios skatina plauku augima. nes jau tragiskai slinko plaukai gal kokie metai. ir niekas nepadejo. jau ispusejus naudoti ta ampuliu kursa jau pasimate ataugantis "eziukas" saunu. tik dabar nebesusitvarkau su plaukais, kaip kokia mergaite pasisiausus vaikxtau bet svarbu, kad viskas gereja. o jei klausite kokios firmos tas ampules naudojau, tai ne nezinau. viena kirpeja man pasiule. tos prekes italiskos.
NIVEA varnalėšų aliejus už ~10lt. vienintelė priemonė, kuri sustabdė plaukų slinkimą:}
plaukai slinko dvejus metus, tikrai labai stipriai. niekas išskyrus to aliejuko nepadėjo, nors tikrai daug ką bandžiau, ir kaukes namines, ir pantogarą, ir profesionalias priemones, gydytojus, mitybą, ampules.
plaukai slinko dvejus metus, tikrai labai stipriai. niekas išskyrus to aliejuko nepadėjo, nors tikrai daug ką bandžiau, ir kaukes namines, ir pantogarą, ir profesionalias priemones, gydytojus, mitybą, ampules.
Dėl pantogar kažkas klausė..taip, bandžiau, tai buvo, ko gero, ta stebuklinga priemonė kuri sustabdė plaukų slinkimą po 3 m.slinkimo. Vartojau tris mėn kažkur, maždaug 1,5 - 2 mėn laikotarpiui - plaukai beveik visiškai nustojo slinkti..Na, dabar vėl aktyvinasi tas slinkimas, nežinau gal čia jau sezoninis pavasarinis, bet vėl pirkau pantogar ir vėl praeisiu kursą..tyrimus pasidariusi esu visus įmanomus, tai man kaip dėl neaiškios kilmės slinkimo jis tinka..o bet tačiau, sakyčiau reikia gert ne po maks dozę, nes labai jau daug vit b, kas gali išprovokuot labai didelį odos riebėjimą ir spuogus. Patarčiau vartot po 2 kapsules, o ne po 3, ryte ir vakare - taip papildo ilgiau užteks, nebus odos problemų, na ir plauko struktūros pokyčiai matosi juk tik po gero pusmečio ar net metų nuolat vartojant..
pantogar beje, ne papildas, o vaistas.Tai reiškia, kad jo veiksmingumas ir saugumas yra įrodytas kliniškai.
Dėl gyvūno produktų vartojimo žmonėms...Tai nuomonė griežtai kategoriškai neigiama. Kiekvieno gyvūno endokrininė, šalinimo ir visokios kitokios sistemos kiek kitaip funkcionuoja - panašu į žmogaus, bet ne taip pat. Produkto grynumo, koncentracijos , ekologiškumo ir visi kiti dalykai gali labai skirtis tiek ir gamybos požiūriu, tiek ir tinkamumo aspektu. Žmogui skirti produktai praeina daugybę patikrų, nors ir ne visi, bet, tarkim, vaistai preina ne vieną, maisto papildai nebūtinai, bet jiems taikomi standartizacijos reikalavimai, gyvūnams-? o jei jus tas papildas alergizuos, arba dar gražiau, ištiks koks anafilaksinis šokas, nes nežinote, kad tos medžiagos organizmas netoleruos, nes to žinot ir neįmanoma, kol nepabandai? tada nemie neturint adrenalino galima per 15 min tiesiogine prasme numirti ir kaltų nebus. Aš suprantu, kad gali būt nemažai bandančių ir jiems nieko nenutinka, bet tokie atvejai ir nėra masiniai, o greičiau reti, bet jų būna, ir kad būtų tikriau pati pasakysiu, kad prieš 2 metus vos galo negavau su naminiu ekologišku eteriniais aliejais praturtintu kremu- va, netipinis atvejis, nors turbūt koks trečdalis sm moterų naudoja tuos ekologiškus natūralius kremus. Čia tik norėjau pasakyt kad visada yra rizika alergenams bet ką vartojant, bet žymiai didesnė rizika yra vartojant ne žmonėms skirtus produktus ir ekologiškumas ir natūralumas čia nė prie ko - būtent gryni natūralūs produktai ir yra didžiausi alergenai. Na jau nebesplėsiu apie kitus aspektus, kaip galima išderint organizmą žmogui nesubalansuotom dozėm
dėl pirkimo internete, visai nesenai mačiau kažkur statistiką, kad bene du trečdaliai per įvairius tarpininkus/perpardavinėtojus parduodami medikamentų yra klastotės..Žodžiu, investuojant į tai reikia būt garantuotu pardavėju ir jo parduodamo produkto kokybe.
