Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Siges @ 2011 01 25, 11:54)
Sveikos,

tai nelabai supratau, aliejaus naudoti NUOLAT veidui negalima, nes isausins, tai tarpuose tepti kremus reikia. Tai kokius tuos kremus tepti, jei cia nori "sveikuoliskai" gyventi? Tai kaip suprantu NEISVENGIAMA ta chemija vis tiek, ar kaip?  unsure.gif

Tų ,,sveikuoliškų'' kremų yra devynios galybės, tik rinkis doh.gif kai kurios su ekologija mažai ką bendro turinčios firmos taip pat leidžia ecocert sertifikuotas linijas, tokių turi pvz. The body shop, galų gale kai kurie kaip jūs sakote kremai ,,su chemija'' nėra blogi. Bet aš linkusi manyti, kad aliejų sausinimas yra šiok toks mitas- aš pati pagal poreikius naudoju kokius keturis aliejus, juos kaitalioju ir nepastebėjau nei menkiausio sausinimo požymio. Tik prieš jais tepantis būtina gana gausiai purkšti hidrolato. Taip pat aš aliejų niekada nenaudoju ryte- kartais tepuosi kremu, o kartais užtenka vien hidrolato .
Atsakyti
siandie nusipirkau migdolu aliejaus, noriu tepti kuna kad neatsirastu striju (jau turiu ju ant krutinines). patiko!! galvojau, kad bus riebus, bet pasirodo ne..
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 26, 00:48)
Tų ,,sveikuoliškų'' kremų yra devynios galybės, tik rinkis doh.gif kai kurios su ekologija mažai ką bendro turinčios firmos taip pat leidžia ecocert sertifikuotas linijas, tokių turi pvz. The body shop, galų gale kai kurie kaip jūs sakote kremai ,,su chemija'' nėra blogi. Bet aš linkusi manyti, kad aliejų sausinimas yra šiok toks mitas- aš pati pagal poreikius naudoju kokius keturis aliejus, juos kaitalioju ir nepastebėjau nei menkiausio sausinimo požymio. Tik prieš jais tepantis būtina gana gausiai purkšti hidrolato. Taip pat aš aliejų niekada nenaudoju ryte- kartais tepuosi kremu, o kartais užtenka vien hidrolato .

o papurskus hidrolatu ar nusiprausus vandeniu laukti kol isdzius oda ar iskart maisyt su aliejum?as palaukdavau kol apdzius hidrolatas,tada tepdavau aliejum,tai gal ne taip dariau? g.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
noriu paklausti blush2.gif ar maisant taukmedzio sviesta su aliejais ,galima ji pasildyti vandens vonelėje,
Atsakyti
gal kas bandet Nerolio hidroliata is AN? palyginus su KN, kainos labai skiriasi. beja kuo skiriasi Nerolio hidroliatas ir Nerolio vanduo, kas geriau?

Man dar reikia kazko rankoms tepti. Gal kas naudojo glicerina, ar galima ji naudoti gryna, tiesiog tepti rankas, ar butina su kuo nors maisyti?

patapau kodelciuku, kaip mano dvieju metuku sunus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 01 26, 00:20)
o papurskus hidrolatu ar nusiprausus vandeniu laukti kol isdzius oda ar iskart maisyt su aliejum?as palaukdavau kol apdzius hidrolatas,tada tepdavau aliejum,tai gal ne taip dariau? g.gif

Aš tepu ant gerokai drėgnos, galima sakyti šlapios odos, neįsivaizduoju, kaip tepti aliejų ant sauso veido .
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 26, 13:08)
Aš tepu ant gerokai drėgnos, galima sakyti šlapios odos, neįsivaizduoju, kaip tepti aliejų ant sauso veido .

drinks_cheers.gif ant sausos uztepus jis ir lieka pavirsiuje, nesusigeria ir blizga veidas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 26, 11:20)
gal kas bandet Nerolio hidroliata is AN? palyginus su KN, kainos labai skiriasi. beja kuo skiriasi Nerolio hidroliatas ir Nerolio vanduo, kas geriau?

Man dar reikia kazko rankoms tepti. Gal kas naudojo glicerina, ar galima ji naudoti gryna, tiesiog tepti rankas, ar butina su kuo nors maisyti?

patapau kodelciuku, kaip mano dvieju metuku sunus  lotuliukas.gif  doh.gif

Nerolio vanduo ir nerolio hidrolatas man regis yra tas pats smile.gif

Grynu glicerinu rankų netepčiau - dideliais kiekiais jis duoda atvirkštinį poveikį - išsausina odą. Aš susimaišyčiau geriau kokį sviestuką ar kremą rankoms, jeigu taip nori, galima įdėti glicerino, bet tik lašiuką.
Atsakyti
tikra tiesa, kad be hidrolato naudojami aliejai sausina oda, pati dabar patyriau si reikala, iskart neisigilinau ai dabar atsikeliu pleiskanotu veidu doh.gif sakykit koks nerolio hidrolato kvapas?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 01 26, 15:53)
sakykit koks nerolio hidrolato kvapas?

toks specifinis, bet ne saldus, o toks citrusiniu kvapas smile.gif gaivinantis, as tokius kvapus megstu, nes negaliu saldziu pakesti smile.gif pvz roziu, jazmynu kvapai man doh.gif
gavau siuntini is akomos: atvaziavo mano aliejai: makadamiju, ricinos, argano, agurku seklu al, rice bran al, ersketuogiu, na ir dar hidrolatai smile.gif kada viska isbandysiu - neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 26, 16:19)
toks specifinis, bet ne saldus, o toks citrusiniu kvapas smile.gif gaivinantis, as tokius kvapus megstu, nes negaliu saldziu pakesti smile.gif pvz roziu, jazmynu kvapai man  doh.gif
gavau siuntini is akomos: atvaziavo mano aliejai: makadamiju, ricinos, argano, agurku seklu al, rice bran al, ersketuogiu, na ir dar hidrolatai smile.gif kada viska isbandysiu - neisivaizduoju smile.gif

g.gif tai gal ne Graso nerolis, o tas kitas, nes Graso- tai labai jau gėliškas buvo, svaigau nuo jo wub.gif, kaip ir nuo dabar turimo himalajinių rožių (tiesiog tirpstu nuo jo blush2.gif ) ar jazminų rolleyes.gif, paridžatų
Atsakyti
pas mane citrus aurantium smile.gif
Atsakyti