Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Flos @ 2011 03 24, 22:01)
Aš aną mėnesį kažkaip apgavau savo mm vargus, net pati tyliai pasidžiaugiau, kad niekas neišdygo smile.gif todėl ir spejo iki dabar išgražėti. Nu nieko, aš nepasiduosiu, vis tiek matau, kad situciją daugiau mažiau valdau smile.gif
Galadriele, o tavo juk oda itin sausa, ane? tai ją dar ir paberia?

Pirmas dvi mm dienas ir aš džiaugiausi, kas man pavyko apgauti pačią save, o trečiąją manęs laukė staigmena biggrin.gif
Žinok mano oda buvo tokia sausa, kad nepatepus kremu bijojau šypsotis, nes atrodė sutrūks ir tikrai kartais trūkinėdavo, šerpetodavo išvis ne tas žodis. Tačiau vadovavausi Kunigundos ir Dr. Hauschka patarimais, kad odos nereikia šerti kremais, o leisti jai padirbėti pačiai. Prausiu švelniais prausikliais, vandenį odai nuplauti naudoju tik kartą per dieną, nakčiai dažnai "pamirštu" patepti ją kremu. Ir galiu drąsiai atsistojusi ant bačkos šaukti, kad mano oda dabar yra absoliučiai normali, o kremas jai nėra pirmos būtinybės priemonė thumbup.gif Tačiau vat paberia... Ypač prieš mm ir ciklo viduryje, kartais mažiau, kartais smarkiau smile.gif
P.S. Iš pradžių nepažinau kas čia rašo, paveiksliukas nebe tas biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif parasysiu ne i tema,bet...negaliu iskesti nepasidalinus.ne viena rasot,kad sauseja oda,as irgi susiduriau su sia beda,bet mano sausa ne veido,o ranku oda,rankos suvyte kaip senyvos moteriskes.tai va,nors jus ir simtus kartu,kaip ir as girdejot tiesa,kad reikia kasdien isgerti po 2 litrus vandens,turbut retai kuri taip darete.as irgi pro ausis praleidau ir kibirais geriau ne vandeni,o zoleliu arbatas,kuriu deka dar labiau is saves variau skyscius.kol viena diena i mano rankas nepateko knyga ''druska ir vanduo'',joje pagrindziama tyrimais,kode ta vandeni reikia gerti ir kaip to deka isvengti kai kuriu ligu.gal ir placebo efektas,bet man veikia,beprasidedanti migrena neisismarkavo ir neprireike tableciu,o ranku oda atsigauna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 25, 11:07)
4u.gif parasysiu ne i tema,bet...negaliu iskesti nepasidalinus.ne viena rasot,kad sauseja oda,as irgi susiduriau su sia beda,bet mano sausa ne veido,o ranku oda,rankos suvyte kaip senyvos moteriskes.tai va,nors jus ir simtus kartu,kaip ir as girdejot tiesa,kad reikia kasdien isgerti po 2 litrus vandens,turbut retai kuri taip darete.as irgi pro ausis praleidau ir kibirais geriau ne vandeni,o zoleliu arbatas,kuriu deka dar labiau is saves variau skyscius.kol viena diena i mano rankas nepateko knyga ''druska ir vanduo'',joje pagrindziama tyrimais,kode ta vandeni reikia gerti ir kaip to deka isvengti kai kuriu ligu.gal ir placebo efektas,bet man veikia,beprasidedanti migrena neisismarkavo ir neprireike tableciu,o ranku oda atsigauna  rolleyes.gif

aš nuo senų senovės išgeriu daugiau nei po 3 litrus vandens - ne arbatų, kavų, o vandens..nes nuo vaikystės turiu polinkį daug gerti, be to man skanu.
bet deja negaliu pasigirti stebūklingais džiaugsmais.. g.gif
jei jums padeda, tai valio, tikiuosi, kad ir toliau padės:) bet bent jau man vandens suvartojimas visiškai jokios naudos neduoda, apart geresnio virškinimo
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 25, 11:11)
aš nuo senų senovės išgeriu daugiau nei po 3 litrus vandens - ne arbatų, kavų, o vandens..nes nuo vaikystės turiu polinkį daug gerti, be to man skanu.

