Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 24, 10:38)
Del Aromanatural ir ji tokia pat patikima kaip ir KV? kiek supratau jie yra isikure kaune, reikes paieskoti  mirksiukas.gif

Aromanatural yra internetinė parduotuvė. Patikima kaip ir KN. Kaune prekiaujama tik dalimi jų produkcijos, kaip ir kai kuriose Vilniaus parduotuvėse. O pačias prekes siunčia paštu, tačiau taip pat galima atsiimti Panoramos parduotuvėje Ekošalis arba tiesiai iš savininkės Monikos namų, kuri gyvena šalia Panoramos. Aš pati kai ką perku AN, kai ką KN, nes kai labiau patinka vienur, kai kas kitur, asortimentas irgi juk skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2011 01 21, 17:50)
Bet tame ir reikalas, as turiu kazkuom pasitept po to kai nusiprausiu. Nes jauciu ta nemalonu odos tempima doh.gif

Ir dar, profesionales biggrin.gif Patarkit, kuom plaukus plauti? Kad augtu ilgesni ir tankesni lotuliukas.gif Gal yra kokiu muilu naturaliu ar ko g.gif
Aciu laaaabai uz atsakyma wub.gif

tai ir kas, tegul tempia - po 10 min. oda nieko negavusi pati pradės gaminti riebalą ir nebetemps. Išlepinta odelė ax.gif

Plauku ilgumas - genai, čia niekas nepadės. dėl tankumo tai gali padėti sezamų aliejus, brokolių aliejus, kaip jau rašė, pantenolis, silikonas augalinis ir pan. medžiagos

QUOTE(DA_LI @ 2011 01 23, 17:35)
Aš pati kol kas nesusidūriau, kad aliejai sausina odą, bet jei aš vakare naudoju aliejus, o ryte drėkinantį kremą, kaip suprantu, tokios rizikos nėra g.gif

rizika visada yra, ypač, jei aliejus naudojamas kasdien. beje, vieni sako, kad aliejus reikia keisti kas 3 mėnesius, kiti, kad naudoji 3 savaites, darai pertauka, t.y., netepi aliejų ir vėl tepi. Reiktų žiūrėti kaip odai geriau.

QUOTE(Sky_diver @ 2011 01 23, 21:13)
Radau pas save lazdyno riesutu aliejau, kuri buvau pirkus is rudugio. Ar tiktu plaukams lazdyno riesutai?  g.gif

jei is rudugio ir dar kažkada pirkto, tai jau gal geriau jo niekur nebetepti ax.gif

QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 01 23, 22:35)
charisma ,ka ten naudojai randams?  g.gif  ersketuogiu alieju? na ir kaip?  4u.gif

tamanai + erškėtuogių

QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 24, 11:09)
Aš pati kai ką perku AN, kai ką KN, nes kai labiau patinka vienur, kai kas kitur, asortimentas irgi juk skiriasi smile.gif

ypač, kai sviestmedis tas pats, o kaina skiriasi ženkliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 23, 17:53)
nera KN pantenolio.. iskoti jo reikia AN

aciuks.gif

QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 01 23, 23:35)
charisma ,ka ten naudojai randams?  g.gif  ersketuogiu alieju? na ir kaip?  4u.gif

