Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(DA_LI @ 2011 01 26, 13:08)
Aš tepu ant gerokai drėgnos, galima sakyti šlapios odos, neįsivaizduoju, kaip tepti aliejų ant sauso veido .

aciu uz info. as nuplaudavau veida, nuvalydavau ranksluosciu ir tada patepdavau aliejumi doh.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 26, 13:38)
Nerolio vanduo ir nerolio hidrolatas man regis yra tas pats smile.gif

Grynu glicerinu rankų netepčiau - dideliais kiekiais jis duoda atvirkštinį poveikį - išsausina odą. Aš susimaišyčiau geriau kokį sviestuką ar kremą rankoms, jeigu taip nori, galima įdėti glicerino, bet tik lašiuką.

labai aciu uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 26, 17:28)
g.gif  tai gal ne Graso nerolis, o tas kitas, nes Graso- tai labai jau gėliškas buvo, svaigau nuo jo  wub.gif, kaip ir nuo dabar turimo himalajinių rožių (tiesiog tirpstu nuo jo  blush2.gif ) ar jazminų  rolleyes.gif, paridžatų

o kur galima sio isigyti, dievunu geliska kvapa wub.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 26, 17:57)
pas mane citrus aurantium  smile.gif

ir KN, ir AN tik toks ir yra unsure.gif
Atsakyti
jojobu aliejus kokiai odai tinka?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 27, 01:13)

mano misri - idealus
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 26, 16:57)
pas mane citrus aurantium  smile.gif

tai ir Graso, ir tas kitas yra aurantium, tik kvapai gali labai skirtis. Pvz., nerolio absoliutas - iš graso ir Libano skiriasi ne tas žodis. tai matyt ir su hidroaltu tas pats

QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 26, 17:22)
o kur galima sio isigyti, dievunu geliska kvapa  wub.gif
ir KN, ir AN tik toks ir yra  unsure.gif

Graso jie gaudavo tik kažkaip kovo mėnesį gal ir labai nedidelį kiekį. Praeitais metais derlius buvo labai prastas - tai tiek mažai turėjo, kad visą kovą prasirgau ir jo nebegavau verysad.gif
Nežinau, kaip šiais metais. bet kuriuo atveju - šeštadienį būsiu KN - pauostysiu ir parašysiu kas ir kaip ax.gif

beje, apelsinų žiedų hidrolatas ir nuostabaus kvapo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 27, 10:43)
Nežinau, kaip šiais metais. bet kuriuo atveju - šeštadienį būsiu KN - pauostysiu ir parašysiu kas ir kaip  ax.gif

beje, apelsinų žiedų hidrolatas ir nuostabaus kvapo  wub.gif

lauksim naujienu 4u.gif

As jau visai susipainiojau doh.gif KN parasyta, kad nerolis yra is citrinmedzio ziedu, o AN parasyta apelsinu ziedu hidrolatas, skliausteliuose nerolis. Tai ir tas ir tas nerolis vadinasi g.gif tik vienas citrinmedzio, kitas apelsino.
Atsakyti
tada gerai, kad mano ne graso, nes geliu kvapo nepernesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 27, 10:14)
As jau visai susipainiojau  doh.gif KN parasyta, kad nerolis yra is citrinmedzio ziedu, o AN parasyta apelsinu ziedu hidrolatas, skliausteliuose nerolis. Tai ir tas ir tas nerolis vadinasi  g.gif tik vienas citrinmedzio, kitas apelsino.

apelsino žiedų yra apelsino žiedų, citrinmedžio žiedų yra nerolis.
Tiesiog kai kurie tiekėjai juos abu vadina neroliu
Atsakyti
Merginos, o darant aliejines kaukes plaukams, jas reikia tepti ant svariu plauku, na turiu omeny kad svieziai plautos, ar galima ir po keliu dienu plovimo kai buna siektiek jau susiriebalave. Ir dar norejau pasiteirauti kaip geriau ar alieju ant dregnu plauku tepti ar ant sausu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2011 01 27, 10:38)
Ir dar norejau pasiteirauti kaip geriau ar alieju ant dregnu plauku tepti ar ant sausu?  g.gif

kažkur teko skaityt, gal net čia forume, kad aliejų reik tept ant sausų plaukų, nes tepant ant drėgnų aliejus "atstumiamas" g.gif

kuris aliejus šviesina, blukina pigmentines dėmes po spuogų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 23, 21:53)
as bandziau visokius "mix'us" . Plaukams patiko kauke su kokosu aliejumi, bet man po jos plaukai sunkiai issiplove. Dabar daznai darau : sezamu, semenu, ricinos, abrikosu alieju misinuka ir keli lasiukai rozmarino arba arbatmedzio ( gerai nuo slinkimo) EA.
Papildyta:
Pamirsau apie laika : apie 2-3 val.  Miegoti dar su kauke neteko biggrin.gif

O tokius misinius reikia tepti tik ant plauku, ar ir saknis bei galvos oda tept? Mano galvos oda riebaluojasi, plaukus plaunu kasdien, o patys plaukai issauseje po dazymo.
Rozmarino ar arbatmedzio ea, kiek suprantu, turi patekti ant saknu, o jei bus maisyti su kitais aliejais tai dar labiau riebins saknis, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 01 27, 13:34)
O tokius misinius reikia tepti tik ant plauku, ar ir saknis bei galvos oda tept? Mano galvos oda riebaluojasi, plaukus plaunu kasdien, o patys plaukai issauseje po dazymo.
Rozmarino ar arbatmedzio ea, kiek suprantu, turi patekti ant saknu, o jei bus maisyti su kitais aliejais tai dar labiau riebins saknis, ar ne?

Mano šaknys riebios, galai sausoki. Tepu ir šaknis, ir plaukų galiukus, aliejų gerai įtrindama ir masažuodama galvos odą. Naudoju kokosų aliejų šaknis ir kokosų aliejų su greipfruktų ea galams. Galai nebesipučia, nesausėja, šaknys ne taip greitai riebaluojasi smile.gif
Rozmarinų ir arbatmedžio ea geriau naudoti šaknims, nes rozmarinai skatina galvos odos kraujotaką, o arbatmedis naikina pleiskanas
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 26, 01:15)
siandie nusipirkau migdolu aliejaus, noriu tepti kuna kad neatsirastu striju (jau turiu ju ant krutinines). patiko!! galvojau, kad bus riebus, bet pasirodo ne..

as irgi nusipirkau migdolų,vakar veidą juo ištepiau,susigėrė gana greitai,bet ruošiuosi naudoti galvos odai ,nuo plaukų slinkimo.(rašo,kad padeda) O Jūsų migdolų aliejus kuo nors kvepia?mano išvis niekuo,maniau migdolais kvepės biggrin.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 27, 01:13)

ir šį nusipirkau .o kaip naudoti?tiesiod ištepti veidą,kaip kremu? mano oda riebi,ar šis aliejus nekemša porų?tepti ant dregnos odos?

dar klausimas ,merginos , ar parduotuvė Biokosmetikos akademija patikima? jos internetinis puslapis http://www.bio-kosme...-naujienos.html

nes jau kaip supratau,Rudugys.lt nepatikima,nepirkti geriau iš ten?ir kodėl? 4u.gif
kainos aišku ženkliai skiriasi ,bent jau kokosų sviesto,KN už 60ml mokėjau 24 ar 26lt, rudugyje kainuoja tik 12lt 160gr;o toje bio-kosmetikoj rašo ,kad sertifikuotas,bet niekur ženkliukų nematau lens.gif
Atsakyti