pantogar beje, ne papildas, o vaistas.Tai reiškia, kad jo veiksmingumas ir saugumas yra įrodytas kliniškai.
Dėl gyvūno produktų vartojimo žmonėms...Tai nuomonė griežtai kategoriškai neigiama. Kiekvieno gyvūno endokrininė, šalinimo ir visokios kitokios sistemos kiek kitaip funkcionuoja - panašu į žmogaus, bet ne taip pat. Produkto grynumo, koncentracijos , ekologiškumo ir visi kiti dalykai gali labai skirtis tiek ir gamybos požiūriu, tiek ir tinkamumo aspektu. Žmogui skirti produktai praeina daugybę patikrų, nors ir ne visi, bet, tarkim, vaistai preina ne vieną, maisto papildai nebūtinai, bet jiems taikomi standartizacijos reikalavimai, gyvūnams-? o jei jus tas papildas alergizuos, arba dar gražiau, ištiks koks anafilaksinis šokas, nes nežinote, kad tos medžiagos organizmas netoleruos, nes to žinot ir neįmanoma, kol nepabandai? tada nemie neturint adrenalino galima per 15 min tiesiogine prasme numirti ir kaltų nebus. Aš suprantu, kad gali būt nemažai bandančių ir jiems nieko nenutinka, bet tokie atvejai ir nėra masiniai, o greičiau reti, bet jų būna, ir kad būtų tikriau pati pasakysiu, kad prieš 2 metus vos galo negavau su naminiu ekologišku eteriniais aliejais praturtintu kremu- va, netipinis atvejis, nors turbūt koks trečdalis sm moterų naudoja tuos ekologiškus natūralius kremus. Čia tik norėjau pasakyt kad visada yra rizika alergenams bet ką vartojant, bet žymiai didesnė rizika yra vartojant ne žmonėms skirtus produktus ir ekologiškumas ir natūralumas čia nė prie ko - būtent gryni natūralūs produktai ir yra didžiausi alergenai. Na jau nebesplėsiu apie kitus aspektus, kaip galima išderint organizmą žmogui nesubalansuotom dozėm
dėl pirkimo internete, visai nesenai mačiau kažkur statistiką, kad bene du trečdaliai per įvairius tarpininkus/perpardavinėtojus parduodami medikamentų yra klastotės..Žodžiu, investuojant į tai reikia būt garantuotu pardavėju ir jo parduodamo produkto kokybe.
Kai slenka plaukai, pamėginkit paprastą lietuvišką dilgėlių šampūną arba dilgėlių nuovirą:
2 valgomuosius šaukštus džiovintų dilgėlės lapų užpilti stikline verdančio vandens, indą uždengus 30 min. palaukti, perkošti ir sumaišyti su puse litro šilto vandens. Šiuo skysčiu skalauti plaukus.
Pati esu išbandžiusi dilgėlių šampūną, kai kuokštais buvo pradėję slinkti plaukai nuo Pantene šampūno Nuo to laiko nieko nebevartoju iš Pantene produkcijos ir su plaukų slinkimų bėdų nebeturiu.
Dar gali čia pasiskaityti
http://www.dieta.lt/...uros-priemones/
2 valgomuosius šaukštus džiovintų dilgėlės lapų užpilti stikline verdančio vandens, indą uždengus 30 min. palaukti, perkošti ir sumaišyti su puse litro šilto vandens. Šiuo skysčiu skalauti plaukus.
Pati esu išbandžiusi dilgėlių šampūną, kai kuokštais buvo pradėję slinkti plaukai nuo Pantene šampūno Nuo to laiko nieko nebevartoju iš Pantene produkcijos ir su plaukų slinkimų bėdų nebeturiu.