Kad vanduo užsibūtų organizme ir atliktų savo darbą reikia himalajų druskos šiek tiek ištirpinti. pati manau, jog vycką geriant irgi būtų naudinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 03 25, 11:15)
Kad vanduo užsibūtų organizme ir atliktų savo darbą reikia himalajų druskos šiek tiek ištirpinti. pati manau, jog vycką geriant irgi būtų naudinga wink.gif

4u.gif del druskos tai pritariu,o del mineralinio tai net nezinau,juk jis gazuotas,tai gal nusigaruot leist jam,o tada gert g.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 25, 11:11)
jei jums padeda, tai valio, tikiuosi, kad ir toliau padės:) bet bent jau man vandens suvartojimas visiškai jokios naudos neduoda, apart geresnio virškinimo

4u.gif tai labai gerai,kad virskinimui padeda,as tikiuosi su tuo gerimu susitvarkyt zarnyno veikla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 25, 10:07)
kad reikia kasdien isgerti po 2 litrus vandens,

Gal knygoje ir yra gerų patarimų, bet pats patarimas visiems išgerti po 2 lirtrus yra labai blogas, nes tai neteisingas patarimas. Žmonės skiriasi savo svoriu, todėl tokiems kaip aš, kurie sveria 45 kg- 2 litrai kasdien yra per daug, taip aš kenkčiau savo inkstams, nes jie nepajėgtų tokio kiekio ilgainiui pervaryti, tai viena, antra, yra rekomenduojama po 19 val. iš vis nebegerti vandens (dėl tų pačių inkstų)

Kiekis skaičiuojamas 30 ml 1 kg - taigi pasiskaičiuokite kiek jums reikia

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 25, 10:11)
aš nuo senų senovės išgeriu daugiau nei po 3 litrus vandens - ne arbatų, kavų, o vandens..

gal tu per daug geri, o tai tikrai nieko labai gero ir duoti negali ax.gif

QUOTE(Flos @ 2011 03 25, 10:15)

mineralinis ne visiems tinka, pvz., aš iš vis negaliu gerti visų gazuotų mineralinių - skrandžio problemos garantuotos
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 25, 22:39)
pabandyki paziureti ecolive24.lt, kiek lyginau tokios kainos kaip ir SP, gal nespejo dar uzkelti

4u.gif aciu,reiks bandyt,radau pigesni skrudintu moliugu alieju,bet jis turbut neekologiskas g.gif
http://www.naturalis...ejus-250ml.html
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 25, 23:36)
4u.gif aciu,reiks bandyt,radau pigesni skrudintu moliugu alieju,bet jis turbut neekologiskas g.gif
http://www.naturalis...ejus-250ml.html

as skrudintu daugiau gerimui neimsiu, nebent salotoms, nors skonis jo thumbup.gif dabar turi pristatyti man nakvisu ir agurkliu, ziuresiu, kaip seksis gerti smile.gif
ne, nebus ekologiskas, pas juos, jeigu ekologiskas, tai paraso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 25 kovo 2011 - 23:11
o gal galit pakomentuot Clearspring firmos alieju kokybe?

user posted image
Atsakyti
Siuo metu baigineju gerti skrudintu moliugu seklu alieju, ir galvoju, koki dar alieju butu naudinga vartoti i vidu...?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 26, 10:37)
Siuo metu baigineju gerti skrudintu moliugu seklu alieju, ir galvoju, koki dar alieju butu naudinga vartoti i vidu...?

as ji keisiu nakvisu ir agurkliu. dabar laikinai geriu Prancūzijos Provanso regiono aliejų "Equilibre et saveur"
Atsakyti
4u.gif as ir baigineju skrudintu moliugu alir taip pat zadu pirkti ji tik salotom,dar svarstau graikisku riesutu ar makadimiju aliejaus paragauti,bet cia salotom,o rytais ir toliau gersiu agurkliu,po to turbut nakvisu aliejukus.
Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 25, 22:39)
pabandyki paziureti ecolive24.lt, kiek lyginau tokios kainos kaip ir SP, gal nespejo dar uzkelti

4u.gif kaip suprantu jus is cia esate uzsisakinejusi,gal kartais zinot,kuo skiriasi himalaju druskos,nes viena kainuoja 500 g-apie 12 lt,o kita-1 kg-panasiai uz tokia kaina g.gif
http://www.ecolive24...uska-smulki-1kg
http://www.ecolive24...-g-natur-hurtig
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 26 kovo 2011 - 11:04