Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(braskelina @ 2011 01 27, 20:58)
Turiu va prieš akis RUDUGIO kokosų aliejų.Rašo,kad nerafinuotas (virgin coconut oil).Kvepia gan intensyviai kokosais g.gif Tai kažin kaip ten ištikro,rafinuotas jis ar ne,kaip kažkas minėjo,kad rudugio aliejai rafinuoti g.gif Idomu kaip tai suprast g.gif Beje pirkau senokai,bet kainavo ganėtinai popigiaj biggrin.gif

QUOTE(sindirela @ 2011 01 27, 21:58)
palauk, bet pilstomas aliejus buna ir nerafinuotas, bent taip ant talpos su kraniuku parasyta g.gif

būna ir nerafinuotų, bet jų kokybė yra labai prasta, aš tokių produktų net maistui nepirkčiau, o jau ant odos tepti - nusikaltimas sau. merginos, nesižavėkite tuo kas pigu, ta filosofija "pigu-perku" yra žalinga jums pačioms. geriau turėti mažiau aliejų, bet kokybiškų ir brangesnių ax.gif
Atsakyti
Na va, isigijau ricinu, lazdyno riesutu, japoniniu kameliju ir kokoso aliejus. Kazin, veiduko valymui naudociau jeigu visu misinuka, tik ne kokosu, tiktu misriai- riebiai odai?
O kokoso, kazkaip man atrodo, ar subludijau, kad nuo pleiskanu tinka? MB turi sia beda, sakiau isbandysim. Kazin kaip ten daryt, dar neplauta galvos oda istepti grynu tuo kokosu aliejumi, siek tiek itrint, palaikyt kokia valandele ir isplaut, viskas? Sorry jei buvo plaiau aprasyta apie tai, tingiu viska vel skaityti, tad busiu lb dekinga uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2011 01 28, 11:15)
bent šitam paveiksliuke avokadų aliejus (antras iš dešinės kiek įžiūriu) yra baltas ar gelsvas, o nerafinuotas natūralus avokadų aliejus būna tamsiai žalias. Tai matyt čia rafinuoti bus... Nors gal jie turi ir rafinuotų ir ne, tik reikia aprašymus atidžiai skaityt

Aciu 4u.gif
raso,kad ju visi aliejai yra nerafinuoti,tiesiog norejau paklaust,galkas bande ju priemones,nes yra visai geru dalykeliu smile.gif .Tik,ziuriu,kad nera bandziusiu ju prekiu unsure.gif ,teks pirkt ir paciai bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 01 28, 12:05)
Aciu 4u.gif
raso,kad ju visi aliejai yra nerafinuoti,tiesiog norejau paklaust,galkas bande ju priemones,nes yra visai geru dalykeliu smile.gif .Tik,ziuriu,kad nera bandziusiu ju prekiu unsure.gif ,teks pirkt ir paciai bandyt smile.gif

Juk rašiau, kad bandžiau lapą atgal
Skaičiau, kad merginos įspėja, jog Akamuti būna ir rafinuoti, ir nerafinuoti aliejai. Maniškis arganas nerafinuotas, o kas pas juos rafinuota negaliu pasakyti, nes daugiau nieko nepirkau iš ten
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 01 28, 11:01)
Na va, isigijau ricinu, lazdyno riesutu, japoniniu kameliju ir kokoso aliejus. Kazin, veiduko valymui naudociau jeigu visu misinuka, tik ne kokosu, tiktu misriai- riebiai odai?
O kokoso, kazkaip man atrodo, ar subludijau, kad nuo pleiskanu tinka? MB turi  sia beda, sakiau isbandysim. Kazin kaip ten daryt, dar neplauta galvos oda istepti grynu tuo kokosu aliejumi, siek tiek itrint, palaikyt kokia valandele ir isplaut, viskas? Sorry jei buvo plaiau aprasyta apie tai, tingiu viska vel skaityti, tad busiu lb dekinga uz ats 4u.gif

Kokosu veidui nedeciau, nes jis ne visoms tinka. Jis toks labiau plaukams ir kunui tinkamas wink.gif O siaip pradziai siulyciau pabandyti is dvieju alieju misinuka pasidaryti, t. y. ricinos + kitas. Kadangi oda misri-riebi, cia tiktu lazdyno riesutu aliejus.