Dar gali čia pasiskaityti
http://www.dieta.lt/...uros-priemones/
Su dilgelem atsargiai. Kas alergiskas, gali buti problemu. As atsimenu vaikysteje mama man galva kaip isplove su dilgeliu sampunu, tai visas veidas istines, raudonas buvo
QUOTE(zmonaite @ 2011 03 31, 16:55)
Kokį konkrečiau? Ne visi jie geri
Pamėgink "Margaritos" dilgėlių šampūną. Tokio, su kuriuo aš ploviau jau senai nebėra, net nepamenu kaip atrodė buteliukas, nes buvo prieš 15 metų Dar nemažai skaičiau, kad gerai į šampūną įlašinti porą lašiukų rozmarino eterinio aliejaus kai slenka plaukai. O priežasties nenustatei dėl ko slenka? Gal šampūnas netinka, gal streso daug turi, gal vitaminų organizmui ar plaukams truksta, juk pavasaris.
Šiuo metu pati naikinu pleiskanas, nes vėl nebetinka šampūnas, nors atrodė kad tiko kažkurį laiką. Tai mečiau visus šampūnus ir pradėjau plaut su ruginiais miltais ir skalaut su dilgėlių nuoviru , nes ir plaukai riebaluojas greit. Bus matyt, ar padės, bet kol kas rezultatu esu patenkinta, su miltais išsiploviau ir kokosų aliejaus kaukę
QUOTE(Mute @ 2011 04 05, 22:08)
Pamėgink "Margaritos" dilgėlių šampūną. Tokio, su kuriuo aš ploviau jau senai nebėra, net nepamenu kaip atrodė buteliukas, nes buvo prieš 15 metų Dar nemažai skaičiau, kad gerai į šampūną įlašinti porą lašiukų rozmarino eterinio aliejaus kai slenka plaukai. O priežasties nenustatei dėl ko slenka? Gal šampūnas netinka, gal streso daug turi, gal vitaminų organizmui ar plaukams truksta, juk pavasaris.
Šiuo metu pati naikinu pleiskanas, nes vėl nebetinka šampūnas, nors atrodė kad tiko kažkurį laiką. Tai mečiau visus šampūnus ir pradėjau plaut su ruginiais miltais ir skalaut su dilgėlių nuoviru , nes ir plaukai riebaluojas greit. Bus matyt, ar padės, bet kol kas rezultatu esu patenkinta, su miltais išsiploviau ir kokosų aliejaus kaukę
nuo margaritos atsirado pleiskanų, bet ne plaukų rozmarinų ea bandžiau, plaukai greitai paaugo, bet kaip slinko taip slenka, mano plaukai visur voliojasi - kur tik aš pabūnu, ten palieku bent porą jų...šeriuosi kaip reikalas, o slenka turbūt po gimdymo, kasa trečdaliu suplonėjo, išbandžiau daug ką, vitaminus irgi geriu, matyt, beliko tik laukti kol hormonai susinormalizuos.
Man nepadėjo, bet gal kam padės - alyvuogių aliejaus, medaus ir cinamono kaukė plaukams. Kažkur čia supermamoj radau šį būdą. Po kaukės mano plaukai labiau žvilga, bet, deja, tik tiek
QUOTE(zmonaite @ 2011 04 07, 12:47)
rozmarinų ea bandžiau, plaukai greitai paaugo, bet kaip slinko taip slenka, mano plaukai visur voliojasi - kur tik aš pabūnu, ten palieku bent porą jų...šeriuosi kaip reikalas, o slenka turbūt po gimdymo, kasa trečdaliu suplonėjo, išbandžiau daug ką, vitaminus irgi geriu, matyt, beliko tik laukti kol hormonai susinormalizuos.
Tas tikrai tiesa, kad rozmarinu ae nepadeda nuo slinkimo, kaip slinko taip ir slenka toliau plaukai As tai darau kauke su kokosu aliejumi ir rozmarinu ae, tai gal nauji plaukuciai greiciau auga O kiek laiko jus naudojat rozmarinu ae?
man asmeniškai padėjo varnalėšų aliejus. Pastebėjau, kad tikrai mažiau plaukų išslenka