taip, tik turiu pasakyti, kad neturiu kazkokiu giliu randu, tai labiau pavadinciau, kaip odos lengva paslifavima smile.gif realiai kazkokio poveikio nesupastebejusi, kadangi mano odai labai patinka jojoba, tai dabar rytais sumaisau jojoba su ersketuogem wub.gif
siap, kalbant apie odos lyginima, man vis tik priemone nr 1 mano odai yra badiaga forte
Atsakyti
nežinau ar tokia info jau buvo blush2.gif (jei buvo tai nepykit), bet kadangi pati pradėjau lb domėtis natūralia kosmetika, tai prisirinkau info apie kai kuriuos aliejus plaukams ir noriu pasidalinti
Abrikosų kauliukų aliejus lengvai išsiplaunantis aliejus, kuris minkština, drėkina, plaukai tampa spindintys ir švelnūs.
Aguonų aliejus suteikia plaukams žvilgesio, neleidžia plaukų galiukams šakotis
Alyvuogių aliejus neleidžia išsausėti galvos odai, minkština ir maitina plaukus.
Argano aliejus prieš plaunant galvą ištepus plaukus juos atstato, maitina ir saugo, stiprina struktūrą ir šaknis, suteikia spindesio, saugo nuo skilinėjimo.
Atalių aliejus maitina ir kondicionuoja plaukus, drėkina sausą galvos odą.
Avokadų aliejus tikras išsigelbėjimas cheminio sušukavimo ar dažymo nualintiems plaukams. Puikus sausiems plaukams, aliejus turtingas vitaminais A, E, D ir kaliu. Galima maišyti su kitais baziniais aliejais, norint gauti didesni poveiki
Dygminų aliejus atgaivina sausus/labai sausus plaukus, neleidžia prarasti jiems drėgmės, saugo nuo laisvųjų radikalų, skatina augimą.
Japoninių kamelijų sėklų aliejus rekomenduojamas dažytiems, nualintiems, sausiems ir šiukštiems plaukams, pleiskanojančiai galvos odai. Skatina plaukų augimą ir kondicionuoja plaukus.
Jazminų aliejus stiprina plaukus, jiems suteikia žvilgesio, neleidžia plaukų galiukams skilinėti. Šį aliejų taip pat galima naudoti masažams.
Jonažolių eterinis aliejus puikiai tinka riebių plaukų priežiūrai, kai yra pleiskanų. Jei jūsų plaukai normalūs arba sausi, jums tiks ricinos ir kedrų aliejai. Gydo nusilpusius plaukus
Juodgrūdės aliejus Stiprina plaukus, suteikia blizgesio, skatina augimą, tonizuoja ir ramina galvos odą, didina plaukų apimtį, naikina pleiskanas.
Kanapių aliejus padeda sutvarkyti šiauštis linkusius plaukus. Be to, kanapių aliejus maitina kapiliarų audinį, plaukai ima labiau blizgėti ir tampa puresni. Suteikia blizgesio ir paklusnumo plaukam paveiktiems dažymo, saules, cheminiu šukavimu, turtingas riebiųjų rūgščių.
Kedrų aliejus stiprina cheminio sušukavimo ar dažymo nualintus plaukus.
Kokosų aliejus puikiai atstato plauko drėgmės pusiausvyrą. Plaukų kaukes su
kokosų aliejumi rekomenduojama naudoti iki ir po plaukų trinkimo bei šukuojant plaukus. Ant plaukų likusi aliejaus plėvelė apsaugo plaukų skaidulas nuo pažeidimų. Švelnina, minkština plaukus, padeda plaukam atsigauti, tinka riebiem plaukam.
Kukurūzų aliejus plaukams suteikia blizgesio taip pat padaro plaukus lengviau iššukuojamus.
Kviečių daigų aliejus maitina plaukų šaknis ir skatina plaukų augimą, todėl jis ypatingai tinka retiems, išslinkusiems plaukams. Jį galima tepti vieną arba sumaišytą su simondsijų aliejumi (1:1). Maitina plauko šaknis ir suteikia gyvybės visam plaukui.
Lazdynų riešutų aliejus stiprina plaukus, skatina jų augimą.
Linų sėmenų aliejus suteikia plaukams žvilgesio ir glotnumo: 50 ml linų sėmenų aliejaus sumaišykite su 30 ml glicerino, įtrinkite šiuo mišiniu plaukų šaknis ir palaikykite valandą.
Makadamijų aliejus plaukų kaukės su makadamijų aliejumi suteikia plaukams lankstumo ir blizgesio, gerai drėkina.
Mango sviestas drėkina sausus, pažeistus plaukus.
Migdolų aliejus stiprina net ilgą laiką dažomus plaukus ir atkuria jų struktūrą. Jis skatina plaukų augimą, suteikia jiems blizgesio ir lankstumo.
Moliūgų sėklų aliejus slenkant plaukams moliūgų aliejų įtrina į galvos odą keletą kartų per savaitę.
Nimbamedžio aliejus stiprina ir atkuria pažeistus plaukus, suteikia jiems blizgesio, padeda sumažinti plaukų slinkimą ir pleiskanas.
Persikų kauliukų aliejų kaip kaukę galima naudoti sausiems plaukams arba skilinėjantiems plaukų galiukams.
Raudonasis palmių aliejus kondicionuoja plaukus, palengvina jų iššukavimą, daro juos minkštus ir blizgančius. Ypač tinka sausiems plaukams.
Ricinos aliejus gydo nusilpusius plaukus
Rozmarinų eterinis aliejus gydo nusilpusius plaukus
Sezamo aliejus rekomenduojamas visų tipų plaukams. Jis idealus dažytiems ar chemijos pažeistiems plaukams. Sezamo aliejus plaukams suteikia blizgesio ir minkštumo, saugo juos nuo išsausėjimo. Saugo nuo saulės, jūros ir chloruoto vandens poveikio.
Simondsijų aliejus tinka įvairiems plauku tipams, ypač puikus pasirinkimas tiem, kieno plaukai greitai susiriebaluoja, o plauku galiukams reikalingas kondicionierius. Taip pat pamaitina išsausėjusius plaukus.
Šaltalankių aliejus maitina sausus ir pažeistus plaukus, skatina jų augimą, gydo nusilpusius plaukus
Vynuogių kauliukų aliejus nualintiems, besiveliantiems plaukams ¬– jie taps lygūs ir blizgantys.
Žemės riešutų aliejus maitina ir atkuria pažeistus plaukus
Atsakyti
QUOTE(Viktorija13 @ 2011 01 24, 12:28)
Atalių aliejus

