Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

merginos ,kokiu aliejuku tušą nuo blakstienų geriausia valyti?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2011 03 16, 01:06)

Kiekviename puslapyje to klausia vis kita, paskaitykite iš pradžių bent kelis temos lapus, o ne klauskit iškart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2011 03 13, 17:43)
Patarkite prasau, koki alieju naudoti itin sausai kuno odai.Gal misini?
Bandziau kokosu (nerafinuota is kvapu namu),  netiko, nes  bere ir abrikosu (jei neklystu) kauliuku - tai visai patiko, bet tepti tekdavo 2 kartus per diena sad.gif kad oda butu glotni.

Pabandykit migdolu arba makadamiju.
Atsakyti
Manau iš pirmo psl reikėtų išimti aliejų.com arba parašyti, kad aliejus.com arba rudugys aliejų niekas neperka dėl prastos kokybės, nes dabar kiekvienam psl tas pats klausimas. 4u.gif
ir po to merginos skundžiasi, kad jų aliejai saulėgrąžom smirda doh.gif

pati turiu susikonspektavusi info apie aliejus ir tariu ačiū Kunigundai už jos konspektą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2011 03 16, 00:06)

Aš valau argano arba erškėtrožių, o šiaip tai visi gerai nuvalo. Tik reikia vatelę su vandeniu sušlapinti.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 03 12, 03:11)
O kaip Jūs tepate tą aliejų plaukams? Visus plaukus ar tik galiukus? Ir prieš plaunant galvą, gal palaikot dar, kad kokias 2 h įsigertų?

As tepu visus plaukus,ir saknis ir galiukus,turiu keleta alieju,kuriuos keitelioju,darau tokia kauke viena kart per savaite,laikau visa nakti,ryte issiplaunu galva,tikrai plaukai pagerwjo,pradejo blizget,lengvai issisukuoja.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 02 25, 20:03)
gal esate kuri bandziusi MURUMURU sviesta plaukams? raso, kad jis ypac tinkamas plauku prieziurai, tai galvoju sivakar ismeginsiu, bet sviestas riebus, galvoju ar poto pavyks gerai tuos riebalus ryte isplauti g.gif

Kas cia per sviestas plaukams g.gif ,pirma kart girdziu.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 03 19, 18:06)
Kas cia per sviestas plaukams g.gif ,pirma kart girdziu.

Čia klausia ne apie spec. sviestą plaukams, o apie Murumuru sviesto panaudojimą plaukams
Atsakyti
QUOTE(spyrgute @ 2011 03 21, 14:00)
Sveikutės  4u.gif , oho laiku paskaičiau  doh.gif , kaip tik ruošiaus į rudugį  lotuliukas.gif  g.gif . Neskačiau visos jūsų temutės, bet gal pasakysit kuri, kur Kaune kokybiškus aliejus pardavinėja?

4u.gif SVEIKUOSE PRODUKTUOSE Akropoly prie maximos,-VIA NATURALYJE,SALVINIJOJ-pc banginis,EKOLINIJOJ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2011 03 13, 09:25)
sveikos merginos  4u.gif  cia Jusu tiek nemazai nusimananciu apie kokybisku aliejus, noreciau Jusu patarimu ir pagalbos. Gal galetumete pakomentuoti sita alieju? http://www.aromapara...=...s&id=avokad
noreciau isigyti didesni kieki, tad nesinori visai prasauti  blush2.gif kaip pati parduotuve?ar patikima? Dekoju is anskto  4u.gif

4u.gif uzsisakiau is cia sviestmedzio ir migdolu al,sviestmedis lyg ir geras,o vat migdolai visai bekvapiai,nors raso,kad nerafinuotas aliejus,bet man atrodo,kad turetu jaustis kvapas kazkoks,tai net nezinau,turbut daugiau alieju is ten nesisiusiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 21, 15:08)

aciu Jums liepa27, kad vienintele atsiliepete 4u.gif na as isigijau avokadu aliejaus, kokybe patenkinta, ir kvapas, ir skonis, ir spalva ir tirstumas. man patiko. na o del migdolu aliejaus nieko negaleciau patart, nes dar nebandziau. http://www.sveikipro...olmuhle-solling cia bent parasyta, kad migdolu kvapas nestiprus. kazkokioje temoje, ekolgijos, kiek pamenu skaiciau Kunigundos (viena is konsultanciu ekologijos klajusimais), tai pamenu, kad minejo, jog migdolu aliejus neturi specifinio kavpo. gal as maisau. bet kazkodel man taip uzsifiksave. jei klystu, tikiuosi pataisys mane kitos merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 21, 16:08)
4u.gif uzsisakiau is cia sviestmedzio ir migdolu al,sviestmedis lyg ir geras,o vat migdolai visai bekvapiai,nors raso,kad nerafinuotas aliejus,bet man atrodo,kad turetu jaustis kvapas kazkoks,tai net nezinau,turbut daugiau alieju is ten nesisiusiu g.gif

Turiu migdolų aliejų, kurio kokybe tikrai neabejoju ir jis bekvapis
Atsakyti