QUOTE(Siges @ 2011 01 25, 11:54)
Sveikos,
tai nelabai supratau, aliejaus naudoti NUOLAT veidui negalima, nes isausins, tai tarpuose tepti kremus reikia. Tai kokius tuos kremus tepti, jei cia nori "sveikuoliskai" gyventi? Tai kaip suprantu NEISVENGIAMA ta chemija vis tiek, ar kaip?
tai nelabai supratau, aliejaus naudoti NUOLAT veidui negalima, nes isausins, tai tarpuose tepti kremus reikia. Tai kokius tuos kremus tepti, jei cia nori "sveikuoliskai" gyventi? Tai kaip suprantu NEISVENGIAMA ta chemija vis tiek, ar kaip?
Tų ,,sveikuoliškų'' kremų yra devynios galybės, tik rinkis kai kurios su ekologija mažai ką bendro turinčios firmos taip pat leidžia ecocert sertifikuotas linijas, tokių turi pvz. The body shop, galų gale kai kurie kaip jūs sakote kremai ,,su chemija'' nėra blogi. Bet aš linkusi manyti, kad aliejų sausinimas yra šiok toks mitas- aš pati pagal poreikius naudoju kokius keturis aliejus, juos kaitalioju ir nepastebėjau nei menkiausio sausinimo požymio. Tik prieš jais tepantis būtina gana gausiai purkšti hidrolato. Taip pat aš aliejų niekada nenaudoju ryte- kartais tepuosi kremu, o kartais užtenka vien hidrolato .