Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Norėjau paklausti, ką būtų galima panaudoti, kai skauda gerklę? Ar kokiu aliejumi patept pačią krutinę, ar pasidaryt kokį išgert. Mama apsirgo ir pati atėjo paprašyt, kad duočiau kokio aliejaus, bet nesu naudojus nieko gerklei, nelabai žinau kokių receptų. Gal tinka koks kokosų ar taukmedžio sviestas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 26 kovo 2011 - 11:43
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 26, 12:42)
Norėjau paklausti, ką būtų galima panaudoti, kai skauda gerklę? Ar kokiu aliejumi patept pačią krutinę, ar pasidaryt kokį išgert. Mama apsirgo ir pati atėjo paprašyt, kad duočiau kokio aliejaus, bet nesu naudojus nieko gerklei, nelabai žinau kokių receptų. Gal tinka koks kokosų ar taukmedžio sviestas?  g.gif

Aš kakavos sviestą tokiais atvejais naudoju thumbup.gif Pati valgau gryną, dukrai į karštą pieną su medum įdedu 4u.gif

O aš norėjau paklausti, gal kas iš AZ tamanus pirko, kaip kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 26, 12:42)
Norėjau paklausti, ką būtų galima panaudoti, kai skauda gerklę?

Pasinagrinėkit Gydomės ekologiškai temoj, ten nemažai patarimų yra. Aš šią žiemą nesiskyriau su kakavos sviestu, vis čiulpiau po gabaliuką, vakarais inhaliuodavau kokį ea, galima mišinuką pasidaryti su baziniu aliejumi ir tinkamu ea, pasitepti krūtinę.
Atsakyti
Ačiū už patarimus. Gaila, kad neturiu dabar kakavos sviesto. Bet pabandysiu paieškot receptų su šaltalankio aliejumi.

Pat vakar pirmą kartą išbandžiau taukmedžio sviestą. Kvapas tikrai toks įdomus, bet kentėt galima biggrin.gif Išsitepiau visą kūną ir veidą. Tai pirmiausiai, ką pastebėjau, jog nuramino odą. Kadangi įtariu, kad vėl atsiranda egzema, tai visos vietos nebe tokios raudonos, nebe taip niežti. Jaučiu teks pasitepliot kiekvieną vakarą, kad greičiau atsigautų oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 26 kovo 2011 - 12:28
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 26, 13:23)
Ačiū už patarimus. Gaila, kad neturiu dabar kakavos sviesto. Bet pabandysiu paieškot receptų su šaltalankio aliejumi.

Pat vakar pirmą kartą išbandžiau taukmedžio sviestą. Kvapas tikrai toks įdomus, bet kentėt galima  biggrin.gif Išsitepiau visą kūną ir veidą. Tai pirmiausiai, ką pastebėjau, jog nuramino odą. Kadangi įtariu, kad vėl atsiranda egzema, tai visos vietos nebe tokios raudonos, nebe taip niežti. Jaučiu teks pasitepliot kiekvieną vakarą, kad greičiau atsigautų oda.

4u.gif mano sunelio vietomis odele issauseja,tai sviestmedi pasildau vonelej ir sumaisau su migdolu,kokosu aliejais,padeda kuriam laikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 26 kovo 2011 - 12:48
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 26, 12:48)
4u.gif mano sunelio vietomis odele issauseja,tai sviestmedi pasildau vonelej ir sumaisau su migdolu,kokosu aliejais,padeda kuriam laikui.

Žinau, kad galima maišyt. Tiesiog šiuo metu kokosų turiu iš Rudugio ir kažkaip nesinori maišyt į taukmedį blush2.gif Galvoju užbaigt jį naudot plaukams ir nusipirkt gerą aliejų.

Iš Rudugio man tiko tik abrikosų kauliukų ir tai makiažui valyt, veido jo netepu.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 26, 14:04)
Žinau, kad galima maišyt. Tiesiog šiuo metu kokosų turiu iš Rudugio ir kažkaip nesinori maišyt į taukmedį  blush2.gif Galvoju užbaigt jį naudot plaukams ir nusipirkt gerą aliejų.

Iš Rudugio man tiko tik abrikosų kauliukų ir tai makiažui valyt, veido jo netepu.

4u.gif tai galima tik su migdolu al maisyt,svarbu kazkuo ji atskiest,nes tikrai sviestmedis sunkiai ant odos tepasi ax.gif
Atsakyti
Tepasi tikrai sunkokai, ne taip, kaip kokosų. Aš gabaliuką uždedu ant odos, arba su juo tiesiog braukau per išbertas vietas ir po truputį jis įsigeria man. Kai turėsi kitą gerą aliejų, pabandysiu maišyt ax.gif

Ir dar norėjau paklaust, gal ne į temą blush2.gif Kokį aliejų naudojat salotoms? Patį jau skaniausią wub.gif Mama vis naudodavo paprastus parduotuvinius vynuogių aliejus, bet man su juo taip neskaniai gaunas schmoll.gif Ir kai pati pradėjau naudoti aliejus, tėvai labai skeptiškai žiūrėjo, o dabar žiūriu po truputį, po truputį jau patys ko prašo biggrin.gif Kai tėtis nusvilo saulei, tai atlėkė iškart, kad ištepčiau. Kepimui naudojau ryžių aliejų, tai raukės raukės, o dabar jau gerai biggrin.gif Dabar jau nori ir gerklei ir salotoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 26, 11:59)
4u.gif kaip suprantu jus is cia esate uzsisakinejusi,gal kartais zinot,kuo skiriasi himalaju druskos,nes viena kainuoja 500 g-apie 12 lt,o kita-1 kg-panasiai uz tokia kaina g.gif
http://www.ecolive24...uska-smulki-1kg
http://www.ecolive24...-g-natur-hurtig

realiai manau tik gamintojais, tik idomu, ka reiskia ta "rozinio kvarco" druska g.gif pabandykite jiems parasyti, kad paaiskintu, nes irgi idomu pasidare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 26, 17:05)
realiai manau tik gamintojais, tik idomu, ka reiskia ta "rozinio kvarco" druska g.gif  pabandykite jiems parasyti, kad paaiskintu, nes irgi idomu pasidare bigsmile.gif

4u.gif tai,kad ji turbut visa rozinio kvarco,nes turi rozini atspalvi,jei tai patikima parduotuve,tai zadu daryt uzsakyma,labai jau moliugu skrudintu aliejaus norisi,pripratau matyt ax.gif
Atsakyti
sorry uz offtopic, bet trumpas klausimelis: sudominot, o kur jus naudojate himalaju druska? tipo galima ja pakeisti iprasta druska? maziau kenkia?
ar i vandeni isimaisote gerdamos??

Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 26, 17:56)
sorry uz offtopic, bet trumpas klausimelis: sudominot, o kur jus naudojate himalaju druska? tipo galima ja pakeisti iprasta druska? maziau kenkia?
ar i vandeni isimaisote gerdamos??

4u.gif vietoj paprastos druskos naudot pradejau himalaju,aisku smulkia perku,kol kas nesiskundziu ax.gif
Atsakyti