Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(mamagabi @ 2011 03 07, 17:48)
Dar ricina tepu antakius, ji skatina ju augima.

pasakykit man, nenuovokai , kam skatint antakiu augima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2011 03 07, 19:12)
pasakykit man, nenuovokai , kam skatint antakiu augima? blush2.gif

Na jei antakiai kaip miskas, tada toks klausimas labai nuovokus smile.gif , bet jei jie reti ir juos reikia nuolat nusipiesti/nusispalvoti, tai tada reikia aliejum "patresti", kad tas miskas suzaliuotu lotuliukas.gif
As ricina tepciau ir ant blakstienu, tik va kai i akis aliejus pakliuna, tai kuriam laikui nieko nebematai doh.gif
Atsakyti
Kur klaipedietes perkate aliejus? eco123,sveikuose produktuose labai mazas pasirinkimas sad.gif ar tik man taip, kai tik uzeinu, nieko neturi... o aliejai.com nieko gero.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 03 07, 22:08)
Kur klaipedietes perkate aliejus? eco123,sveikuose produktuose labai mazas pasirinkimas sad.gif ar tik man taip, kai tik uzeinu, nieko neturi... o aliejai.com nieko gero.. schmoll.gif

Internetu mirksiukas.gif Aromanatural arba Love-eco 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 03 08, 09:16)
4u.gif vakar dariausi misraine,kazka panasaus i Graikiskas salotas,dejau skrudinta moliugu seklu alieju is SP.Nu zinokit,fantastika-ir kvapas,ir skonis essen.gif

as vakar irgi dariau misraine su skrudintu moliugu seklu aliejumi. tai man nepatiko schmoll.gif vienas aliejus labai skanus, o stai misraineje man jo prieskonis visai nederejo kazkaip schmoll.gif

merginos, gal zinote, ar cia skaitosi NILINIS sviestmedis is AZ? nes nelb susigaudau, raso kad isgrynintas ir t.t., bet ar jis bus toks pat minkstutis, purus kaip is AN ?
http://www.aroma-zon...fichekarite.asp
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 08, 16:13)
merginos, gal zinote, ar cia skaitosi NILINIS sviestmedis is AZ? nes nelb susigaudau, raso kad isgrynintas ir t.t., bet ar jis bus toks pat minkstutis, purus kaip is AN ?
http://www.aroma-zon...fichekarite.asp

Nea, AZ neturi nilinio sviestmedžio. Čia paprastas sviestmedis - "Butyrospermum parkii". Jei norit nilinio, reiktų ieškoti "Vitellaria nilotica". mirksiukas.gif

Matau, kad love-eco.lt jo yra pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 08 kovo 2011 - 15:19
Na va, tai pasirodo ne man vienai reikia 5v.š. smile.gif aliejaus smile.gif)
Atsakyti
SP pardaveja sake,kad neskrudintu moliugu seklu aliejus naudingesnis nei skrudintu,tai isigijau pirmaji. Siandien geriau ant tuscio skrandzio arbatini sauksteli,jokio slykstumo,nelieka burnoj skonio,aisku,nereikia ir apvelti aplink dantis,o tik greit nurijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 09, 11:45)
SP pardaveja sake,kad neskrudintu moliugu seklu aliejus naudingesnis nei skrudintu,tai isigijau pirmaji. Siandien geriau ant tuscio skrandzio arbatini sauksteli,jokio slykstumo,nelieka burnoj skonio,aisku,nereikia ir apvelti aplink dantis,o tik greit nurijau smile.gif

aš jau porą savaičių savo rytus pradedu šaukšteliu sezamo aliejaus:) man tai irgi nėra šlykštu, nuryji tą riebalą ir tiek:)
Atsakyti
man nepasiteisino gerimas ant tuscio skrandzio, o gal tiesiog aliejus netiko. tai dabar geriu ji po to, kai isgeriu vandens.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 09, 12:10)
man nepasiteisino gerimas ant tuscio skrandzio, o gal tiesiog aliejus netiko. tai dabar geriu ji po to, kai isgeriu vandens.

nemanau, kad čia didelis skirtumas:)
aš tai didelę stiklinę vandens prigriebiu su aliejum, man kažkaip nebritku
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 09, 13:10)

Pagal ajurvedą negalima prieš aliejaus gėrimą gerti vandenį ar kitus skysčius, nes kai išgeriate vandenį, sudrėkinate žarnų sieneles, o kadangi aliejus nesijungia su vandeniu, slysdamas žarnomis jis neprikimba prie jų sienelių, kadangi tos yra sudrėkintos vandeniu ir nepašalina visų blogiečių, kurie dažnai tūno ant virškinamojo trakto sienelių.
Atsakyti