Jazminų aliejus

Jonažolių eterinis

ir kas čia per aliejai? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

tai nelabai supratau, aliejaus naudoti NUOLAT veidui negalima, nes isausins, tai tarpuose tepti kremus reikia. Tai kokius tuos kremus tepti, jei cia nori "sveikuoliskai" gyventi? Tai kaip suprantu NEISVENGIAMA ta chemija vis tiek, ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 01 25, 11:54)
Sveikos,

tai nelabai supratau, aliejaus naudoti NUOLAT veidui negalima, nes isausins, tai tarpuose tepti kremus reikia. Tai kokius tuos kremus tepti, jei cia nori "sveikuoliskai" gyventi? Tai kaip suprantu NEISVENGIAMA ta chemija vis tiek, ar kaip?  unsure.gif

nu kodel, juk yra eko kremai. as vakar is alieju ir hidrolato pasigaminau kremuka...
Atsakyti
Sveikos , as irgi paskutiniu metu pradėjau domėtis įvairiais aliejais , isbandziau dar nedaug tik kokosu ir sezamu seklu, kokosai labai patiko plaukams, veidui nelabai nes mano oda sausa tai truksta drekinimo,biski tempia vien tik juo pasitepus, o sezamu nieko toks bet man jo kvapas nepatinka. norejau paklausti kaip šitie aliejai, ar verti dėmesio? user posted image
Atsakyti
Ar bandėte kas Argano aliejų iš AKOMOS g.gif Kaip kokybė,ar geras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 01 25, 11:54)
Sveikos,

tai nelabai supratau, aliejaus naudoti NUOLAT veidui negalima, nes isausins, tai tarpuose tepti kremus reikia. Tai kokius tuos kremus tepti, jei cia nori "sveikuoliskai" gyventi? Tai kaip suprantu NEISVENGIAMA ta chemija vis tiek, ar kaip?  unsure.gif

Na, man rodos, galima eiti link to, kad ne kiekviena diena ka nors tepti ax.gif Bent man tai aliejus nepastebejau, kad taip labai sausintu oda. Kai buna tempimo jausmas, kartais tiesiog papurskiu hidrolatu arba terminiu vandeniu. Siaip ir kremais (nenaturaliais, o parduotuviniais) vis pateplioju, bet bandau juos mazinti iki tiek, kad visai nereiketu.

QUOTE([wanesa] @ 2011 01 25, 12:55)
Sveikos , as irgi paskutiniu metu pradėjau domėtis įvairiais aliejais , isbandziau dar nedaug tik kokosu ir sezamu seklu, kokosai labai patiko plaukams, veidui nelabai nes mano oda sausa tai truksta drekinimo,biski tempia vien tik juo pasitepus,  o sezamu nieko toks bet man jo kvapas nepatinka. norejau paklausti kaip šitie aliejai, ar verti dėmesio?

Ar man tik rodos, ar cia tokie patys kaip Sveikuose Produktuose? Jei taip, tai man rodos jie geri yra.
Atsakyti
Ar man tik rodos, ar cia tokie patys kaip Sveikuose Produktuose? Jei taip, tai man rodos jie geri yra.
[/quote]

yra Sveikuose Produktuose, cia tai foto daryta euro vaisineje, padeti prie ekologisku produktu, tik idomu ar sitos firmos aliejai geri,nes kitur maciau jojobos alieju 30ml kainavo 33lt, o cia 100ml tik 24lt, tai suabejojau ar verta pirkt, noretusi kokybes smile.gif
Atsakyti
[quote=[wanesa­],2011 01 25, 22:38]
[/quote]

yra Sveikuose Produktuose, cia tai foto daryta euro vaisineje, padeti prie ekologisku produktu, tik idomu ar sitos firmos aliejai geri,nes kitur maciau jojobos alieju 30ml kainavo 33lt, o cia 100ml tik 24lt, tai suabejojau ar verta pirkt, noretusi kokybes smile.gif
[/quote]
normalus sie aliejai..
Atsakyti