Kokosu aliejus plaukams labai tinkamas, bet nuo pleiskanu dar tinka arbatmedzio EA, kuri reiketu ilasinti i kokosu alieju. Tepti reikia sausus plaukus, tiek saknis, tiek ir per pati ilgi, o laikyti min. valanda. As asmeniskai laikau per nakti.
Atsakyti
Noreciau konsultacijos, kurios zino, kas tiktu misriai veido odai, su issipletusiomis poromis ir inkstyriukais.. Visai pasimeciau, kiek skaiciau apie tuos aliejukus, pati nebezinau ka rinktis, kas tiktu.. Gal pabelbesit merginos. 4u.gif (Kokie tinka aliejukai, eteriniai aliejai).
Dar del plauku, kas labiau tinka dazytiems, praradusiems blizgesi, nusiurusiems, issisakojusiais plauku galiukais plaukams... (Aliejukai, eteriniai aliejai).
Aciu is anksto uz atsakymus! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 01 27, 22:55)
Erškėtrožių (rosehip), nes jis turi daug vitamino c, kuris yra puikus odos baliklis.

bet vitaminas C su saule nedraugauja, jei neklystu g.gif
aš jau ruošiau vasaros sezonui ir noriu bet kokių rūgščių atsisakyt, ar priemonių, dėl kurių reiktų saugotis saulės smile.gif
Atsakyti
Charisma2121,sakyk,o tas AKOMOS Argano aliejus ir hidrolatai plasmasiniuose buteliukuose ar stikliniuose g.gif
Mergikės,nu patarkit, man dar visai žaliai šiuose reikaluose,iš kur papirkt tikrai kokybiško Argano aliejaus veido tepimui blush2.gif Ale pasirinkimo platybėse bijau pasiklyst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 01 29, 00:42)
Charisma2121,sakyk,o tas AKOMOS Argano aliejus ir hidrolatai plasmasiniuose buteliukuose ar stikliniuose g.gif

plastmasiniuose
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 26, 13:24)
drinks_cheers.gif  ant sausos uztepus jis ir lieka pavirsiuje, nesusigeria ir blizga veidas smile.gif

Hm... aš, matyt, kažkokia neaiški... turiu nusipirkus kanapių sėklų aliejaus, lig šiol tepiau ant sauso veido, puikiai susigerdavo ir neblizgėdavo. Vakar pabandžiau tept ant gerai sudrėkintos rožių hidrolatu odos - ir nė velnio nesusigėrė, liko paviršiuj ir blizgėjo blink.gif oda šiuo metų laiku normali...
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 01 29, 00:42)

Mergikės,nu patarkit, man dar visai žaliai šiuose reikaluose,iš kur papirkt tikrai kokybiško Argano aliejaus veido tepimui blush2.gif Ale pasirinkimo platybėse bijau pasiklyst doh.gif

as turiu is akomos argano al,tai jis tokio svelnaus kvapo vos vos ,ir toksai sv gelsvas blush2.gif nezinau kaip kitu mergaiciu is kitur pirktas,o makadamiju tai kvapas wub.gif wub.gif dar turiu saldziuju migdolu tai jis ir kvepia tik gal silpniau nei makadamiju ax.gif
Atsakyti
Mergaitės,o iš kur perkat ricinos aliejų g.gif Draugė sakė,kad prieš pusmetį pirko vaistinėje ax.gif Tik kažin ar ten ekoligiškas skaitosi g.gif Reiks pasidomėt g.gif Va patarė kirpėja daryt plaukams kaukę su ricinos aliejum ir pačiu riebiausiu majonezu mirksiukas.gif Sakė labai atgaivina plaukus rolleyes.gif Tai va ir prisireikė man to aliejaus biggrin.gif
Atsakyti