Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Aš pati kol kas nesusidūriau, kad aliejai sausina odą, bet jei aš vakare naudoju aliejus, o ryte drėkinantį kremą, kaip suprantu, tokios rizikos nėra g.gif
Atsakyti
aciu mergaites visoms uz issakytus patarimus, kaip pravercia visa informacija. as dar naujoke. veida ir rankas pradejau tepti aliejais, visai patiko, gal kartais ir sausina. dabar domiuosi eteriniais aliejukais, kaip idomu, savaitgali jau kelis buteliukus nusipirkau, bet dar mazai eksperimentuoju. Bandysiu visu taip isgirta Rozmarina plaukams, nes jau taip letai auga, per penkis menesius net saknys dazymui neatauga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 23, 21:11)
aciu mergaites visoms uz issakytus patarimus, kaip pravercia visa informacija. as dar naujoke. veida ir rankas pradejau tepti aliejais, visai patiko, gal kartais ir sausina. dabar domiuosi eteriniais aliejukais, kaip idomu, savaitgali jau kelis buteliukus nusipirkau, bet dar mazai eksperimentuoju. Bandysiu visu taip isgirta Rozmarina plaukams, nes jau taip letai auga, per penkis menesius net saknys dazymui neatauga  verysad.gif

Is savo aliejuku sumaisykit plaukams kaukyte ir rozmarino EA kelis lasiukus , augs , kaip ant mieliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 23, 21:21)
Is savo aliejuku sumaisykit plaukams kaukyte ir rozmarino EA kelis lasiukus , augs , kaip ant mieliu  4u.gif

o kokius aliejus geriau maisyti? as alieju, kol kas, neturiu didelio pasirinkimo. dar reikia daugiau isigyti, bet KN labai toli doh.gif esu skaiciusi, kad tokia kauke geriausia laikyti ant plauku visa nakti, ar bent jau kelias valandas, nes tada plaukas pilnai prisigeria priemones ir likuti lengviau nuplauti.
Atsakyti
kur butu galima sunaudoti 500 g kieki kokosu aliejaus.Etiketeje nera pazymeta ar jis rafinuotas ar ne rasoma,tik kad 100% pure coconut oil ,bet sprendziu,kad rafinuotas,nes visiskai bekvapis.Turiu as is EKO parduotuves nusipirkus nerafinuoro,tai jis ir kvepia kokosais ir labai baltas,o sis bekvapis ir spalva nera tokia,kaip nerafinuoto balta g.gif
Atsakyti
Radau pas save lazdyno riesutu aliejau, kuri buvau pirkus is rudugio. Ar tiktu plaukams lazdyno riesutai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 23 sausio 2011 - 21:26
QUOTE(vida/d @ 2011 01 23, 22:03)
kur butu galima sunaudoti 500 g kieki kokosu aliejaus.

Maistui.
Papildyta:
QUOTE(Sky_diver @ 2011 01 23, 22:13)
Radau pas save lazdyno riesutu aliejau, kuri buvau pirkus is rudugio. Ar tiktu plaukams lazdyno riesutai?  g.gif

Teko skaityt, kad stiprina plaukus (įtrinti į šaknis), bet pati nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 23, 22:43)
o kokius aliejus geriau maisyti? as alieju, kol kas, neturiu didelio pasirinkimo. dar reikia daugiau isigyti, bet KN labai toli  doh.gif  esu skaiciusi, kad tokia kauke geriausia laikyti ant plauku visa nakti, ar bent jau kelias valandas, nes tada plaukas pilnai prisigeria priemones ir likuti lengviau nuplauti.

Plaukai labai myli kokosų, avokadų aliejus, man dar labai patinka sezamų aliejus.
Įvairių bazinių, eterinių aliejų bei aktyviųjų komponentų galite įsigyti ir aromantural parduotuvėje, jeigu KN labai toli mirksiukas.gif
Kaukę galima laikyti nuo kelių valandų iki kelių dienų, priklausomai kas kiek gali ir kam kiek patinka. Aš darau kartą per savaitę, laikau apie 5val, tačiau poveikis akivaizdus
Atsakyti
charisma ,ka ten naudojai randams? g.gif ersketuogiu alieju? na ir kaip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 23 sausio 2011 - 22:38
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 23, 21:43)
o kokius aliejus geriau maisyti? as alieju, kol kas, neturiu didelio pasirinkimo. dar reikia daugiau isigyti, bet KN labai toli  doh.gif  esu skaiciusi, kad tokia kauke geriausia laikyti ant plauku visa nakti, ar bent jau kelias valandas, nes tada plaukas pilnai prisigeria priemones ir likuti lengviau nuplauti.

as bandziau visokius "mix'us" . Plaukams patiko kauke su kokosu aliejumi, bet man po jos plaukai sunkiai issiplove. Dabar daznai darau : sezamu, semenu, ricinos, abrikosu alieju misinuka ir keli lasiukai rozmarino arba arbatmedzio ( gerai nuo slinkimo) EA.
Papildyta:
Pamirsau apie laika : apie 2-3 val. Miegoti dar su kauke neteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 23, 22:29)
Plaukai labai myli kokosų, avokadų aliejus, man dar labai patinka sezamų aliejus.
Įvairių bazinių, eterinių aliejų bei aktyviųjų komponentų galite įsigyti ir aromantural parduotuvėje, jeigu KN labai toli mirksiukas.gif
Kaukę galima laikyti nuo kelių valandų iki kelių dienų, priklausomai kas kiek gali ir kam kiek patinka. Aš darau kartą per savaitę, laikau apie 5val, tačiau poveikis akivaizdus

oi, aciu labai labai 4u.gif Butinai ismeginsiu. Del Aromanatural ir ji tokia pat patikima kaip ir KV? kiek supratau jie yra isikure kaune, reikes paieskoti mirksiukas.gif

QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 01 23, 23:35)
charisma ,ka ten naudojai randams?  g.gif  ersketuogiu alieju? na ir kaip?  4u.gif

ir man labai idomu bigsmile.gif

QUOTE(darvina @ 2011 01 23, 23:53)
as bandziau visokius "mix'us" . Plaukams patiko kauke su kokosu aliejumi, bet man po jos plaukai sunkiai issiplove. Dabar daznai darau : sezamu, semenu, ricinos, abrikosu alieju misinuka ir keli lasiukai rozmarino arba arbatmedzio ( gerai nuo slinkimo) EA.
Papildyta:
Pamirsau apie laika : apie 2-3 val.  Miegoti dar su kauke neteko biggrin.gif

aciu aciu aciu 4u.gif kaip butu smagu jei issipildytu dar vaikystes svajone tureti grazius ilgus plaukus wub.gif
Atsakyti
pritariu, kad rozmarinu EA labai geras plaukuciams. Nors as i kaukes nededu, bet imaisau i sampuna, bet poveikis akivaizdus. Ir MD nuo plauku slinkimo praktikuoja - labai patenkintas biggrin.gif

as tai kaip visada naudoju plaukams semenu alieju, bet gaila, kad kazkaip po ilgo naudojimo rezultatas nedziugina. per silpnas, nors anksciau semenu aliejus - NR 1 budavo.
Atsakyti